Rezistenta tigara electronica

Rezistente de schimb pentru atomizoare

Categoria Rezistenta tigara electronica ofera o gama larga de coil-uri pentru atomizoare, esentiale in determinarea intensitatii aromei si a cantitatii de aburi produsi. Cu valori variabile in ohmi, aceste rezistente va permit sa ajustati experienta de vapat conform preferintelor dumneavoastra. Disponibile pentru diverse modele de atomizoare, rezistentele sunt cruciale pentru inlocuirea periodica si mentinerea unei performante optime. Explorati selectia noastra de peste 115 produse de la branduri renumite precum Aspire, Vaporesso, VooPoo, Innokin, GeekVape si multe altele, pentru a gasi rezistenta perfecta pentru dispozitivul dumneavoastra.

Rezistenta Aspire Nautilus 0.3 ohm Mesh
Filtre

Ce este rezistenta unei tigari electronice?

Rezistenta, sau coilul, este formata dintr-un fir infasurat in material de fitil sau bumbac, care absoarbe lichidul de tigara electronica si il conduce prin coil pentru a produce vapori.

Rezistenta este una dintre cele trei componente necesare pentru vapat: rezervorul care detine lichidul, bateria care ofera energia si rezistenta care incalzeste lichidul transformandu-l in vapor. Daca vrei mai multe informatii iata acest articole despre: Ce inseamna rezistenta de tigara electronica

Rezistentele au diferite valori, masurate in ohmi, permitand personalizarea experientei de vapat.

Cand se schimba rezistenta de tigara electronica?

Frecventa schimbarii rezistentei depinde de cat de des vapezi. Nu exista o regula exacta privind durata de viata a unei rezistente, aceasta fiind influentata de tipul de lichid si de puterea sau temperatura la care vapezi.

Semnul ca trebuie sa schimbi rezistenta este scaderea calitatii aromei lichidului, impreuna cu aparitia unui gust ars.

Utilizatorii intensi ar putea avea nevoie sa schimbe rezistenta intre cinci si sapte zile, cei moderati pana la doua saptamani, iar utilizatorii ocazionali pana la trei saptamani. Daca vrei mai multe informatii despre acest subiect nu ezita sa citesti acest articol: Cat tine o rezistenta si cand trebuie schimbata?

Care este rezistenta potrivita pentru atomizorul meu?

Tipul de rezistenta necesar depinde de marca atomizorului sau kitului utilizat. Nu exista o rezistenta universala compatibila cu toate atomizoarele, asadar este esential sa alegi corect pentru configuratia ta.

De exemplu, pentru un kit Aspire Flexus Q, nu poti folosi rezistente de la Vaporesso. Majoritatea marcilor produc rezistente compatibile cu diferite atomizoare sau kituri din gama lor.

Ce valoare de rezistenta trebuie sa folosesc?

Ohmii (valoare rezistenta) reprezinta rezistenta la care functioneaza coilul tau si, in functie de experienta de vapat dorita, vei alege valoarea ohmilor.

Rezistentele variaza de la 0.1 pana la 2.8 ohmi.

Rezistentle Sub Ohm functioneaza la 1.0 ohm sau mai putin, produc mai mult aburi si ofera o experienta de vapat mai calda, cu arome mai intense. Acestea sunt concepute pentru lichide cu VG ridicat si consuma lichidul mai repede datorita rezistentei scazute.

Rezistentele cu valori mai mari, de la 1 ohm in sus, produc mai putini aburi si consuma mai putin lichid, oferind o experienta similara cu tragerea de pe o tigara traditionala, fiind preferate de persoanele noi in vapat sau de fumatorii care doresc sa faca tranzitia.