Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Cum se livreaza

Livrare prin curier: Comenzile de pe e-Potion.ro sunt expediate rapid prin servicii de curierat. Dacă destinatarul nu este disponibil sau informațiile de contact sunt incorecte, coletul va fi returnat la sediul SC Substitute SRL. Conturile cu comenzi neridicate pot fi dezactivate sau șterse pentru a menține eficiența serviciului nostru.

Livrare la Easybox: 

  • Dispozitivele de fumat sau de vapat nu mai pot fi cumparate de la automate si nici comandate la easybox / locker.
  • Firmele risca amenzi de 20.000 de lei daca incalca in mod repetat legea.
  • Sanctiunea poate merge pana la inchiderea firmei.

Ridicare din magazinele e-Potion: Ridicarea personală din magazinele noastre este gratuită, oferindu-vă șansa de a interacționa direct cu echipa noastră și de a primi asistență față în față.

Livrare prin City Delivery – Exclusiv pentru orașul Sibiu: Rezidenții din Sibiu, inclusiv Selimbar, pot opta pentru livrare rapidă la domiciliu, cu posibilitatea de plată online sau ramburs la curier. Timpul estimat de livrare este între 30 și 60 de minute pentru comenzile efectuate de Luni până Vineri, între orele 9:00 și 18:00.

Timp de livrare: e-Potion.ro procesează comenzile în maxim 48 de ore, excluzând weekend-urile și sărbătorile legale. Curierul va livra coletele în următoarea zi lucrătoare sau în maxim 48 de ore. Anumite perioade, cum ar fi Black Friday, condiții meteo nefavorabile sau alte situații speciale, pot influența aceste timpi de livrare.

Anulare comandă: Pentru anularea unei comenzi, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru eficiență și o înregistrare clară a solicitării dvs., evitând astfel confuziile ce pot apărea în comunicarea telefonică.

Informații suplimentare:

  • Vă recomandăm să verificați detaliile comenzi înainte de finalizare pentru a evita întârzierile sau returnările.
  • Pentru întrebări sau clarificări suplimentare legate de procesul de livrare, echipa noastră de suport clienți este întotdeauna gata să vă asiste.
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.