Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati

Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati

Datorita cresterii continue a acestei industrii, numarul aplicatiilor vape apps disponibile pentru dispozitivele iPhone si Android a crescut exponential in ultimii ani, cu multe optiuni si caracteristici chiar si pentru cei mai exigenti vaperi.

As paria ca majoritatea dintre voi stiati deja acest lucru si probabil ca si folositi aplicatii vape apps in fiecare zi. Fie ca este vorba de cumparaturi, cercetari sau crearea „urmatoarei cea mai tare reteta de e-lichid” din lume, de cele mai multe ori, vaperii apeleaza la aplicatii pentru a-i ajuta sa gaseasca o experienta optima de tigara electronica.

Sa aruncam o privire la cinci aplicatii vape apps care ar putea completa perfect „vape life-ul” dumneavoastra.

Vape Apps Vaffle (Free, iOS, Android)

Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati
Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro

Vaffle este o aplicatie care a inceput in 2018 in asociere cu Heavengifts si este disponibila pentru iOS sau Android. Cu YouTube si Facebook devenind rapid locuri neprietenoase pentru vapori si vapare, Vaffle cauta sa umple acest gol.

Vaffle combina un format asemanator Instagram cu aspectul comun al Facebook si a devenit rapid populat cu personalitati si vedete ale vapingului de pe YouTube – si este dedicat vapingului! Interfata este curata si are tot ceea cu ce sunteti deja obisnuit pentru aplicatiile majore.

Deschiderea aplicatiei

Va va duce la platforma sociala Vaffle, cu un feed personal, un feed general si o fila pentru recenziile de tigari electronice. Daca faceti recenzi la produsele de vapat, puteti incarca videoclipuri scurte direct din aplicatie sau va puteti conecta contul YouTube pentru continut mai lung. O alta sectiune a aplicatiei este dedicata instrumentelor vape.

Aveti un calculator de lichid pentru tigara electronica, o aplicatie pentri lichid de tigara electronica DIY, un jurnal vape si o multime de alte instrumente si caracteristici pentru a face din Vaffle noul dvs. hangout all-in-one pentru aproape orice lucru legat de vape.

Exista chiar si o sectiune in care va puteti adauga dispozitivele si lasati aplicatia sa va afiseze vaperi care folosesc acelasi echipament! In timp ce aplicatia are inca cateva erori minore aici si acolo, echipa de dezvoltatori este foarte receptiva la raportarea erorilor de catre utilizatori. Adaugati asta la varietatea de functii si interfata intuitiva si vedeti de ce Vaffle a obtinut recenzii excelente atat in ​​Play Store, cat si in App Store.

iOS link
Android link

Vape Apps Vape Boss (Free, iOS, Android)

Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro

Sunt sansele ca Vape Boss sa fie probabil unul dintre primele lucruri pe care le-ati vazut – si sa continuati sa le vedeti – ori de cate ori cautati „aplicatii vape” pe Google. Chiar daca nu o stiti. Acest lucru se datoreaza faptului ca Vape Boss nu este doar o aplicatie. Este o platforma mobila deplina pentru vapers, completata de stiri, cumparaturi, retele sociale, partajare de imagini, sfaturi si multe altele.

Lansat in 2014, Vape Boss a fost conceput pentru a oferi o resursa gratuita, cuprinzatoare, „one stop” pentru vaperi. Cu doar cateva clicuri, utilizatorii pot gasi magazine din apropiere, locatii ale e-lichidelor lor preferate, recenzii de produse si o platforma pentru a cumpara, vinde, comercializa si partaja produse pentru vaping.

Folosind o interfata curata si intuitiva,

Vape Boss nu exista doar ca aplicatie proprie, dar platforma poate fi licentiata si personalizata de catre orice comerciant de vaping cu amanuntul pentru a-si promova propriile afaceri.

Deci, daca cautati „aplicatia vape” in Magazinul Play, s-ar putea sa nu vedeti doar lista de baza Vape Boss, ci si potentialele zeci de magazine de vaping din apropiere folosind instrumentul in scopuri proprii.

Vape Boss ofera, de asemenea, magazinelor sansa de a fi vanzatori cu amanuntul, de a construi site-uri web bazate pe SEO si multe altele.

Vape Apps Ohm’s Law – Legea lui Ohm (Free, with in-app purchases, iOS)

Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro

Considerati acesta ca cel mai important instrument din colectia dvs. Oricine construieste rezistente, indiferent de tipul de sarma, de rezistenta dorita sau de stilul de vapare ARE NEVOIE sa inteleaga legea lui Ohm inainte de a vapa.

Desi ati putea crede ca acest lucru este stiinta pura, exista doar o singura modalitate de a sti cu siguranta ce facem cind vapam, si asta se poate doar facand calculele. Exista o serie de calculatoare ale legii si rezistentei lui Ohm pe Android si iOS.

Dar este ceva frumos in simplitatea si designul intuitiv care ne fac sa revenim la aceasta de care vorbim. Intr-o maniera rapida, chiar si nou-venitii in lumea vaporilor vor putea calcula tensiunea, puterea, rezistenta, curentul si puterea cu acuratete, oferind doar doua valori simple.

Daca doriti sa construiti eficient si sa obtineti o putere mare, acesta este un must-have absolut. Nu numai pentru obtinerea vaporului ideal, ci si pentru a ramane in siguranta pentru a va bucura in continuare.

iOS link

Vape Apps The Vape Tool (Free with ads, $3.49 Pro, Android)

Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro

Calculatoarele pentru construirea rezistentelor sunt cu zecile. De fapt, majoritatea aplicatiilor vape apps sunt aceeasi Marie dar cu alta palarie. Dar, cand apare o aplicatie vape app multifunctionala, care nu numai ca functioneaza, dar exceleaza, trebuie sa luam si noi la cunostinta.

Aplicatia The Vape Tool este un instrument multifunctional pentru vaperi care nu au timp sa caute prin aplicatii pentru a construi o reziatenta, pentru a masura ohmi si pentru a evalua durata de viata a bateriei. Cu aceasta singura aplicatie, facuta exclusiv pentru Android, veti obtine un instrument de construire a rezistentelor de top care se ajusteaza pentru diferite diametre ale firelor, impachetari, distante si multe altele.

Mai adaugati la aceasta un instrument de lege Ohm complet, o functie de mixare pentru lichide si o functie pentru retete si un calculator de viata a bateriei si aveti o resursa fantastica, unica, pentru orice scenariu.

Android link

Vape Apps E-Liquid Calculator ($0.99, Android)

Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Vape Apps pe care ar trebui sa le incercati de pe e-potion.ro

Multifunctionalul este cu siguranta ceva cu care ne-ar place sa lucram, dar daca aveti putin mai mult Walter White in vene, ar putea fi nevoie de o aplicatie separata de elaborare a lichidului de tigara electronica. Intrati pe aplicatia E-Liquid Calculator. Alte aplicatii e-lichide au masuratori.

Ele masoara cu precizie PG / VG. Si au grija si la nicotina. E-Liquid Calculator foloseste aceste functii ca punct de plecare si nu priveste inapoi. Acest instrument simplu de utilizat va ajuta sa inregistrati cu usurinta chiar si cele mai complexe retete de lichide, permitandu-va sa masurati si sa portionati niveluri perfecte de PG / VG, recomandand apoi echilibre adecvate de nicotina, aroma si ingrediente de baza, in mililitri standard, grame si masuratori de picaturi.

Aplicatia adauga, de asemenea, aditivi aromatizanti si volumul sticlei la ecuatie, alaturi de un instrument pentru rezistente pentru a ajuta la construirea celei potrivite, a rezistentei ideale pentru noua dvs. creatie de lichid. Cand creati acea capodopera pentru nori de vapori, puteti salva si arhiva ceea ce ati facut pentru a o putea face din nou. Fara presupuneri, doar vapare. Ce ai mai putea dori?

Android link

Concluzie

Exista destul de multe aplicatii pe ambele platforme denumite „E-Liquid Calculator”. Asigurati-va ca urmati linkul de mai sus pentru a ajunge chiar la acest calculator de e-lichide despre care vorbeam. Unele dintre celelalte sunt mai neslefuite. Indiferent de magazinul de aplicatii pe care il utilizati, exista o multime de aplicatii de vapare care va ajuta sa construiti rezistente, sa verificati siguranta modului si multe altele. Cele evidentiate mai sus reprezinta instrumentele preferate ale unui autor pentru telefonul si tableta sa.

Dar, la fel ca orice lista online buna, trebuie sa auzim si cele 100 de motive pentru care gresim si trebuie sa obtinem un indiciu pentru acesta. Este posibil ca unii dintre voi sa fi venit aici pentru a vedea daca preferintele dvs. au fost incluse. Daca au lipsit, anuntati-ne in sectiunile de comentarii care sunt aplicatiile dvs. preferate de vape.

Sursa articolului

Dacă v-a plăcut acest ghid explicativ, vă rugăm să consultați câteva dintre celelalte articole educaționale ale noastre:

Haide pe pagina de facebook, instagram si Pintrest.

Cele mai recomandata produse de pe e-Potion:

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa