VAAL AOP Bar 1000 Puff

Descopera VAAL AOP Bar 1000, tigara electronica de unica folosinta ce combina eleganta si modernitatea intr-un design compact si performant. Cu pana la 1000 de pufuri disponibile, VAAL AOP promite o experienta de vapatde durata si satisfacatoare. Designul sau simplu permite monitorizarea cu usurinta a nivelului de lichid ramas, asigurandu-te ca nu vei ramane niciodata fara. Descopera gama larga de dispozitive cu arome exceptionale. Alege VAAL AOP pentru o experienta de vapat superiora. Incearca acum!

categoria VAAL AOP Bar 1000 Puff
Filtre

VAAL AOP 1000 reprezintă o soluție excelentă pentru cei care caută un dispozitiv de vapat de unică folosință, ușor de utilizat, cu o varietate mare de arome și o performanță de încredere.

VAAL AOP 1000 este o tigara electronica de unica folosinta proiectata pentru a oferi o experienta premium de vapat. Producatorul acestui dispozitiv este VAAL, recunoscut pentru calitatea produselor sale. Acest model are o inaltime de 100.5mm si un diametru de 16mm, fiind usor si compact cu o greutate de numai 35.5 grame.

Dotat cu un rezervor de 2ml, VAAL AOP 1000 ofera o varietate larga de arome pentru a satisface toate gusturile: de la Blue Razz pana la Cappuccino si Blueberry Ice, incluzand si arome ca Gummy Bear, Cheesecake cu capsuni, Inghetata de capsuni, si multe altele. Concentratia de nicotina este de 20mg/ml (2%) sub forma de sare de nicotina, asigurand o livrare eficienta si placuta a nicotinei.

Un aspect cheie al VAAL AOP 1000 este rezistenta mesh de 1.4ohm, care contribuie la o experienta de vapat neteda si constanta. Dispozitivul are o autonomie impresionanta de pana la 1000 pufuri, datorita bateriei sale de 550mAh. De asemenea, este proiectat pentru un stil de vapat MTL (Gura-la-Plaman), preferat de multi vapers pentru similitudinea cu fumatul traditional.

Caracteristica sa de AOP (Air-oil-parted Technology) asigura o separare eficienta intre aer si lichid, imbunatatind astfel calitatea vaporilor. Activarea este automata prin inhalare, fara necesitatea butoanelor sau a setarilor complicate, ceea ce face din VAAL AOP 1000 o alegere excelenta pentru utilizatorii de toate nivelurile.

Rezervorul transparent permite verificarea usoara a nivelului de lichid, asigurand ca nu veti ramane niciodata fara e-lichid neasteptat. Fiind un dispozitiv de unica folosinta, VAAL AOP 1000 nu necesita reincarcare sau schimb de cartuse. Odata ce cele 1000 de pufuri sunt consumate, dispozitivul poate fi aruncat.

Este important de mentionat ca vanzarea acestui produs catre minori este strict interzisa, respectand astfel normele legale in vigoare.

VAAL AOP 1000 reprezinta o solutie excelenta pentru cei care cauta un dispozitiv de vapat de unica folosinta, usor de utilizat, cu o varietate mare de arome si o performanta de incredere.