Recenzii

Cine este Geekvape?

Cine este Geekvape?

Geekvape Legenda care a creat legenda:

Geekvape a explodat pe scena vape în decembrie 2015. Buzz-ul a fost real! Primul lor produs, Griffin RTA, a avut un succes atât de mare încât i-a catapultat în fruntea companiilor care produc echipamente autentice, la prețuri „in buget”.

La acea vreme, RTA-urile la prețuri accesibile erau foarte puține și piața clonelor era încă înfloritoare. Eleaf a avut un mare succes cu linia lor de Lemo, iar Youde (UD) a avut și câteva hituri minore.

În toamna anului 2015, nou-venitul OBS a introdus Crius, care era predispus la multe schimbări și probleme de calitate în doar câteva săptămâni de folosire, dar a fost o idee inovatoare. Griffin de la GeekVape a folosit platforma Crius și și-a îmbunătățit deficiențele cu un izolator mai bun, umplerea superioară îmbunătățită și o punte mai mare, prietenoasă. Vaperii au fost impresionați și au cumpărat cu gramada, incitând boom-ul RTA chinezesc din 2016.

Cele mai bune Produse de la Geekvape:

1-Mod Geekvape Aegis Max 100w

Mod Tigara Electronica Geekvape Aegis Max 100w
Mod Tigara Electronica Geekvape Aegis Max 100w

2-Atomizor Geekvape Zeus Sub Ohm

Atomizor Geekvape Zeus Sub Ohm Negru
Atomizor Geekvape Zeus Sub Ohm Negru

3-Atomizor Geekvape Zeus X RTA 4.5ml

Atomizor Geekvape Zeus X RTA de pe e-potion.ro
Atomizor Geekvape Zeus X RTA 4.5ml

4-Kit Geekvape Aegis Boost plus

Pod Tigara Electronica Geekvape Aegis Boost Plus
Pod Tigara Electronica Geekvape Aegis Boost Plus

5-Pod Geekvape Wenax Stylus Army Green

Pod Geekvape Wenax Stylus Army Green de pe e-potion.ro
Pod Geekvape Wenax Stylus Army Green

Evoluția produselor Geekvape

Geekvape era deja un nume obișnuit în grupurile de vapare și au continuat să-și construiască reputația cu mai multe noutati la atomizoare.

În 2016, Avocado RDTA a adus o reapariție a atomizorului în stil Genesis cu o renastere a modului de utilizare, în principal a rezistentelor orizontale și a bumbacului.

De atunci Avocado a fost folosit de câțiva alți producători ca sursă de inspirație pentru proiectele lor de atomizoare RDTA.

Popularitatea Geekvape a continuat să crească exponențial odată cu design-urile unice și accesibile Tsunami RDA; mai întâi cu un atomizor de 22 mm și apoi o versiune de 24 mm.

În plus, Griffin a generat o întreagă familie de RTA-uri, iar seria Ammit este în continuare în expansiune, ultima versiune fiind un RTA MTL.

Alte atomizoare servisabile remarcabile sunt seria Peerless, precum și Zeus și Zeus Dual RTA care au început nebunia de flux de aer de top, oferind modele rezistente la scurgeri care nu sacrifică aroma.

Pe lângă enorma colecție de atomizoare, Geekvape a produs și tancuri sub ohm: au început în 2016 cu Eagle cu o punte RBA disponibilă, apoi marca Digiflavor Espresso în 2017, iar ultima lor noutate este rezervorul Alpha cu mesh, care a ieșit la sfârșitul anului 2018.

Niciun profil Geekvape nu ar fi fost complet fără a menționa modurile lor extraordinare de a vapa.

Robustele și durabilele Aegis și Aegis Legend au trecut testele „de tortură” cu brio, iar modurile Blade și Nova sunt unele dintre cele mai precise moduri de mare putere de pe piață în acest moment.

Geekvape produce, de asemenea, o mare varietate de fir de sarma extravaganta pentru Clapton și Alien, precum și rezistente prefabricate, astfel încât vaperii să poată profita din plin de atomizoarele lor servisabile cât mai ușor posibil.

Ramura a Geekvape: DigiFlavor

Digiflavor și-a făcut un nume în industrie pentru atomizoarele servisabile de înaltă calitate.

GTA-urile Fuji și Siren care au apărut în 2016 au combinat inovația cu tradiția, imbinand RTA-urile cu atomizoarele în stil Genesis.

Siren 2 a fost unul dintre cele mai bune rezervoare MTL din 2017, iar linia Pharaoh proiectată de Rip Trippers include trei cele mai bine vândute atomizoare.

Dar cel mai mare „bang” a venit cu Drop RDA, posibil cel mai bun RDA din 2018 și unul dintre cele mai mari motive pentru care vedem RDA-uri accesibile și performante care vin din China de atunci.

Impactul Geekvape asupra industriei

Produsele Geekvape au avut un impact incontestabil asupra industriei vapingului.

Pachetul de construcție primitor al lui Griffin, fitilurile, spațiile de umplere, sloturile de umplere superioară și controlul lichidului, au fost copiate de mai multe ori pe mai multe RTA-uri în cursul anului 2016 de către o varietate de producători.

Posturile inspirate de Velocity erau standardul industriei pentru o lungă perioadă de timp – pe atunci, aproape fiecare atomizor chinezesc venea cu o punte Velocity.

De fiecare dată când o altă companie a încercat să le folosească cu o nouă funcție, Geekvape a revenit pentru a răspunde cu propria versiune îmbunătățită, cum ar fi adăugarea unui flux de aer de top.

Fără îndoială, influențele Geekvape vor continua să fie observate pentru mulți ani de acum încolo.

Geekvape: gânduri finale                

Industria vaping-ului a creat produse noi mai repede decât putem noi tine pasul cu ele.

Concurența a fost o forță motrice pentru producerea unui flux constant de produse noi, inovatoare, care sunt mai bune, mai ușoare și mai sigure decât cele care au fost înainte.

Influența Geekvape a fost atât puternică, cât și vizibilă.

Va fi interesant să le observăm impactul în viitor și să urmărim progresul produselor inovatoare interesante.

Lasă un răspuns