Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

PUNCTE DE FIDELITATE

Afla cum poti castiga puncte de fidelitate si cum le poti folosi pentru a beneficia de reduceri la viitoarele comenzi:

50 de puncte de fidelitate valoreaza 1 Leu (de exemplu, 500 de puncte = 10 Lei).

Cum poti castiga puncte de fidelitate:

 1. Cumparaturi: Pentru fiecare Leu cheltuit, primesti 1 punct de fidelitate.
 2. Inregistrare cont nou: La crearea unui cont nou pe site, primesti 250 de puncte cadou.
 3. Adaugarea unei recenzii la produsul cumparat: Primesti 100 de puncte bonus pentru fiecare parere/comentariu adaugat pe pagina produsului achizitionat.
 4. Share in retele de socializare: la Orice share pentru articole sau produse pe retele de socializare, primesti 100 de puncte.

Detalii si regulament de folosire:

 1. Punctele de fidelitate sunt valabile 60 de zile.
 2. Valoare maxima aplicata la cosul de cumparaturi este de 8%
 3. Limta maxima pentru folosirea punctele de fidelitate este 1000 de puncte per fiecare comanda.
 4. Punctele pentru cumparaturi sunt atribuite contului doar dupa ce comanda a fost predata curierului.
 5. Punctele nu pot fi folosite pentru costul transportului, deoarece acesta este un cost suplimentar; punctele de fidelitate se aplica DOAR asupra valorii produselor comandate.
 6. Punctele de fidelitate obtinute pot fi utilizate dupa 15 zile de la procesarea comenzii, care echivaleaza cu predarea acesteia curierului.
 7. Valabilitatea punctelor este de 60 de zile. Punctele de fidelitate nefolosite se sterg automat dupa 60 de zile la conturile inactive!
 8. Punctele de fidelitate nu se calculeaza si nu se folosesc in evenimente speciale (Black Friday) unde este aplicat un discount foarte mare.
 9. Comenzile anulate sau comenzile neridicate nu beneficieaza de puncte.

Poti folosi numarul dorit de puncte pentru a obtine un discount la o comanda, insa punctele trebuie sa echivaleze cu o valoare intreaga in Lei, fara zecimale. Daca anulezi o comanda pentru care s-au folosit punctele de fidelitate, acestea reintra automat in contul tau. Punctele nu pot fi transferate intre conturi si nu pot fi preschimbate in bani.

e-Potion.ro isi rezerva dreptul de a refuza procesarea comenzilor in detrimentul clientilor neeligibili care creeaza conturi false pentru a beneficia de creditul de 250 puncte acordat clientilor noi. E-Potion.ro ia in considerare persoana fizica ce efectueaza comanda, cu toate datele de contact furnizate.

In cazul recenziilor, acordarea celor 100 puncte credit pentru fiecare recenzie incarcata presupune acordarea unei note si justificarea notei acordate, prezentand pe scurt motivele aprecierii sau neaprecierii produsului. Recenziile care nu indeplinesc aceste conditii, precum cele care contin exprimari triviale, vulgare sau cuvinte jignitoare, nu vor fi aprobate si nu vor beneficia de punctele credit.

Daca ai plangeri sau sugestii legate de experienta pe e-potion, te rugam sa ne contactezi prin email la [email protected] sau prin telefon la 0767427116. Acestea nu se considera a fi recenzii la produse si nu vor fi aprobate ca atare.

Fiecare client are dreptul la o singura recenzie per produs. Nu se aproba mai mult de o recenzie de client pentru acelasi produs.

Prin urmare, acumularea punctelor de fidelitate este un proces simplu si avantajos pentru clienti. Castigand puncte prin cumparaturi, inregistrarea unui cont nou si adaugarea de recenzii, poti obtine reduceri la viitoarele comenzi. Asigura-te ca folosesti punctele in termenul de valabilitate de 90 de zile si respecti regulamentul de folosire pentru a beneficia de avantajele acestui program de fidelizare.

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.