Bine ai venit la e-Potion.ro.

De ce vapeaza Gogo Uni-corn …

Back to Blog
uni-corn

De ce vapeaza Gogo Uni-corn …

118879683 798313064332025 391030966447121417 n, Tigara Electronica | Mgazin Tigari Electronice e-Potion ,Tigara electronica, Lichid tigara electronica, Atomizoare, Moduri, Rezistente si Accessorii,e-potion, tigara electronica, tigari electronice, lichid tigara electronica, lichide tigari electronice, lichid tigari electronice, atomizor tigara electronica, atomizoare tigari electronice, mod tigara electronica, moduri tigari electronice, magazin tigara electronica sibiu, magazin vapat sibiu, rezistenta , lichide smokemania

Cred ca sunt 3 ani de cand vapez UNI-CORN. Oricate lichide as vapa, mereu ma intorc la asta, are ceva special pentru mine. Intotdeauna, cel putin de doi ani incoace, il vapez cu 6mg nicotina, pe lung inhale restrictiv, adica putin mai aerat decat o tigara normala.

Niciodata nu am patit sa ma satur sau sa ma plictisesc de gustul lui, chiar daca de multe ori prin prisma activitatii mele de review-er trebuie sa incerc lichide noi, cand am chef de ceva bun ma indrept spre sticla de UNI-CORN.

Aroma, asa cum o percep eu, este dulce, fructata si interesanta. Nu are gustul ala oribil de sucraloza / cola zero (gust cu care ne-au obisnuit sutele de lichide de import) ci are un dulce dat din aroma bogata, din gustul de capsuni pe care doar aici l-am intalnit.

Dupa aproximativ saptamama de vapat acest lichid veti descoperi o componenta interesanta a lui, un gust usor sec si putin amarui, un gust de banana nut bread sau poate de padure proaspete, o baza din care incep sa se ridice varfurile gustului de capsuni.

Fara indoiala, este un lichid cremos. Nu e gogoasa americana si nici vanilla custard classic, dar este un lichid cremos, bun, interesant, surprinzator si foarte gustos, care nu isi pierde aroma in timp. Lichidul din poza are undeva pe la 6-8 luni vechime, se inchide la culoare dar nu isi pierde nimic din aroma.

118924677 323295905555567 7373053066545725697 n 1, Tigara Electronica | Mgazin Tigari Electronice e-Potion ,Tigara electronica, Lichid tigara electronica, Atomizoare, Moduri, Rezistente si Accessorii,e-potion, tigara electronica, tigari electronice, lichid tigara electronica, lichide tigari electronice, lichid tigari electronice, atomizor tigara electronica, atomizoare tigari electronice, mod tigara electronica, moduri tigari electronice, magazin tigara electronica sibiu, magazin vapat sibiu, rezistenta , lichide smokemania

Pe ce il vapez: In ultima perioada nu am mai folosit servisabile, probabil ca m-am lenevit, am folosit un atomizor Innokin Zenith PRO, rezistenta de 1 ohm, 20w iar ca si moduri folosesc Kroma-R de la Innokin si Paranormal DNA252C. Sper sa va placa si voua cel putin la fel de mult cat imi place mie!

Alex Gogo, producator si prezentator la Academia de Vapat.

De unde pot sa cumpar acest lichid?

De pe e-Potion.ro, magazinele e-Potion din Sibiu si partenere sau de la Smokemania.

Cat costa lichidul ?

In varianta de shortfill 40ml lichidul costa 30 lei

Cum pot sa fac acest lichid de 3mg?

Se adauga la shortfill (40ml) urmatoarele: 1 shot nicotina e-potion 18mg/20mg 10ml + 10ml baza e-potion fara nicotina.

Cum pot sa fac acest lichid de 6mg?

Se adauga la shortfill (40ml) urmatoarele: 2 shot nicotina e-potion 18mg/20mg 10ml.

Share this post

Lasă un răspuns

Back to Blog