VEEV Now

Accesati categoria VEEV ONE si descoperiti inovatia Philip Morris in vapat: un dispozitiv reincarcabil cu capsule preumplute si tehnologie avansata. Gama cuprinde 14 arome, oferind o experienta premium simpla si intuitiva. Incercati VEEV ONE acum!

VEEV Now
Filtre

Ce este VEEV Now?

VEEV Now este un dispozitiv de vapat inovator, cunoscut si ca tigara electronica, VEEV vine din portofoliul Philip Morris International. Acesta nu este doar un alt vape; este o experienta de vaping de ultima generatie. Cu un design ergonomic si elegant, VEEV Now se potriveste perfect in mana ta, oferind o senzatie placuta la atingere.

De ce sa alegi VEEV Now?

  1. Usor de Utilizat: Cu tehnologia de activare prin inhalare, nu ai nevoie de butoane sau de incarcare. Doar inhaleaza si bucura-te.
  2. Indicator Luminos cu LED: Un sistem de iluminare cu LED iti ofera informatii in timp real despre starea bateriei.
  3. Baterie Preincarcata: Puff Bar-ul vine cu o baterie preincarcata care dureaza pana la 500 de pufuri, asigurandu-ti o experienta de vapat de lunga durata.
  4. Gama Larga de Arome: Cu 14 arome diferite, de la cele echilibrate la cele intense, VEEV Now iti ofera o varietate de optiuni pentru a satisface orice preferinta.

De unde se gaseste VEEV Now?

VEEV Now este disponibil in Romania si pe e-potion.ro, unde poti alege dintr-o varietate de arome si niveluri de nicotina pentru a personaliza experienta ta de vapat.