Afișez toate cele 13 rezultate

Fruizee

Descoperă lumea vibrantă a aromelor Fruizee, acum disponibile la e-Potion, și îmbogățește-ți colecția de lichide pentru țigara electronică. Fiecare aromă Fruizee, de la Crazy Mango până la Sunset Lover și Purple Beach, îți promite o călătorie senzorială unică, caracteristică rafinamentului francez.

Alege dintr-o gamă largă de profile de gusturi Fruizee, fiecare cu un caracter distinct și captivant. Fie că ești în căutarea unei explozii tropicale sau a unei brize suave de vară, aromele Fruizee te vor surprinde cu fiecare inhalare. Perfecte pentru amatorii de DIY, aceste arome concentrate îți oferă posibilitatea de a crea lichide de vapat personalizate, aliniate cu preferințele tale.

e-Potion se angajează să-ți aducă aceste arome concentrate excepționale cu un serviciu rapid de livrare și, pentru comenzi de peste 99 lei, livrarea este gratuită. Acesta este momentul perfect pentru a-ți îmbogăți colecția și a experimenta cu gusturi noi și inspirate din rafinamentul francez.

Publicul nostru țintă sunt vaperii pasionați, în căutare de arome inedite și de calitate superioară pentru a-și crea propriile lichide de vapat. Cu Fruizee, aducem în fața ta o paletă de gusturi autentic franceze, perfecte pentru a-ți condimenta experiența de vapat.

Alege e-Potion pentru aromele tale concentrate Fruizee și lasă-te cucerit de savoarea și eleganța gusturilor franceze, transformând fiecare sesiune de vapat într-o experiență de neuitat

Descopera produsele din aceasta categorie: