Analize si MSDS-uri

Analizele si fisele de securitate la gama de lichide e-potion si smokemania

Aici veti gasi analizele si fisele de securitate la lichidele e-potion si smokemania in variante de 10ml si cu nicotina (freebase). 

Analizele pentru lichidul de tigara electronica reprezinta procesul de testare a compozitiei si sigurantei lichidului utilizat in tigarile electronice (e-lichid). Aceste analize sunt esentiale pentru a asigura ca produsele sunt sigure pentru consum si pentru a verifica conformitatea lor cu reglementarile si standardele in vigoare. In general, analizele se concentreaza pe urmatoarele aspecte:

  • Compozitia chimica: Se analizeaza ingredientele active din e-lichid, inclusiv nicotina, glicolul propilenic (PG), glicerina vegetala (VG), si diverse arome. Scopul este de a identifica si a cuantifica fiecare componenta.
  • Prezenta substantelor nocive: Se cauta substante potential periculoase, cum ar fi metale grele (de exemplu, plumb, arsenic), nitrozamine specifice tutunului (TSNA), si orice alte impuritati care pot aparea in urma procesului de fabricatie sau ca rezultat al degradarii termice a ingredientelor.
  • Concentratia de nicotina: Este verificata pentru a asigura ca nivelul de nicotina declarat pe eticheta este precis. Acest lucru este crucial pentru utilizatorii care se bazeaza pe informatiile de pe eticheta pentru a gestiona consumul lor de nicotina.
  • Siguranta aromei: Deoarece aromele sunt compuse din numeroase substante chimice, este important sa se verifice ca acestea nu sunt daunatoare cand sunt inhalate.
  • Stabilitatea si compatibilitatea: Testele de stabilitate ajuta la determinarea duratei de viata a produsului, in timp ce testele de compatibilitate se asigura ca lichidul nu interactioneaza negativ cu dispozitivul de vapat (de exemplu, coroziunea rezervorului sau a elementelor de incalzire).

Rezultatele acestor analize contribuie la asigurarea calitatii si sigurantei produselor de vapat, protejand sanatatea utilizatorilor si respectand cerintele legale si de reglementare. Autoritatile de sanatate si producatorii utilizeaza aceste informatii pentru a evalua riscurile asociate cu tigarile electronice si pentru a impune standarde de productie care sa minimizeze expunerea la substante potential nocive. E-potion efectueaza analize pentru lichidele de tigara electronica din gama e-potion si gama Smokemania la cele mai performante laboratoare din Europa, Chemnovatic. Acest proces este obligatoriu pentru a inregistra lichidele de tigara electronica conform reglementarilor TPD.

Un MSDS (Material Safety Data Sheet) sau Fisa cu Date de Securitate a Materialului este un document care ofera informatii detaliate despre proprietatile chimice, fizice, toxice, de protectie, si de manipulare a sigurantei pentru diverse substante si produse chimice, inclusiv lichidele de tigara electronica. Scopul unui MSDS la e-potion este de a asigura informatii esentiale lucratorilor, angajatorilor, profesionistilor din domeniul sanatatii, si serviciilor de urgenta pentru manipularea in siguranta si utilizarea responsabila a substantelor chimice.

In contextul lichidelor de tigara electronica, un MSDS de la lichidele smokemania sau e-potion poate contine urmatoarele informatii importante:

1. Identificarea Produsului: Numele produsului, producatorul, si informatii de contact.
2. Identificarea Pericolelor: Clasificarea pericolelor asociate cu produsul, inclusiv efectele potential daunatoare ale expunerii.
3. Compozitia/Informatiile despre Ingredientele: Detalii despre ingredientele active si auxiliare, precum nicotina, glicolul propilenic (PG), glicerina vegetala (VG), si aromele utilizate.
4. Masuri de Prim Ajutor: Instructiuni specifice pentru tratamentul imediat in cazul expunerii prin inhalare, ingestie, contact cu pielea, sau expunere oculara.
5. Masuri de Lupta Contra Incendiilor: Informatii despre adecvarea produsului la ardere si recomandari pentru echipamentele de protectie si metodele de stingere a incendiilor.
6. Masuri in Caz de Varsare Accidentala: Instructiuni pentru curatarea si neutralizarea in siguranta a varsarilor, inclusiv echipamentele de protectie necesare.
7. Manipulare si Depozitare: Ghiduri pentru manipularea corecta si conditiile de depozitare pentru a mentine produsul in siguranta si a preveni deteriorarea.
8. Controale de Expunere si Protectie Personala: Recomandari pentru limitele de expunere si echipamentele de protectie individuala necesare.
9. Proprietati Fizice si Chimice: Informatii despre starea fizica, punctul de fierbere, solubilitatea, densitatea si alte proprietati relevante ale lichidului.
10. Stabilitate si Reactivitate: Detalii despre stabilitatea produsului si reactivitatea cu alte chimicale.
11. Informatii Toxicologice: Detalii despre efectele potential toxice ale produsului si rezultatele testelor toxicologice.
12. Consideratii privind Eliminarea: Recomandari pentru eliminarea in siguranta a produsului si a ambalajului sau.

Prin furnizarea acestor informatii, e-potion demonstreaza transparenta si angajamentul fata de siguranta in comunitatea de vapat, evidentiind modul in care produsele marca e-potion sunt utilizate, manipulate, depozitate, si eliminate intr-un mod care protejeaza sanatatea umana si mediul. Aceasta abordare subliniaza angajamentul e-potion de a asigura ca toate produsele sale sunt sigure pentru utilizare si respecta toate prevederile legale, consolidand increderea utilizatorilor in calitatea si fiabilitatea lichidelor de tigara electronica e-potion.

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.