Livrare prin curier :

Comenzile plasate pe site-ul e-Potion.ro sunt expediate prin curierat rapid.
În cazul în care coletul nu se poate livra din cauza că : destinatarul nu răspunde la telefon , adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect coletul o să fie automat returnat la sediul SC Substitute SRL . In cazul in care o comanda nu este ridicata, contul dumneavoastra poate fi sters sau dezactivat.

Livrare la Easybox:

Poti alege livrare prin easybox si vei primi comanda ta la locker-ul easybox cel mai apropiate de tine. Vei avea si posibilitate sa plateste cu card bancar direct la locker. Livrare easybox este 24 de ore daca plasezi comanda de Luni-Vineri intre orele 8:00-15:00.

Ridicare din magazinele e-Potion:

Ridicarea produselor din magazinele substitute este GRATUITĂ.

Livrare prin City Delivery – Doar pentru orasul Sibiu:

Poti alege livrare prin City delivery si vei primi comanda ta la tine acasa daca esti in Sibiu ( inclusiv selimbar). Vei avea si posibilitate sa platesti cu card bancar cand plasezi comanda sau ramburs la curier. Livrare City delivery este de 30-60 de minute daca plasezi comanda de Luni-Vineri intre orele 9:00-18:00.

Timp de livrare:

e-Potion.ro procesează comenzile primite în maxim 48 ore , excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care trebuie să livreze în mod normal coletele a doua zi sau în maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile în care sunt condiții meteo nefavorabile sau alte condiții speciale.

Anulare comandă:

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu – Comenzile Mele . Se pot anula doar comenzile care au statusul “în așteptare”.