Vapy

Accesati categoria VAPY la e-Potion si descoperiti o alternativa mai sigura la tigarile traditionale. Alegeti dintre optiunile cu sau fara nicotina pentru o experienta personalizata. VAPY este o tigara electronica de unica folosinta, usor de utilizat si disponibila intr-o varietate de arome.

vapy tigara de unica folosinta
Filtre

Ce este VAPY?

VAPY este o tigara electronica unica folosinta, conceput pentru a ajuta oamenii sa renunte la fumat. Acesta ofera o alternativa mai sigura la tigarile traditionale, deoarece acest vape nu contine gudron sau alte substante nocive. Prin utilizarea tehnologiei de vaporizare, VAPY permite utilizatorilor sa inhaleze abur in loc de fum, oferind o experienta similara cu fumatul, dar fara riscurile asociate.

Ce tipuri de VAPY gasesti la e-Poton?

La e-Poton, poti alege dintr-o gama variata de dispozitive VAPY, in functie de nevoile si preferintele tale. Printre optiunile disponibile se numara:

  • VAPY 800 cu nicotina: pentru cei care doresc sa inlocuiasca tigarile traditionale.
  • VAPY 800 fara nicotina: pentru cei care doresc sa se bucure de experienta de a “vapa” fara a fi expusi la nicotina.
  • VAPY 1200 fara nicotina: pentru cei care cauta o experienta de durata mai lunga.

Ce contine un VAPY?

Fiecare Puff Bar VAPY contine un lichid de tigara electronica. Ingredientele principale ale acestui lichid sunt glicerina vegetala, propilen glicol si arome naturale sau artificiale. Unele modele de VAPY contin, de asemenea, nicotina, oferind astfel o alternativa la tigarile traditionale pentru cei care incearca sa renunte la fumat.

Unde gasesc VAPY in Romania?

In Romania, dispozitivele VAPY sunt disponibile si prin intermediul magazinului online e-Poton, care ofera acoperire nationala si livrare rapida. De asemenea, poti gasi VAPY in magazinele fizice e-Poton din Sibiu, unde poti beneficia de asistenta personalizata si poti alege dintr-o gama variata de modele si arome.

Cum sa folosesti VAPY ?

  1. Deschide cutia de carton exteriora si scoate continutul.
  2. Rupe ambalajul de folie si scoate dispozitivul VAPY de unica folosinta.
  3. Indeparteaza si arunca dopul de silicon si eticheta din partea de jos a dispozitivului.
  4. Activeaza vape-ul tragand de la capatul podului.
  5. Pastreaza dispozitivul intr-un loc racoros care nu depaseste 25°C.
  6. Evita depozitarea la temperaturi extreme, in lumina directa a soarelui si in conditii de umiditate ridicata.