Shot Nicotina - Nicotinizare

Shot Nicotina – Personalizati nivelul de nicotina al lichidelor dumneavoastra

In categoria “Shot Nicotina – Nicotinizare” de pe e-potion.ro, veti gasi solutia ideala pentru a ajusta nivelul de nicotina al lichidelor dumneavoastra shortfill, longfill sau pentru amestecurile DIY. Shot-urile noastre cu nicotina sunt conforme cu reglementarile TPD si sunt disponibile in doua variante: shot cu sare de nicotina si shot cu nicotina pura. Simplu de utilizat, adaugati shot-ul de 10ml in lichidul dumneavoastra fara nicotina pentru a obtine concentratia dorita. Utilizati calculatorul nostru de nicotina pentru a determina cantitatea necesara de shot-uri si bucurati-va de o experienta de vapat personalizata!

shot nicotina e-potion 20
Filtre

Ce este un shot de nicotina?

Un shot de nicotina este un lichid pentru tigara electronica de 10ml fara aroma, conceput pentru a fi adaugat la un shortfill sau longfill pentru a crea un volum mai mare de lichid care contine nicotina.

De exemplu, adaugarea unui shot de nicotina de 18mg la un shortfill de 50ml va crea 60ml de lichid pentru tigara electronica de 3mg. Desi pot fi vapat si singure, singura aroma va fi aceea a nicotinii si pot fi destul de piperate si nu neaparat placute la gust.

Sunt de asemenea foarte populare in comunitatea de mixare DIY, deoarece este singura metoda legala de a adauga nicotina in lichidele tale homemade.

Ce concentratie de shot de nicotina ar trebui sa folosesc?

Cu cresterea popularitatii shortfill-urilor si, in consecinta, a shot-urilor de nicotina, exista o gama larga disponibila. S-ar putea sa te intrebi care ar trebui sa-l folosesti cu shortfill-ul tau preferat. Pentru inceput, ar trebui sa te uiti la ce concentratie de nicotina iti doresti pentru lichidul tau.

In general, shortfill-urile si shot-urile de nicotina sunt cel mai des folosite pentru a crea lichid de 3mg sau 6mg. Acest lucru este foarte usor de facut, doar adauga un shot de 18mg sau 20mg la un shortfill de 50ml pentru a obtine 3mg sau, doua shot-uri de 18mg/20mg la un shortfill de 40ml pentru lichid cu 6mg.

Este important sa retii ca, din cauza limitarilor privind concentratiile shot-urilor de nicotina, in majoritatea cazurilor nu vei putea mixa nimic mai puternic de 9mg. Daca cauti o concentratie mai mare, iti recomandam un lichid de 10ml care are deja nicotina amestecata.

Ce tipuri de shot-uri de nicotina exista?

In afara concentratiei de nicotina, ar trebui sa iei in considerare si tipul de nicotina prezent in shot-ul tau. Cele mai comune doua tipuri sunt nicotina freebase (nicotina pura) si sare de nicotina (nic salt).

Shot-urile de nicotina pura, cand sunt adaugate, vor crea un lichid cu o lovitura mai pronuntat in gat (throat hit). Daca iti doresti o experienta de vapat mai lina in general, atunci iti recomandam un shot cu sare de nicotina. Sare de Nicotina nu numai ca ofera un hit mai lin, dar este si absorbita mai rapid pentru a satisface poftele rapid.

Ce rapoarte VG/PG sunt disponibile pentru shot-urile de nicotina?

Shot-urile de nicotina sunt disponibile intr-o gama de rapoarte VG/PG. Asta inseamna ca nu doar ca poti gasi un shot care are concentratia ideala de nicotina pentru tine, dar si unul care se potriveste cu concentratia de VG a shortfill-ului tau particular. Pentru a se potrivi cu majoritatea shortfill-urilor, cele mai multe shot-uri de nicotina sunt 70% VG 30%PG. Desi vei gasi unele shot-uri de nicotina 50%VG 50PG% – deci exista o optiune pentru fiecare tip de e-liquid.