Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

aspire de pe e-potion.ro

Cine este Aspire?

Cine este Aspire? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Cine este Aspire? de pe e-potion.ro

Aspire: o privire de ansamblu

Aspire este un brand al Shenzhen Eigate Techonology CO., Ltd, o companie care există din 2010.

Eigate era deja un producător de produse de vaping de trei ani, când au decis să creeze un brand dedicat în 2013.

Aspire a crescut rapid în popularitate cu numeroase inovații și un număr mare de produse de înaltă calitate care au împins vaping-ul înainte.

Sediul central al Aspire se află în Shenzhen, iar compania are acum două unități de producție în Dongguan și Shenzhen.

Compania are o forță de muncă de peste 2000 de persoane și afacerea sa acoperă peste 70 de țări și regiuni din întreaga lume, cu centre de servicii globale stabilite în HK, SUA, CA, Marea Britanie, Franța și peste 300 de brevete la nivel mondial pentru a proteja proprietatea intelectuală.

Aspire are o echipă de cercetare și dezvoltare lider în industrie și funcționează sub un sistem complet și fiabil de control și management al calității, cu produse certificate de CE, FCC, RoHS, ISO9001, GMP și TPD.

De-a lungul anilor, Aspire a dezvoltat o gamă de produse foarte diversă, incluzând kituri de pornire, sisteme de pod, atomizoare MTL, atomizoare sub-ohm, moduri de vapat și diverse kituri de vapat avansate.

Compania este mândră că are ceva pentru toată lumea și acoperă tot publicul țintă al pieței de vaping.

Cele mai bune produse Aspire

Aspire AVP

Cine este Aspire? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Aspire AVP

Aspire AVP este un sistem POD avansat, de până la 12 wați.

Are un design ergonomic care încorporează panouri din fibră de carbon și un corp metalic puternic care găzduiește o baterie internă de 700 mAh.

POD-ul poate fi umplut cu pana la 2.0 ml de lichid și utilizează rezistente de 1.2 ohmi.

Se fixează prin magneți și au un sistem ușor de umplere prin partea de dedesubt.

Aspire Nautilus 2S

Cine este Aspire? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Aspire Nautilus 2S

Cel mai recent rezervor din legendara serie Nautilus este, de asemenea, cel mai versatil Nautilus dintre toate!

Rezervorul este compatibil cu toate rezistentele MTL anterioare ale liniei, dar cu rezistenta noua introdusa de 0.4 ohmi și fluxul de aer reproiectat, poate oferi, de asemenea, o vapare restricționată.

Nautilus 2S are un diametru de 23 mm, poate suporta pana la 2.6 ml de lichid și vine cu un mecanism de împingere pentru umplere, protectie pentru copii.

kit Aspire Reax mini

Cine este Aspire? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
kit Aspire Reax mini

Reax Mini este un kit compact de vapare care include modul Reax Mini cu rezervorul Tigon.

Modul găzduiește o baterie de 1600 mAh și vine cu șase opțiuni de alimentare și un mod de ieșire directă pentru rezistente de sub ohm.

Rezervorul Tigon dispune de un mecanism ușor de umplere și poate fi utilizat atât pentru vapare MTL, cât și pentru DL.

Aspire Tigon

Cine este Aspire? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Aspire Tigon

Aspire Tigon este un kit versatil tip stilou de vapat care utilizează o baterie reîncărcabilă de 2600 mAh.

Este proiectat pentru simplitate și ușurință în utilizare.

Dispozitivul funcționeaza cu operarea unui singur buton și a unui sistem de umplere superioara, glisantă, protejat pentru copii.

Rezervorul permite atât vaparea directă in plămâni, cât și MTL, în funcție de opțiunile alese ale rezistentei si a fluxului de aer.

Impactul Aspire asupra industriei

Primul produs care a ieșit vreodată din fabrica Aspire a fost țigara electronică de unică folosință tip stilou.

La scurt timp după aceea, primul produs marca Aspire a fost ediția lor CE5.

Aspire CE5 a venit cu o actualizare a rezistentelor legendarului atomizor, adăugând coiluri duale și un design de alimentare prin partea de jos care a minimizat loviturile uscate.

Numele tehnologiei rezistentei a fost BDC (rezistnte duale inferioare) și au fost un succes instantaneu in vapare in întreaga lume.

Aspire a continuat să producă produse populare, dar cele mai cunoscute au început să sosească aproape de sfârșitul anului 2013.

Produsul care a catapultat Aspire până la vârf a fost rezervorul original Nautilus, primul rezervor pentru vapare care a avut vreodată un design reglabil al fluxului de aer.

Unul dintre multele motive care au stat la baza succesului său a fost inovația care a avut loc – din nou – în proiectarea rezistentelor, cu sistemul BVC (rezistenta verticală inferioară).

Și cea mai interesantă parte este că a fost proiectată de același inginer care a proiectat rezistentele BDC, care se întâmplă să fie și șeful Aspire.

Încercând rezistentele BDC care au venit cu Nautilus, a observat că aroma și performanța generală nu erau la înălțimea standardelor sale.

După o mulțime de experimente, a avut ideea de a pune rezistenta pe verticală, ceea ce, teoretic, ar încălzi e-lichidul în mod uniform și va maximiza gustul și vaporii.

O jumătate de deceniu mai târziu, și rezistentele verticale inferioare sunt încă utilizate în practic fiecare rezervor care este produs (și care a mai fost produs de atunci).

Cu un design excelent, 5 ml capacitate de lichid, flux de aer reglabil și rezistentele BVC performante la un nivel ridicat, rezervorul Nautilus a fost o lovitură instantanee și a ajutat un număr mare de fumători să treacă mai ușor la vapare.

Și la scurt timp după aceea, Nautilus Mini a depășit toate așteptările prin adăugarea unui design îmbunătățit al fluxului de aer reglabil și remedierea tuturor deficiențelor minore ale designului originalului.

Miscandu-ne rapid până în 2016, iar Nautilus X își face apariția cu un design actualizat al rezistentei și opțiuni pentru mai mult flux de aer.

Dar Aspire și-a ascultat clienții și, până la sfârșitul anului, a revenit la rezistentele BVC cu Nautilus 2.

Cu compatibilitatea rezistentelor BVC, umplerea prin partea superioara mai ușoară și un design mai modern, Nautilus 2 a devenit un succes instantaneu atât pentru începători cat si pentru vaperii cu experiență.

Cea mai recentă versiune a liniei de rezervoare Nautilus, Nautilus 2S, a venit în 2018 și a introdus câteva rezistente aeriene BVC (una normală cu sârmă și una cu mesh), pentru vaperii care doresc să experimenteze vaparea pulmonară restricționată.

Concentrarea continuă a Aspire asupra inovației

Aspire și-a stabilit domnia peste secțiunea „gură-plămâni-MTL” a pieței cu primul Nautilus și și-a consolidat locul cu restul produselor liniei Nautilus.

Dar ce zici de vaparea sub ohm?

Aproape de sfârșitul anului 2014, compania a ieșit cu un alt produs inovator care a schimbat drastic peisajul de vapare.

Atlantis, primul rezervor re-filabil sub ohm care a ieșit vreodată pe piață, a reușit să aducă o experiență similară cu vaparea directă in plămâni pe un RDA, fără bătaia de cap a DIY.

Dacă vapati cu un rezervor sub ohm, va trebui să-i mulțumiți lui Aspire Atlantis pentru asta!

Atlantis a fost urmat în 2015 de Atlantis 2, care a înlocuit rezistentele ceramice ale originalului cu fitile 100% din bumbac organic și a adăugat opțiuni de coil, un flux de aer și mai larg și un ml suplimentar de capacitate de lichid.

Mai târziu în acel an, Aspire a lansat Atlantis Mega, care a ridicat capacitatea la 5 ml, iar linia de rezervoare a fost finalizată cu Atlantis EVO în 2016.

Alte produse populare includ Aspire Triton, kitul de pornire PockeX, linia Cleito de rezervoare sub ohm și sistemele de POD Breeze și Breeze 2.

Pe piața modurilor, Aspire a produs toate tipurile de dispozitive, de la moduri simple tip stilou cu ieșire directă până la moduri puternice cu baterie duală.

Două dintre cele mai demne de menționat sunt Aspire Zelos, un mod ușor de utilizat care vine și ca kit cu Nautilus 2 și Puxos, unul dintre primele moduri de putere variabilă compatibile cu 20700 și 21700 care au ajuns vreodată pe piață.

Planurile lui Aspire pentru viitor

Aspire este dedicat să modifice în continuare lumea vapingului cu tehnologie revoluționară și lucruri inovatoare.

Compania se străduiește să aducă clienților săi o gamă largă de produse care funcționează la un nivel ridicat și promite să ofere în continuare servicii excelente pentru clienți și asistență continuă.

Sursa articolului.

Haide pe pagina de facebookinstagram si Pintrest.

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa