VOZOL Star 800

Vozol Star 800 este un dispozitiv de vapat creat de Vozol, care vine cu o oferta variata de arome, de la cele fructate pana la cele inspirate din tutun. Acesta promite pana la 800 de pufuri, datorita bateriei sale generoase si a rezervorului de 2ml ce contine sare de nicotina. Designul compact si elegant, alaturi de fabricatia din PCR (plastic reciclat post-consum), il face nu doar o optiune practica si usor de transportat, ci si o alegere mai responsabila fata de mediu. Descopera experienta de vapat superioara oferita de Vozol Star 800 si alege aroma care ti se potriveste.

VOZOL Star 800
Filtre

Ce este Vozol Star 800?

Vozol Star 800 este o tigara electronica de unica folosinta produsa de Vozoltech, un nou producator aparut pe piata vapingului. Acesta este un dispozitiv de unica folosinta, incarcat cu 2ml de lichid cu o concentratie de 20mg. Vozol Star 800 este ideal pentru incepatori si utilizatori avansati de tigari electronice, ajutandu-i sa-si atinga obiectivele de renuntare la fumat. Are un design de tip stilou, cu un exterior unic cu insertii de stropi de culoare, fabricat din materiale reciclate.

De ce sa alegi Vozol Star 800?

Alegerea Vozol Star 800 inseamna optarea pentru un Puff Bar de inalta calitate, cu performante superioare. Acesta ofera o gama larga de arome si este usor de utilizat. Bateria de 500mAh asigura o experienta de vapat puternica si consistenta pentru pana la 800 de pufuri. Cu un exterior unic si fabricat in proportie de 65% din materiale reciclate, Vozol Star 800 este unul dintre cele mai ecologice dispozitive de pe piata. De asemenea, este deja gata sa rivalizeze cu unele dintre cele mai mari nume din industrie.

Vozol Star 800 Arome

Vozol Star 800 ofera o gama larga de arome, inclusiv fructe, fructe cu efect de gheata, bauturi racoritoare, dulciuri si arome clasice de tutun. Cu 37 de profile de arome delicioase, acest vape reuseste sa acopere toate gusturile, oferind o experienta de vapat unica si satisfacatoare.

In final, Vozol Star 800 se ridica la standardele celor mai exigente preferinte, oferind o experienta de vapat de neuitat, cu performante remarcabile si arome variate.