Afișez 1 - 32 din 390 de rezultate

Subcategorii:

Tigari Electronice

Ce este tigara electronica?

Tigara electronica este un dispozitiv electronic care imita actul de fumat, fara a folosi tutun. Aceasta functioneaza prin incalzirea unui lichid numit e-lichid, care contine nicotina si arome, pana la o temperatura la care acesta se transforma in vapori. Utilizatorul inhaleaza apoi vaporii, similar cu inhalarea fumului de la o tigara traditionala.

De ce sa alegi tigara electronica?

  1. Poti reduce consumul de nicotina: Cu tigara electronica, poti alege e-lichid cu diferite concentratii de nicotina, ceea ce iti permite sa reduci treptat cantitatea de nicotina pe care o consumi.
  2. Elimina multe substante nocive: Tigara electronica nu contine multe dintre substantele chimice daunatoare gasite in tigarile traditionale, cum ar fi gudronul sau monoxidul de carbon.
  3. Sunt mai putin mirositoare: vapatul are un miros mult mai putin puternic si persistent decat fumul de tigara.
  4. Poti economisi bani: Chiar daca investitia initiala intr-o tigara electronica poate fi mai mare, costul pe termen lung este adesea mai mic decat cel al tigarilor traditionale.
  5. Personalizabile: Tigari electronice sunt disponibile intr-o varietate de modele, culori si arome, oferindu-ti posibilitatea de a alege un dispozitiv care sa se potriveasca stilului tau personal.
  6. Mai putin daunatoare pentru mediul inconjurator: Deoarece nu produc scrum si nu necesită chibrituri sau brichete, tigarile electronice sunt mai prietenoase cu mediul.
  7. Ajuta la renuntarea la fumat: Multe persoane care folosesc tigarile electronice afirma ca acestea le-au ajutat sa renunte la fumatul tigarilor traditionale.
  8. Acceptate in mai multe locuri: Deoarece nu produc fum, tigarile electronice sunt acceptate in multe locuri in care fumatul traditional este interzis.
  9. Nu afecteaza persoanele din jur: Fumul pasiv produs de tigarile traditionale este daunator pentru cei din jur, in timp ce vaporii de la tigarile electronice nu prezinta aceleasi riscuri.
  10. O alternativa mai sigura: Desi tigarile electronice nu sunt 95% sigure, sunt considerate o alternativa mai putin daunatoare decat tigarile traditionale.
Aspect Tigara Electronica Tigara Traditionala
Nicotina Personalizabila Fixa
Substante nocive Reduse Numeroase
Miros Slab si placut Puternic si persistent
Cost pe termen lung Mai mic Mai mare
Personalizare Da  Nu
Impact asupra mediului Redus  Mai mare
Renuntarea la fumat  Ajuta Nu ajuta
Acceptare in locuri publice Mai larg acceptate Interzise in multe locuri 
Fum pasiv Nu exista Daunator
Siguranta Mai sigura Nu este sigura