Show Filters

Afișez 1 - 24 din 64 de rezultate

Afișez 1 - 24 din 64 de rezultate

Tigara electronica – un dispozitiv potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru avansati

Acesta este un dispozitiv cu baterie, care transforma lichidul pentru tigara electronica cu sau fara nicotina (tutun) intr-un vapor ce poate fi inhalat.

Device-ul reprezinta metoda perfecta pentru a renunta la fumatul clasic, potrivita atat pentru femeile, cat si pentru barbatii din Romania. E-potion iti pune la dispozitie o multime de modele mici, tip pen, slim, dar si mari, cu o capacitate a rezervorului de la 1.9 ml, pana la 8 ml si cu o valoare de rezistenta de 0.8 ohm, 1 ohm si 1.2 ohm. Poti alege produse cu diferite capacitati ale bateriei, incepand cu cele mai mici de 350 mAh, pana la cele mai mari de 5000 mAh. Incepatorii pot apela la un kit pentru tigara electronica sau poduri.

Tigari electronice de la cele mai renumite branduri

Pe site-ul nostru vei gasi de vanzare tigari electronice reincarcabile de la branduri precum: Joyetech, Aspire, Aramax, Eleaf si multe altele. Acestea pot fi de tip DL (Direct Lung), perfecte pentru cei fara experienta, sau MTL (Mouth to Lung), vapare care scoate mult abur (a nu fi confundat cu fumul). Toate modelele disponibile au o calitate buna, inovatoare, dar si un design modern, potrivit tuturor preferintelor. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de preturi, de la modelele mai ieftine, pana la cele mai scumpe, dar si dintr-o varietate de culori, precum roz, negru, verde, albastru, gri, rosu si multe altele. Opteaza pentru produsul preferat si bucura-te de experienta unui produs care livreaza nicotina prin incalzirea lichidului intr-un mod mult mai putin daunator! Nu uita de accesoriile care pot avea nevoie de inlocuire, precum filtrele sau capsulele.
[ultimate-faqs include_category=”tigara electronica”]