Recenzii

Cine este Eleaf?

Cine este Eleaf?

Fondată în 2011, Eleaf este o companie de vape din China, care a devenit una dintre cele mai importante mărci de vapat de pe piață. După introducerea seriei iStick a lui Eleaf în 2014, reputația lor a crescut în timp ce compania a dezvoltat o acoperire globală cu distribuitorii.

În mare parte, creșterea lui Eleaf provine din designul simplu al produselor și software-ului, care oferă începătorilor kituri de vape ușoare și sigure, care au performanțe excelente. Bazându-se pe impulsul iStick, Eleaf a continuat să diversifice linia de produse iStick, prezentând în același timp și seria iJust.

În ceea ce privește produsele disponibile, Eleaf oferă kituri, Box moduri, atomizoare, rezistente și accesorii. În timp ce Eleaf nu oferă produse special concepute pentru folosirea ierbii și a cerurilor uscate, modurile lor tip cutie sunt compatibile cu atomizoarele cu filet standard 510 din industrie.

Eleaf iStick Rim C

Eleaf iStick Rim C de pe e-potion.ro
Eleaf iStick Rim C

Eleaf IStick Rim C este un mod reglabil alimentat cu o baterie 18650. Designul subțire și minimalist al iStick Rim C se simte minunat în mâna ta. Vine în roșu și albastru gradient, albastru obsidian, alb, curcubeu și negru mat.

Cu încărcare rapidă USB Type-C 2A, Rim C are o putere maximă de 80 de wați afișată de-a lungul unui ecran LED. Butonul de fire se află deasupra ecranului, cu încă două butoane pentru reglarea puterii pe cealaltă parte. Eleaf oferă, de asemenea, mai multe protecții pentru supraîncărcare, supra-descărcare, supraincalzie, scurtcircuite și polaritate inversă.

mod eleaf istick rim c de pe e-potion.ro

Când comandați Mod Rim C, veți primi o cutie cu Rim C în sine, un cablu USB de tip C, un manual de utilizare și un card de garanție.

Eleaf iJust 3 Pro

Eleaf iJust 3 Pro 75W VW Kit with Ello Duro 3000mAh 0067036b977e 1 de pe e-potion.ro

Designul modului Eleaf vine într-o formă robustă de tub de 157 grame, cu butonul de declanșare de-a lungul partii laterale. Vine într-o gamă de culori, de la negru, violet, roșu, curcubeu și argintiu – și prezintă caneluri complexe de-a lungul corpului, unice pentru fiecare dispozitiv.

Puteți vedea durata de viață a bateriei prin lumina LED inelară în jurul butonului de declanșare, indicată de culorile verde, albastru și roșu. IJust Pro are, de asemenea, o putere variabilă de 30-75w, pe care o puteți regla cu butonul de control al alimentării din partea de jos a modului.

Alimentat de o baterie încorporată de 3000 mAh cu un port USB de încărcare rapidă de tip C, iJust 3 Pro durează doar 90 de minute până când bateria se încarcă la capacitatea sa de 3000 mAh. Componentele interne ale Eleaf pentru mod oferă, de asemenea, o gamă de protecții, cum ar fi 10 secunde pentru fire, supraîncărcare, supradescărcare și protecție împotriva scurtcircuitelor.

Eleaf iStick Amnis 2 

Eleaf iStick Amnis 2 Starter Kit with GTiO 1100mAh 0066685202a1 1 de pe e-potion.ro

Modul iStick Amnis 2 împachetează toate funcționalitățile standard ale industriei Eleaf într-un design elegant și minimalist. Puteți alege un frumos design in culorile curcubeului, dar Eleaf oferă deasemenea si roșu, verde, negru și argintiu.

Cu toate acestea, nu vă lăsați păcălit de designul simplist, puterea Amnis 2 provine dintr-o baterie încorporată de 1100 mAH, de lungă durată. In kitul de Eleaf iStick Amnis 2  primiti si un cablu de încărcare USB de tip C, precum și un snur, manualul de utilizare și un card de garanție.

Amnis 2 este foarte prietenos pentru începători, cu modurile sale de putere ajustabile ușor de utilizat, care variază de la bypass, scăzut, mediu, ridicat și maxim. Pentru a comuta între moduri, apăsați butonul de alimentare de deasupra afișajelor cu mod LED. La fel ca iJust 3 Pro, Amnis 2 de la Eleaf are un inel intuitiv cu LED-uri în jurul butonului de fire. Ca să nu mai vorbim de protecția standard Eleaf pentru supraîncărcare, supra-descărcare, supracurent, cu timer de 10 secunde și protecție la scurtcircuit.

Eleaf iStick T80

Eleaf iStick T80 VW Kit with Pesso 3000mAh 006555945b7c 1 de pe e-potion.ro
Eleaf iStick T80

IStick T80 vine pe calea modelului iStick TCW40W, care s-a vândut de pe rafturile magazinelor de peste tot. T80 Eleaf vine în nuanțe de negru, albastru, argintiu, roz auriu, gri și roșu.

Designul suplu și elegant al iStick T80 se potrivește în palma mâinii, iar ieșirea USB de tip C asigura incarcarea rapida in 90 de minute la priză. Bateria încorporată de 3000 mAh a iStick T80 are un maxim de 80 W si doar daca te uiti la corpului său finit din aliaj de aluminiu iti dai seama ce anume ii asigură durabilitatea.

Ecranul led situat între butonul de fire și două butoane pentru ajustări vă avertizează asupra duratei de viață a bateriei, precum și a puterii. Designul Eleaf oferă, de asemenea, protecții împotriva supraîncărcării, supra-descărcării, supracurentului, scurtcircuitelor si cu o limită de 10s.

Când comandați iStick T80, veți primi modul în sine, precum și un USB de tip C, cablu de încărcare, un manual de utilizare și un card de garanție.

Care este cea mai buna tigara electronica de la Eleaf?

Pâna la urma, alegerea dvs. pentru un vape mod este o chestiune de gust personal. Dar realitatea este că produsele cele mai recente oferite de o companie sunt cele mai bune – compania de tigari electronice pare să se îmbunătățească cu fiecare produs de ultimă generație. Și acesta este cazul pentru Eleaf iStick Rim C.

Intrebari frecvente despre tigari electronice de la Eleaf

Vaping-ul este o nouă tendință care a intrat pe piață furtunos, așa că este de așteptat ca oamenii să aibă întrebări de la modul de ajustare al temperaturii pana la cum se încarca box modul. Putem parcurge câteva întrebări frecvente mai jos:

Va funcționa Eleaf Box Mod Vapes cu majoritatea atomizoarelor și cartușelor de ceară și plante uscate?

Atâta timp cât au o filetare 510, atomizoarele de ceară și cartușele de plante uscate vor funcționa cu modul de vape tip cutie oferit de Eleaf.

Cum ajustam temperatura unui vaporizator Eleaf?

Fiecare dispozitiv de vapat este diferit, dar la box moduri au butoane pentru care setați temperatura, puterea și tensiunea. Vă rugăm să vă asigurați că păstrați manualele de instrucțiuni, astfel încât să știți exact cum să reglați temperatura.

Merita sa detii o tigara electronica de la Eleaf?

Modurile de vapat ale Eleaf nu sunt cele mai ieftine pe care le puteți găsi, dar reputația și recenziile lor stelare vă vor lăsa mulțumiți. Vor face treaba într-un mod de calitate și pentru o lungă perioadă de timp. Componentele interioare și software-ul Eleaf asigură că modul Vape isi va insoti posesorul pentru mult timp. În cele din urmă, se reduce la preferința și la bugetul dvs., dar nu puteți greși cu Eleaf.

Cum incarcam bateria unui vaporizator Eleaf?

Tigarile electronice de la Eleaf sunt încărcate fie cu un cablu de încărcare USB Type-C, fie cu micro USB. Pur și simplu conectați-l la o priză de curent și e in regula.

Cum folosesc corect o tigara electronica de la Eleaf?

Dispozitivul va veni cu un manual de utilizare care prezintă modul de utilizare. Cu toate acestea, există câteva asemănări atunci când vine vorba de pornirea și oprirea acestuia cu cele 5 clicuri rapide, plus reglarea puterii este foarte similară între dispozitive, precum și menținerea mustiucului curat si liber pentru a menține calitatea vaporilor la maxim.

Aveti nevoie de mai multe sfaturi in privinta vapatului?

Puteti sa urmariti e-Potion si pe facebookinstagram si Pinterest.

Lasă un răspuns