Kit tigara electronica

Renunță definitiv la fumat folosind țigara electronică

Din ce în ce mai multă lume alege să renunțe la fumat. Înlocuirea sa se face folosind o metodă de înlocuire a nicotinei. Una dintre cele mai eficiente metode în acest sens este vapatul. Acesta constă în inhalarea unor vapori eliberați de o țigară electronică. Aceștia sunt mult mai puțin nocivi decât fumul de țigară clasică, reducând astfel riscurile asociate fumatului. E-potion îți oferă astfel de dispozitive, având o experiență de peste 8 ani în producerea și comercializarea soluții alternative la fumat.

Kit tigara electronica
Show Filters

Afișez 1–12 din 63 de rezultate

Show Filters

Afișez 1–12 din 63 de rezultate

Ce este tigara electronica?

Tigara electronica sau vape de la e-Potion magazin tigari electronice conțin tot ce aveți nevoie pentru a începe sa vapati și pot oferi eliberarea de fumat. Tigara electronica este de obicei furnizata cu o baterie, rezervor, cablu de încărcare și orice alte accesorii necesare. Tigara electronica nu are, în general, nevoie de altceva decât de lichid de tigara electronica pentru a începe Vapatul și sa începeti să si economisiti bani. Dacă sunteți în căutarea unei soluții complete de vapare, atunci aveți nevoie de un kit de tigara electronica.

Atomizorul furnizat cu un kit de tigara electronica acționează ca inima și sufletul țigării dvs. electronice; produce norii de vapori prin vaporizarea e-lichidului prin încălzirea firului rezistentei care este montată în interior. Atomizoarele sunt de toate formele și dimensiunile, inclusiv diferite tipuri de rezistente, toate acestea putând ajuta vaperii să se elibereze de lanțurile fumatului clasic de tigari.

Există multe tipuri diferite de kituri de tigari electronice care sunt disponibile pentru vaperi, unele cu ecrane care afișează diverse informații, cum ar fi setările curente de alimentare sau câte inhalări ați avut (denumit în mod obișnuit contorul de pufuri). Alte kituri e-cig sunt mai puțin complexe și abandonează ecranele în favoarea a ceva mult mai simplu, cu doar un buton de apăsat pentru a crea vapori. Indiferent de preferința dvs. personală, există cu siguranță un kit e-cig care să se potrivească stilului dumneavoastră.