Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Politica de Confidențialitate

Ultima Actualizare la 19-Mar-2024

Data Intrării în Vigoare 06-Iun-2023

Această Politică de Confidențialitate descrie politicile SC SUBSTITUTE SRL, Calea Dumbravii, 17, Sibiu 550159, România, email: [email protected], telefon: +40767116427 privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru ( https://e-potion.ro/ ). („Serviciul”). Accesând sau utilizând Serviciul, consimțiți la colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de Confidențialitate. Dacă nu consimțiți la aceasta, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment fără nicio notificare prealabilă către dumneavoastră și vom posta Politica de Confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va fi efectivă la 180 de zile de când Politica revizuită este postată în Serviciu și accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după acest timp va constitui acceptul dumneavoastră al Politicii de Confidențialitate revizuite. Prin urmare, recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM:

Vom colecta și prelucra următoarele informații personale despre dumneavoastră:

– Nume

– Email

– Mobil

– Adresă

– Adresă de Lucru

– Informații de Plată

CUM COLECTĂM INFORMAȚIILE DUMNEAVOAȘTRĂ:

Colectăm/recepționăm informații despre dumneavoastră în următoarele moduri:

– Când un utilizator completează formularul de înregistrare sau altfel trimite informații personale

– Interacționează cu site-ul

CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE DUMNEAVOAȘTRĂ:

Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră pentru următoarele scopuri:

– Marketing / Promoționale

– Crearea contului de utilizator

– Colectarea feedback-ului de la clienți

– Procesarea plăților

– Gestionarea comenzilor clienților

– Gestionarea contului de utilizator

Dacă dorim să folosim informațiile dumneavoastră în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vom folosi informațiile dumneavoastră numai după primirea consimțământului dumneavoastră și atunci, numai pentru scopul/scopurile pentru care ați acordat consimțământul, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să procedăm altfel de către lege.

CUM ÎMPĂRTĂȘIM INFORMAȚIILE DUMNEAVOAȘTRĂ:

Nu vom transfera informațiile dumneavoastră personale către o terță parte fără a căuta consimțământul dumneavoastră, cu excepția unor circumstanțe limitate descrise mai jos:

– Analiză

Cerem ca aceste terțe părți să folosească informațiile personale pe care le transferăm către ele numai în scopul pentru care a fost transferat și să nu le rețină mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea acelui scop.

De asemenea, putem divulga informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele motive: (1) pentru a respecta legea aplicabilă, reglementarea, ordinul judecătoresc sau alt proces legal; (2) pentru a aplica acordurile dumneavoastră cu noi, inclusiv această Politică de Confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la afirmații că utilizarea Serviciului de către dumneavoastră încalcă drepturile terților. Dacă Serviciul sau compania noastră este fuzionată sau achiziționată de o altă companie, informațiile dumneavoastră vor fi unul dintre activele transferate noului proprietar.

PĂSTRAREA INFORMAȚIILOR DUMNEAVOAȘTRĂ:

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale la noi pentru 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorii își încheie conturile sau atât timp cât avem nevoie pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, așa cum este detaliat în această Politică de Confidențialitate. Este posibil să fie necesar să reținem anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi pentru păstrarea documentelor / raportarea în conformitate cu legea aplicabilă sau pentru alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informațiile reziduale anonime și informațiile agregate, niciuna dintre acestea neidentificându-vă (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

DREPTURILE DUMNEAVOAȘTRĂ:

În funcție de legea aplicabilă, puteți avea dreptul de a accesa și rectifica sau șterge datele dumneavoastră personale sau de a primi o copie a datelor dumneavoastră personale, de a restricționa sau obiecta la prelucrarea activă a datelor dumneavoastră, de a ne cere să partajăm (portăm) informațiile dumneavoastră personale către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ pe care l-ați acordat nouă pentru a prelucra datele dumneavoastră, dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la [email protected]. Vom răspunde la cererea dumneavoastră în conformitate cu legea aplicabilă.

Puteți opta pentru a nu primi comunicații de marketing direct sau profilarea pe care o efectuăm în scopuri de marketing scriindu-ne la [email protected].

Rețineți că dacă nu ne permiteți să colectăm sau să prelucrăm informațiile personale necesare sau retrageți consimțământul pentru a prelucra aceleași pentru scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dumneavoastră.

COOKIE-URI ETC.

Pentru a afla mai multe despre cum utilizăm acestea și opțiunile dumneavoastră în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră de Cookie-uri.

SECURITATE:

Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea abuzivă sau modificarea neautorizată a informațiilor dumneavoastră sub controlul nostru. Totuși, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care ni le transmiteți și o faceți pe propriul risc.

PROTECȚIA DATELOR:

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de prelucrarea informațiilor dumneavoastră care sunt disponibile la noi, puteți trimite un email Ofițerului nostru de Grijanci la SC SUBSTITUTE SRL, România, Sibiu, Calea Dumbravii, 17, email: [email protected]. Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legea aplicabilă.

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.