Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

Cum se livreaza

Livrare prin curier :

Comenzile plasate pe site-ul e-Potion.ro sunt expediate prin curierat rapid.
În cazul în care coletul nu se poate livra din cauza că : destinatarul nu răspunde la telefon , adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect coletul o să fie automat returnat la sediul SC Substitute SRL . In cazul in care o comanda nu este ridicata, contul dumneavoastra poate fi sters sau dezactivat.

Ridicare din magazinele e-Potion:

Ridicarea produselor din magazinele substitute este GRATUITĂ.

Livrare prin Taxi:

Comenzile plasate pe e-Potion.ro cu metoda de livrare prin Taxi: este aplicata doar pentru orasul Sibiu pe o raza de 2km fata de puncul de lucru de pe Calea Dumbravii 17. 

Livrarea cu Taxi se face de Luni pana Vineri, de la ora 9:00 pana la ora 16:00. 

Pentru comenzile cu adrese in afara acestei raze ( 2km din Calea Dumbravii 17), se poate percepe o taxa de transport suplimentara sau se anuleaza comanda.

Timp de livrare:

e-Potion.ro procesează comenzile primite în maxim 48 ore , excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care trebuie să livreze în mod normal coletele a doua zi sau în maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile în care sunt condiții meteo nefavorabile sau alte condiții speciale.

Anulare comandă:

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu – Comenzile Mele . Se pot anula doar comenzile care au statusul „în așteptare”.

Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa