Afișez toate cele 16 rezultate

Elf Bar Elfa

Ce este Elf Bar ELFA?

Elf Bar ELFA este un vape reincarcabil, Elf Bar reincarcabil, care vine cu un kit ce include un cartus preumplut, oferind astfel o alternativa mai ecologica la tigarile electronice de unica folosinta. Kitul vine si cu o baterie reincarcabila de 500mAh, care asigura pana la 600 de pufuri per cartus, iar incarcarea se face prin portul USB-C, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor si tabletelor. Cartusele preumplute au o capacitate de 2ml si sunt disponibile in 13 arome diferite, fiecare avand o concentratie de nicotina de 20mg/ml, adica 2%. Acest kit este ideal pentru cei care prefera vapatul MTL (Gura-la-Plaman) si sunt in cautarea unei experiente de vapat simplificate, fara a fi nevoie de butoane sau setari complicate, datorita activarii prin inhalare.

De ce sa alegi Elf Bar ELFA?

Alegand Elf Bar ELFA, beneficiezi de un dispozitiv modern si ecologic, care reduce semnificativ deseurile generate de dispozitivele de unica folosinta. Cu un design compact si usor, este ideal pentru vapatul in deplasare. De asemenea, ai posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de aromele celebre de la Elf Bar, fiecare cartus iti ofera o experienta de vapat unica si satisfacatoare. Un alt avantaj major este costul redus pe termen lung, deoarece dupa achizitionarea kitului initial, va trebui doar sa inlocuiesti cartul, ceea ce este mai economic comparativ cu achizitionarea repetata a dispozitivelor de unica folosinta.

Ce beneficii are Elf Bar ELFA?

Acest Puff Bar ofera o serie de beneficii semnificative, inclusiv o gama larga de arome de inalta calitate, care sunt create pentru a satisface gusturile diversificate ale utilizatorilor. Bateria reincarcabila asigura ca poti beneficia de intreaga cantitate de lichid din fiecare pod, evitand astfel gustul ars care apare atunci cand lichidul se termina. De asemenea, sistemul de incarcare rapid, care dureaza aproximativ 25 de minute, iti permite sa te bucuri de vapat fara intreruperi prelungite. Este important de mentionat ca ELFA este dotat cu un indicator LED care semnalizeaza atunci cand bateria este descarcata, facilitand astfel utilizarea zilnica.

Descopera produsele din aceasta categorie: