Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Suport clienti

Echipa noastra este intotdeauna aici pentru a ajuta.

Comenzi si livrare & Garantie si retur

Comenzile plasate intre ora 8:00 – 16:00 de la Luni pana Vineri vor aveau termen de livrare 24 – 48  de ore.

Pentru a crea un cont pe e-potion.ro trebuie sa ai cel putin 18 ani. Poti accesa sectiunea “Contul meu” si sa urmezi pasii pentru inregistrarea unui cont nou la e-potion.ro. Vei avea nevoie de o adresa de email valida.

Pentru a schimba adresa de livrare, poti accesa sectiunea “Adrese” in “Contul meu”. Vei putea sa editezi adresa de livrare si adresa de facturare, sau poti sa ne trimiti un e-mail la [email protected] cu detalii despre noua ta adresa de livrare si noi vom face modificarile necesare.

Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru, e-potion.ro, poti accesa sectiunea “Comenzi“, unde vei vedea starea comenzilor tale. In plus, vei primi un mesaj de la Easybox sau de la GLS cand comanda va fi pe drum spre livrare.

E-Potion utilizeaza pentru livrarile in Romania Easybox si GLS. In orasul Sibiu, E-Potion foloseste City Delivery.

Nu, e-Potion trimite comenzile catre persoane fizice doar pe teritoriul Romaniei.

Da, e-Potion ofera produsele sale atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. E-Potion ofera o factura fiscala pentru orice comanda platita.

Poti sa ne trimiti un e-mail sau sa ne suni pentru a modifica adresa de livrare, dar in acest caz, livrarea poate intarzia cu minim 24 de ore.

E-Potion ofera retur gratuit in termen de 14 zile de la data primirii comenzii la electronice. Taxele de transport nu pot fi rambursate.

Produsele care beneficiaza de retur gratuit sunt neconsumabile, cum ar fi: acumulatori, kituri de tigari electronice, atomizoare, incarcatoare. Produsele cum ar fi tigarile de unica folosinta, aromele concentrate, baza, lichidele de tigari electronice, rezistentele, cartusele nu pot fi returnate, deoarece sunt consumabile.

Da, poti returna o tigara electronica dupa ce ai reumplut-o cu lichid de tigara electronica. Dar trebuie sa retinem costul unei rezistente, cartus sau chiar atomizorului, deoarece acestea sunt considerate consumabile.

Poti sa ne trimiti un e-mail sau sa ne suni cand primesti un produs gresit. Noi vom trimite inapoi, fara cost suplimentar, produsul potrivit.

In cazul unei comenzi deteriorate, te rog sa ne suni sau sa ne trimiti un e-mail cu poze ale comenzii tale deteriorate si noi vom inlocui aceasta comanda.

Produsele care beneficiaza de garantie sunt bateriile, acumulatorii, modurile de tigari electronice, tigarile sau vape-urile reincarcabile si incarcatoarele. Pentru tigarile electronice de unica folosinta, avand o durata de viata foarte scurta, termenul de garantie este de 8 ore de la data primirii comenzii. Orice produse care prezinta zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau sunt pline de lichid nu beneficiaza de garantie.

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.