Recenzii

Recenzie La Tigara Electronica Vaporesso Revenger X

Recenzie La Tigara Electronica Vaporesso Revenger X

Tigara electronica Vaporesso Revenger X este un dispozitiv DL (Lung inhale) de la Vaporesso. Este la fel ca Tigara electronica Vaporesso Revenger anterior, dar in loc de butoane, are un ecran tactil, cu software imbunatatit, la fel si atomizorul si mustiucul. Daca esti incepator care intra in lumea vaping si esti fan Cloud chasing, atunci acest mod este o optiune buna.

Tigara electronica Vaporesso Revenger X contine:

Tigara electronica Vaporesso Revenger X are urmatoarele componente:

 • Modul Vaporesso Revenger X. 
 • Atomizor Tigara electronica Vaporesso NRG 5ml.
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT4.
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT8.
 • Tub sticla de schimb.
 • Cablu USB de incarcare.
 • Manual de utilizare.
Kitul Vaporesso Revenger X
Sursa: https://www.heavengifts.com/

Tigara electronica Vaporesso Revenger X design si Material:

Tigara electronica Vaporesso Revenger X este un dispozitiv mai gros, dar se potriveste usor in palma mainii tale. Fiind ecran tactil, ecranul este mare si ocupa cea mai mare parte din corpul modului. Acesta este un aspect cool, dar trebuie sa ai grija ca in cazul in care il scapi exista posibilitatea ca ecranul tactil care este foarte mare, sa se sparga. Pot aparea zgarieturi in functie de modul in care il folositi.

Tigara electronica Vaporesso Revenger X vine cu un aspect captivant si mai compact si este disponibil in 5 culori: negru, rosu, verde, albastru si o optiune multicolora care provoaca dureri de cap :). Toate culorile sunt metalice. Personal, prefer o culoare mata, dar aspectul futurist merge destul de bine cu ecranul tactil. 

Atomizorul se conecteaza chiar in centrul corpului, ceea ce este un design cool, deoarece permite rezervoare mai mari. De asemenea, face ca totul sa para simetric, pentru cei cu pretentii.

Kitul Vaporesso Revenger X
Sursa: https://www.ukvape.deals/

Tigara electronica Vaporesso Revenger X dimensiuni si greutate:

Tigara electronica Vaporesso Revenger X este o dispozitiv destul de puternic si, ca urmare, nu a fost niciodata usor si mic. Acestea fiind spuse, in comparatie cu multe moduri de box, acesta nu este atat de rau. Se simte frumos in mana, cu o greutate suficienta (66 grame fara lichid) incat sa se simta robust, dar nu atat de mult incat sa-ti traga pantalonii in jos daca este in buzunar 🙂

Kitul Vaporesso Revenger X
Sursa: https://www.qssv.net/

Baterie, Putere si Incarcare la Tigara electronica Vaporesso Revenger X:

Tigara electronica Vaporesso Revenger X necesita 2 acumulatori reincarcabili tip 18650, care nu sunt inclusi. Durata de viata a bateriei depinde intr-adevar de marca pe care doriti sa o achizitionati. Tigara electronica Vaporesso Revenger X vine cu un cablu de incarcare USB, dar incarcarea bateriilor 18650 in acest fel poate deteriora bateria si viata modului. Deci sfatul nostru este sa cumperi incarcator extern pentru baterii. Tigara electronica Vaporesso Revenger X are un port de incarcare orientat spre fata si o pictograma pe ecran care iti permite sa afli cat de incarcat este dispozitivul tau. 

Puterea Tigarii electronice Vaporesso Revenger X variaza de la 5W-220W, iar controlul temperaturii variaza de la: 100 ℃ -315 ℃ / 200F-600F, care se potriveste tuturor nevoilor dvs. incepand de la o vapare simpla MTL pana la vapare extrema DL (inhalare directa a plamanilor). 

Atomizorul Tigara electronica Vaporesso Revenger X:

Tigara electronica Vaporesso Revenger X vine cu un atomizor de 5 ml Dl in modul standard, dar ai posibilitatea sa cumperi un rezervor de 2 ml. Este un atomizor care se incarca de sus si astfel se face o umplere mai usoara si mai curata. Are un design glisant si de umplere care face clic in interiorul si in locasul sau, astfel existand sanse minime de scurgere.

Aminteste-ti ca poti cumpara un alt atomizor de tigara electronica MTL si o poti folosi pe acelasi mod, iar Tigara electronica Vaporesso Revenger X are o caracteristica excelenta prin ajustarea automata a puterii pentru a se potrivi cu noua rezistenta.

Rezistenta de schimb la Tigara electronica Vaporesso Revenger X

Tigara electronica Vaporesso Revenger X vine cu o rezistenta de tigara electronica Vaporesso GT8 preinstalata si o rezistenta de tigara electronica Vaporesso GT4 de rezerva. Exista o selectie larga de rezistente disponibile pentru a cumpara, ceea ce face acest lucru excelent pentru vapare MTL si DL. Rezistentele au o calitate foarte buna si, indiferent de dimensiunea rezervorului, vor produce o cantitate buna de vapori si gusturi excelente (aroma). Aroma este surprinzator de intensa. Cu acest dispozitiv este posibil sa urci pana la 110w, ceea ce este o nebunie.

Rezistentele compatibile cu Tigara electronica Vaporesso Revenger X:

 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT8
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT cCELL
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT cCELL 2
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT Mesh
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT2
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT4
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT4 Meshed
 • Rezistenta tigara electronica Vaporesso GT6
323 de pe e-potion.ro
Sursa: https://vaporesso.com/

Airflow la Tigara electronica Vaporesso Revenger X:

Tigara electronica Vaporesso Revenger X are un sistem de airflow care se deschide pe ambele parti in partea de jos a atomizorului. Permite o cantitate foarte mare de flux de aer. La fel ca in majoritatea lucrurilor de pe acest dispozitiv, este posibil sa faci aproape orice doresti cu el.

Folosirea si instalarea rezistentei Vaporesso Revenger X:

 Schimbarea rezistentei este destul de intuitiva. Pur si simplu desurubeaza rezervorul de pe corp, dupa care, desurubeaza partea de jos a rezervorului si inlocuieste rezistenta. Totul este destul de simplu. 

Software:

Software-ul este cea mai mare diferenta intre Tigara electronica Vaporesso Revenger X si Tigara electronica Vaporesso Revenger anterior. Are un ecran mai mare si a scapat de butoane in favoarea unui ecran tactil. Afisajul iti spune tot ce trebuie sa sti: tensiune, ohmi, putere si baterie. O caracteristica excelenta este reglarea automata a puterii atunci cand schimbi atomizorul sau rezistenta.

Butoanele mecanice sunt inlocuite acum cu un buton tactil extrem de receptiv, evidentiind aspectul mai integrat al interfatei IML. Construit cu OMNI Board 2.2, pe langa toate setarile avansate si modurile de iesire, are acum o interfata UI mai prietenoasa, mai usor de navigat pentru toti vaperii.

Cu toate acestea, cred ca trebuie sa setezi software-ul, deoarece ceasul nu functioneaza corect. Si functiile de blocare / deblocare si pornire / oprire ar putea fi imbunatatite.

Lasă un răspuns