Tigari Levia

Descoperiti rezervele LEVIA, o inovatie revolutionara de la IQOS, creata special pentru dispozitivele Iluma. Aceasta categorie va ofera 2 variante distincte: Electro Rouge, cu note proaspete de afine si arome florale delicate, si Island Beat, cu arome tropicale revigorante. Desi nu contin tutun, rezervele LEVIA va ofera o experienta captivanta de fumat, cu arome intense si un miros placut. Explorati acum gama LEVIA pe e-potion.ro si bucurati-va de o alternativa unica la fumatul traditional.

Tigari Levia
Filtre

Ce este LEVIA?

LEVIA este un produs introdus de Philip Morris International (PMI) pentru dispozitivul sau IQOS ILUMA, oferind o alternativa fara tutun. Aceste stickuri, denumite LEVIA, nu contin tutun, ci sunt infuzate cu nicotina si vin in diverse arome. Spre deosebire de produsele traditionale bazate pe tutun, LEVIA foloseste un substrat non-tutun, ceea ce ar putea sa le scuteasca de reglementarile stricte si taxele impuse produselor din tutun, oferind astfel o alternativa interesanta consumatorilor si potential evitand controalele fiscale sau alte restrictii.

Aceasta initiativa marcheaza primul pas al IQOS in categoria produselor fara tutun, mentinand totusi prezenta nicotina. Este un efort de a oferi consumatorilor o optiune „cu risc redus”, demonstrand angajamentul PMI catre un viitor fara fum. LEVIA se alatura altor marci compatibile cu dispozitivele IQOS ILUMA, cum ar fi Terea si Sentia, dar se diferentiaza prin lipsa tutunului si tinteste un segment diferit de piata, avand potentialul de a atrage un interes nou si de a genera popularitate in industrie, in special printre fumatorii constienti de sanatate​​.