Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

tigara electronica joyetech ego aio, Joyetech, tigara electronica de pe e-potion.ro

Cine este Joyetech?

Tehnologia de tigari electronice de la Joyetech implementează o varietate de certificări – cele mai inalte disponibile din industrie – în fiecare tigara electronica, pentru a vă asigura o experiență de vapat sigură în mod optim, indiferent dacă doriți un profil discret sau o putere maximă pentru mai mult aburi.

Tigari electronice oferite de Joyetech

Cu mai bine de un deceniu în industrie, Joyetech a avut mult timp pentru a dezvolta o gamă largă de tigari electronice care pun în aplicare tehnologiile pe care le au in sale proprietate.

Aici, vom acoperi rapid unele dintre cele mai populare modele de vape ale Joyetech, inclusiv o discuție rapidă despre aspectul, funcționalitatea, puterea bateriei și așa mai departe.

Joyetech eGo AIO

tigara electronica joyetech ego aio
Joyetech eGo AIO

Tigara electronica all-in-one eGo AIO al Joyetech are un atomizor adăpostit în corpul său compact (1.91cm diametru, 11,81cm lungime ), care este disponibil într-o varietate de culori și modele.

Atomizorul eGo AIO, cu protectie pentru copii, are o capacitate de 2 ml de lichid, un design anti-scurgeri și este ușor de reumplut când vine momentul. Pur și simplu deșurubați capacul atomizorului și turnati lichidul direct.

Pe măsură ce inhalati din mustiucul în spirală a eGo AIO cu flux de aer usor reglabil, cei 1500mAh va vor furniza toată puterea de care aveți nevoie, protecția sa cu două circuite vă va ajuta să vă mențineți în siguranță, iar indicatorul luminos cu șapte culori vă va anunța când este timpul a reîncărca.

Joyetech eRoll MAC

Cine este Joyetech? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Joyetech eRoll MAC

„Creionul” vape Joyetech eRoll MAC are, de asemenea, un design all-in-one, cu un cartuș de umplere superioară de 0.55 ml (tub de sticlă pentru vizibilitate, orificiu de aer pentru circulație), cap de rezistenta ceramic de 1.5 ohmi și o baterie de 180 mAh, toate se potrivesc în interior o carcasă de 10cm lungime X cca 0.91cm diametru. Cu funcționalitatea sa de inhalare automată, puteți lua cite un puf ori de câte ori doriți.

ERoll MAC vine cu o carcasă unică de cca 6.45cm lungime x cca 11.51cm latime, care are o baterie de 2000 mAh, cu spațiu pentru dispozitivul tip stilou și două cartușe suplimentare. Puteți reîncărca stiloul în interiorul carcasei în doar 30 de minute, în timp ce carcasa în sine are nevoie de 90 de minute pentru a se reîncărca.

La fel ca multe dintre tigarile electronice de la Joyetech, eRoll MAC oferă protecție pentru baterie și suprasarcină.

Joyetech TEROS ONE

Cine este Joyetech? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Joyetech TEROS ONE

Cu profilul său de cca 8.01cm lungime, cca 2.95cm lățime și cca 1.5cm adâncime, Joyetech s-a concentrat pe portabilitate atunci când a proiectat vaporizatorul lor pentru Pod TEROS ONE. ONE se mândrește cu un design atrăgător, datorat în mare parte exteriorului său din sticlă care oferă un contrast intens între luminozitate și întuneric.

În interiorul corpului plin de culoare al lui TEROS ONE, veți găsi o baterie de 650 mAh cu trei moduri de alimentare (redusă, medie, înaltă), un senzor de presiune pentru inhalari automate și un conector TYPE-C pentru reîncărcare de 30 de minute, când va veni momentul.

Joyetech a proiectat TEROS one pentru a găzdui un cartuș reumplibil de 2 ml, cu reistente impletite de 0.5 ohmi și 1.0 ohmi disponibile pentru diferite experiențe de vapare.

Joyetech eGrip MINI

Cine este Joyetech? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Joyetech eGrip MINI

Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa la sistemul Joyetech eGrip MINI pod este cartușul său unic lateral, care este ușor de umplut pentru o mai mare comoditate: pur și simplu deschideți lateral și injectați lichidul direct când este timpul să reumpleți.

În interiorul incintatorului si frumos coloratului eGrip MINI, cu dimensiuni lungime cca 7.11cm, latime cca 3.89cm, adincime cca 0.99cm se află o baterie de 420 mAh cu putere constantă, un senzor de presiune a aerului și un indicator inteligent de viață al bateriei în trei culori. Doar apăsați butonul frontal și inhalati când sunteți gata să vapați.

Vaporizatorul eGo MINI vine cu cartușe de 1.2 ohmi și 0.5 ohmi și ia 30 de minute pentru o încărcare completă după epuizare.

Joyetech EXCEED Grip

Cine este Joyetech? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Joyetech EXCEED Grip

Comparativ cu modelul X, tigara electronica EXCEED Grip al lui Joyetech folosește un sistem inteligent de POD cu rezistente de 0.40ohm și 0.80ohm care folosesc mesh cotton pentru o aromă mai pură.

Deși folosește aceeași baterie de 1000 mAh, EXCEED are, de asemenea, un profil mai substanțial înălțime cca 7.39cm, lățime cca 3.99cm, adâncime cca 2.11cm, un cartuș lateral reumplibil de 4 ml și tehnologie inovatoare de protecție împotriva arderii uscate (DBP) care controlează temperatura pentru gust optim de e-lichid. Doar deschideți dopul și injectați e-lichid după cum este necesar.

În ciuda dimensiunilor sale mai mari, EXCEED Grip încă poate fi tinut bine în mână și în buzunar, iar grafica sa cu coloratie si textura unica de la turnarea in matriță (IML) va surprinde cu siguranță câteva priviri de la prietenii tăi.

Joyetech EXCEED D19

Cine este Joyetech? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Joyetech EXCEED D19

Disponibil în cinci culori diferite, micul dar puternicul EXCEED D19 de la Joyetech măsoară doar lungime cca 11.81cm și în diametru cca 1.80cm, dar are o baterie de 1500 mAh care oferă o ieșire de tensiune directă sau constantă, împreună cu o protecție avansată cu două circuite.

Tigara electronica Exceed D19 folosește rezistenta MTL de 1.2ohm sau 0.5ohm pentru DL, pentru aromă pură și o experiență excelentă de vapat, un atomizor cu capacitate de 2 ml, firul rezistentei din NiCr, control reglabil al fluxului de aer și umplere ușoară. Deșurubați partea superioară și picurati lichidul direct.

Când vine momentul, pentru o curatare mai facila, veti observa ca Joyetech a proiectat EXCEED D19 cu o structură detașabilă.

Joyetech ATOPACK Penguin SE

Cine este Joyetech? de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Joyetech ATOPACK Penguin SE

Tigara electronica ATOPACK Penguin SE (înălțime cca 10.26cm, lățime cca 5.02cm), adâncime cca 2.64cm) implementează un concept de design modular care a fost inspirat de Antarctic Penguin, cu un cartuș reumplibil PETG și silicon de 8.8 ml, care se află într-un „patut” ceramic ușor și colorat.

Joyetech a implementat tehnologia lor inovatoare JVIC (Juice Vertical Injection Coil) în Penguin SE, împreună cu o baterie de 2000mAh și rezistenta de 0.6ohm și 0.25ohm, pentru o aromă completă și aburi masivi.

Vă puteți monitoriza nivelul lichidului prin fereastra vizuală a Penguin SE, precum și încărcarea rămasă cu ajutorul indicatorului de durată a bateriei bazat pe lumină.

Care este cea mai buna Tigara electronica de la Joyetech?

Cea mai buna tigara electronica de la Joyetech va depinde în primul rând de lucrul pe care vă puneți accentul, bazindu-va pe nevoile și preferințele dvs.

De exemplu, Penguin SE prezintă cea mai puternică baterie din lista noastră de mai sus, bateria stiloului MAC 180mAh al eRoll este cea mai puțin puternică. Cu toate acestea, MAC vine, de asemenea, cu o cutie de forma potential usor de transportat si incarcat. În același timp, EXCEED X de la Joyetech este compatibil cu toate rezistentele X ale companiei, iar MINI-ul acestora oferă cel mai compact profil.

De unde puteti sa cumparati tigara electronica Joyetech?

Joyetech este o marcă de tigari electronice și accesorii foarte populară, așa că probabil veți putea găsi produsele lor la magazinele locale sau online.

De asemenea, puteți găsi tigarile elecronice de la Joytech aici pe e-potion.ro, unde transportul este gratuit la comenzi peste 150 de lei.

Întrebări frecvente despre tigara electronica Joyetech

Deși crește în popularitate cu fiecare an care trece, vaparea este încă o tehnologie relativ nouă. Drept urmare, face sens să aveți întrebări când vine vorba de Joyetech.

Mai jos, vom atinge rapid câteva dintre cele mai frecvente întrebări puse de clienții e-potion.ro.

Cum să alimentezi un dispozitiv Joyetech Vape?

Ca orice alt producător, modul în care vă veți umple tigara electronica Joyetech depinde în mare măsură de modelul pe care îl achiziționați.
De exemplu, modelele Joyetech, eGo AIO, eGrip MINI și EXCEED Grip au o tehnologie ușor de umplut, care se umple pur și simplu prin introducerea duzei în atomizor și injectare. Pe de altă parte, unele dintre celelalte modele ale companiei ar putea necesita pași suplimentari la reumplerea cartușului sau POD-ului.
În general, veți dori să vă asigurați că nu vă umpleți prea mult cartușul sau POD-ul. Și dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că ați curățat bine cartușul și conexiunile acestuia la baterie, ceea ce va ajuta la prevenirea eventualelor daune.

Cum se reglează temperatura unui dispozitiv Joyetech Vape?

Din nou, fiecare vape Joyetech este diferit, în funcție de modelul preferat.
De exemplu, modelele eGo AIO, eRoll MAC, eGrip MINI, EXCEED Grip, EXCEED D19 și ATOPACK Penguin SE ale companiei nu oferă ajustarea temperaturii. În schimb, pur și simplu inhalați, iar tehnologia de extragere/ inhalare automată și cip-ul respectiv va determina cumulativ temperatura optimă.
Comparativ, modelul TEROS ONE al Joyetech oferă trei setări de temperatură, pe care le puteți parcurge prin apăsarea butonului frontal de mai multe ori la rând.

Dispozitivele Joyetech Vapes isi merită banii?

În general, tigarile electronice de la Joyetech au prețuri competitive în comparație cu mulți producători terți de asemenea produse.
Joyetech este, de asemenea, în afaceri de mai bine de un deceniu, vaporizatoarele lor se mândresc cu o varietate de caracteristici de siguranță și certificări, iar majoritatea personalizatorilor online raportează experiențe pozitive cu tigarile electronice de la Joyetech.
Drept urmare, tigarile electronice de la Joyetech par să ofere o mare valoare pentru banii dati pe ele de marea majoritate a clienților.

Cum se încarcă o baterie de la Joyetech?

Modelele Joyetech eGo AIO, eGrip MINI, EXCEED X, TEROS ONE și eRoll MAC au fiecare un încărcător rapid TYPE-C care vă permite să reîncărcați o baterie complet descărcată în doar 30 de minute. Conectați doar un capăt al încărcătorului la tigara și atașați celălalt capăt la un port USB al unui computer sau adaptor/ priza de perete.
Celelalte modele Joyetech nu dispun de aceeași tehnologie de încărcare rapidă TYPE-C, care poate crește timpul de reîncărcare până la 90 de minute, deși procesul general este același.

Cum se folosește o tigara electronica Joyetech?

Fiecare tigara electronica de la Joyetech va include un set de instrucțiuni care prezintă cu precizie modul în care funcționează fiecare, precum și modul în care ar trebui să îl utilizați. Cu toate acestea, există unele asemănări între modele.
Veți începe prin a vă asigura că bateria este complet încărcată, apoi adăugați lichidul în camera rezervor a Joyetech vape. Apoi, veți alege setarea de putere preferată (dacă este disponibilă), apăsați butonul de fire (din nou, dacă este disponibil) și apoi trageți până când ați inhalat cantitatea optimă de aburi.

Haide pe pagina de facebookinstagram si Pintrest.

Sursa articolului.

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa