Tigara Electronica - Vape

Accesati categoria de tigari electronice si vape-uri la e-Potion si descoperiti cele mai performante kituri de vapat de la branduri de top precum Aspire, ELF Bar, Geek Vape, Voopoo si Vaporesso. Gama noastra acopera atat kituri pentru incepatori, cat si pentru avansati, incluzand variante de unica folosinta, kituri vape pen, vape-uri reincarcabile (poduri) de MTL si kituri de sub-ohm puternice, adaptate tuturor tipurilor de e-lichid si nivelurilor de experienta in vapat.

Kit Voopoo Argus XT 6.5ml 100w carbon fiber
Filtre

kituri de vape la e-Potion

Kiturile de vape sau tigarile electronice sunt dispozitive operate pe baza de baterie, utilizate pentru a crea vapori prin incalzirea unui lichidului aromat. Desi principiul de baza al unei tigara electronica ramane acelasi, exista mai multe tipuri disponibile, fiecare cu propriile avantaje.

La inceputul aventurii in lumea vapatului, diversitatea kiturilor de vape poate parea coplesitoare. Vapatul a evoluat semnificativ in ultimii ani, iar cu progresele tehnologice, tot mai multe kituri noi de vape sunt introduse pe piata.

Mai jos vei gasi o scurta prezentare a gamei de kituri de vape disponibile pe e-potion:

Vape-uri de unica folosinta

Tigarile electronice de unica folosinta, uneori numite si puff bars, sunt concepute ca dispozitive pentru incepatori accesibile. Gata de utilizare imediat ce sunt scoase din cutie, dispozitivele de unica folosinta sunt cele mai simple de utilizat.

Alimentate de o baterie pre-incarcata, neincarcabila, cu o capacitate tipica intre 400mAh – 750mAh, vape-urile de unica folosinta sunt proiectate pentru a fi utilizate pe o perioada finita de timp, dispozitivele mai noi oferind aproximativ 800 de pufuri per fiecare dispozitiv.

Vape Pen-uri

Kiturile de vape pen sunt o varietate de tigara electronica, denumite astfel datorita formei lor asemanatoare unui stilou, sunt in general subtiri si usor de utilizat.

Alimentate de o baterie integrata, vape pen-urile au un rezervor care se umple cu lichid de vape aromat si o baterie cu un singur buton pentru a porni si opri dispozitivul si pentru a vapa.Generatile noi de vape pen-uri au si functia de activare automata prin inhalare.

Vape-uile reincarcabile – Poduri de vapat

Un dispozitiv simplu, de tip MTL, vape-urile reincarcabile sunt extrem de compacte si usor de utilizat.

Cu mult mai multa putere decat tigarile de unica folosinta. Vape-urile reincarcabile sunt proiectate pentru a replica cat mai apropiata senzatia de fumat, de obicei nu au buton de activare si tot ce trebuie sa faci este sa tragi din dispozitivul de la mustiuc. Vape-urile reincarcabile sunt disponibile in sisteme de cartuse deschise sau inchise. Cartusuele deschise (sau reincarcabile) iti permit sa le umpli cu lichidul ales, in timp ce un cartus inchis utilizeaza un cartus pre-umplut ( nu poate fi reumplut cu lichid).

Box Mod-urile

Mai voluminoase si solid construite, kiturile de sub ohm ofera mai multa putere decat podurile sau vape pen-urile. Ideale pentru vaperii mai experti, Box mod-ul ofera voluma mai mare de aburi si o aroma mai neteda.

Compus dintr-un mod in forma de box si un atomzior de vape potrivit, kiturile Sub-Ohm sunt pline de caracteristici si ofera tensiune si putere variabile pentru o experienta de vapat cu adevarat personalizata.

La e-Potion oferim kituri de vape de la toti producatorii de frunte, fiecare oferind tipuri de tigari electronice pentru fiecare tip de vaper, marcile de top includ kituri de vape Aspire, Voopoo, Vaporesso, Geek Vape si multe altele.

Ce contine un kit de vape?

Majoritatea kiturilor de vape includ tot ce este necesar pentru a incepe calatoria in lumea vapatului. Desi dispozitivele cu putere mai mare nu au de obicei baterii integrate, in aceste cazuri bateriile pentru vape trebuie achizitionate separat.

Ce contine un Kit de tigara electronica pentru incepatori?

Gama noastra de tigari electronice pentru incepatori include un mod cu o baterie integrata, impreuna cu toate componentele necesare pentru a incepe – una sau doua rezistente, un atomizor sau cartus de vape, cablu USB pentru incarcare si mustiuc. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi lichidul de tigara electronica preferat.

Pentru kiturile de tigari electronice concepute pentru vapat de tip gura la plaman (MTL), recomandam achizitionarea unui lichid de tigara electronice cu un raport de 50/50 sau 70/30 (VG/PG). Pretul mai mic si comoditatea fac din kiturile de vape de tip gura la plaman (MTL) dispozitivul ideal pentru vaperii incepatori care doresc sa faca tranzitia de la fumat.

Ce contine un Kit de Box Mod?

Kiturile Box Mod elimina confuzia de a asorta un mod box cu un atomzior si o rezistenta adecvate. Producatorii au combinat moduri, atomizoarele si componente potrivite pentru performanta optima. Acest lucru iti permite sa ai o experienta excelenta de vapat de la inceput, cu un kit de vape box de inalta calitate care este sigur sa depaseasca asteptarile.

In functie de marca si dispozitiv, unele kituri de tigari electronice vor avea baterii integrate, iar pentru altele va fi necesar sa achizitionezi acumulatori separat.

Ai nevoie de mai mult ajutor pentru a decide care este cea mai buna tigara electronica de cumparat?

Intelegem, varietatea de optiuni poate fi putin coplesitoare. Daca ai nevoie de ajutor pentru a alege prima ta tigara electronica, sau pur si simplu cauti un upgrade, ia legatura cu noi sau viziteaza-ne in una dintre magazinele noastre de vapat din Sibiu.

Alternativ, consulta ghidul nostru pentru cea mai buna tigara electronica pentru a obtine mai multe informatii despre kiturile de vape si ce sa cauti.