Elf Bar

Descopera colectia noastra de tigari de unica folosinta Elf Bar, o alegere de top pentru noii vaperi din Romania. ELFBAR este cunoscut pentru angajamentul sau fata de diversitatea aromelor si designul prietenos cu utilizatorul, facandu-l o optiune ideala pentru cei care incep calatoria lor in vapat. Indiferent daca faci primul pas in vapat sau cauti un dispozitiv de rezerva de incredere, Elf Bar 600 si Elf Bar 600 V2 promit atat calitate, cat si comoditate.

Elf Bar 600 v2
Filtre

Ce este un Elf Bar?

Elf Bar reprezinta un model de tigara electronica de unica folosinta, destinata utilizarii unice, incarcata cu lichid extra aromat, disponibil in variante cu sau fara nicotina. Aceasta reprezinta o solutie practica si eficienta pentru cei care cauta o alternativa la tigarile traditionale.
Datorita diversitatii largi de arome disponibile in gama Elf Bar, fiecare utilizator are oportunitatea de a descoperi aroma care i se potriveste cel mai bine, asigurand astfel o experienta personalizata si satisfacatoare.

Cum se foloseste un Elf Bar?

Utilizarea Elf Bar este intuitiva si directa: extrage dispozitivul din ambalaj si poti incepe sa il folosesti imediat, fara necesitatea activarii printr-un buton, reumpleri sau a incarcarii. In momentul in care dispozitivul si-a consumat intreaga energie, acesta poate fi inlocuit cu usurinta, oferind posibilitatea de a alege un nou dispozitiv.

Cate fumuri are un Elf Bar?

Un vape de unica folosinta Elf Bar ofera, in general, aproximativ 600 de fumuri per dispozitiv. In afara Romania, vei gasi modele cu un numar mai mare de fumuri, precum Elf Bar Pro cu nicotina, care ofera 1500 de fumuri. Totusi, retine ca acesta este un produs care nu se conformeaza reglementarilor TPD si nu ar trebui sa fie vandut in Romania. Iti sfatuim sa eviti cumpararea Elf Bar Pro in Romania, deoarece aceste produse sunt oferite spre vanzare ilegal.

Cate tigari sunt echivalente cu un Elf Bar?

Un Elf Bar este echivalent cu aproximativ 40 de tigari. Fiind ca Elf Bar 600 contin 2ml de nicotina in forma de sare cu concentratie de 2% (20mg).

Cata nicotina este intr-o un Elf Bar?

Elf Bar-urile originale contin 2ml de cu sare de nicotina si o concentratie de 20mg. Acum poti obtine aceleasi arome grozave Elf Bar intr-o optiune fara nicotina (0mg), perfecta daca doresti sa renunti la fumat.

Cate tine un Elf Bar?

Un Elf Bar este un dispozitiv de 600 de fumuri si va dura in medie intre 12-24 de ore. Fiecare Elf Bar va dura aproximativ la fel de mult cat dureaza sa fumezi un pachet de 20 de tigari.

Care Elf Bar este potrivit pentru mine?

Gama completa de produse Elf Bar este vasta, cu multe stiluri si modele diferite pentru a se potrivi multor preferinte personale. Exista multe variatii de arome, dimensiuni ale bateriei, capacitate de E-lichid si multe altele — asadar, poate fi dificil sa sti care este potrivit pentru tine.

Ce este tehnologia QUAQ?

Tehnologia QUAQ, prezenta in modelele mai recente din gama Elf Bar, foloseste rezistenta de tip mesh concepute pentru a oferi un gust imbunatatit si o livrare mai consistenta a aburilor pe durata de viata a dispozitivului. Daca vrei sa incercati tehnologia QUAQ, arunca o privire la Elf Bar 600 V2 sau la Elfa Pro.

De ce Elf Bar-ul meu are gust de ars?

Motivul principal pentru care un Elf Bar are un gust ars este probabil pentru ca a ramas fara lichid si este timpul sa cumperi unul nou. Totusi, daca ai tras mai multe fumuri intr-un interval scurt de timp, fitilul ar fi putut sa se usuce, incearca sa-l lasi un minut sa absoarba orice E-lichid ramas.

Elf Bar-urile sunt daunatoare?

Elf Bar-urile contin nicotina, care este o substanta dependenta, dar nu contin peste 3000 de ingrediente daunatoare care se gasesc in tigarile tradirionale. Studiile conform Public Health England au descoperit ca vapatul este cu 95% mai putin daunatoare decat fumatul.

Pot reincarca un Elf Bar?

Nu, Modele de Elf Bar cum ar fi Elf Bar 600 si Elf Bar 600 V2 sunt tigari de unica folosinta care nu se poate reincarca bateria sau reumple rezervorul, iar la Elf Bar Mate 500, Elf Bar Elfa, Elf Bar Elfa Pro Elf Bar RF 350 si Elf Bar FB1000 sunt toate reincarcabile, adica poti incarca bateria oricand si folosesc un cartus preumplut de unica folosinta care se schimba cand este epuizat.

Care este cea mai buna aroma de la Elf Bar?

Cele mai bune arome de la Elf Bar sunt: Blueberry, Mango, Peach Ice, Watermelon, Strawberry Raspberry si Cream Tobacco.

Dar, alegerea celei mai bune arome de la Elf Bar depinde foarte mult de preferintele personale, deoarece fiecare persoana are gusturi unice. Elf Bar ofera o gama larga de arome, de la fructate, mentolate, pana la combinatii complexe, astfel incat exista optiuni pentru aproape orice palat.