Recenzii

Recenzie la Vaporesso Renova Zero Pod

Recenzie la Vaporesso Renova Zero Pod

Vaporesso Renova – Un nou început

Vă prezentăm Vaporesso Renova Zero. Acest nou brand condus de Vaporesso a fost lansat oficial pe 5 iunie 2018. Vaporesso va continua să se concentreze pe inovația tehnologiei tigarilor electronice, așa cum au făcut-o în trecut cu rezistentele Vaporesso CCELL și cipul lor OMNI, foarte apreciat.

Scopul lor cu Renova este de a avea un brand dedicat care să lucreze pentru a îmbunătăți performanța și calitatea tigarilor electronice de tip POD

Începeți de la zero – Pod Vaporesso Renova Zero

Pod Vaporesso Renova Zero
Sursa: https://vaporesso.com/

Primul produs Renova este The Zero, care a intrat pe piață la începutul lunii iulie 2018. Acesta este disponibil în 9 culori și finisaje.

Pod Vaporesso Renova Zero
Sursa: https://www.lazada.co.id/

Vaporesso Renova Zero este un POD open-system cu o baterie de 650 mAh iar cartusele (MTL) au o capacitate de 2 ml. Are un corp aplatizat din aliaj de zinc în formă de oval și un cartus ergonomic. Cartusele magnetice sunt fabricate din plastic de categorie medicala (PCTG) și încorporează o nouă metodă de reumplere numită PTF (press to fill/apăsați pentru a umple).

Zero vine, de asemenea, cu un comutator de pornire / oprire, rezistente ceramice de 1,0 ohmi, încărcare direct prin mod și oferă control reglabil al temperaturii cu trei setări disponibile:

  • Înalt (12.5 watts, setare implicită)
  • Mediu (10.5 watts)
  • Scăzut (9 watts)

Caracteristicile produselor Renova

https://www.youtube.com/watch?v=OgAfiCeGvuY&feature=youtu.be

Toate produsele care vor fi lansate sub marca Renova vor împărtăși această suită de caracteristici principale, împreună cu alte protecții electronice:

  • PTF – apăsați pentru a umple- sistemul de reumplere. Conceput pentru a fi rezistent la copii și mai bun la prevenirea scurgerilor, PTF se deschide pentru umplere în timp ce apăsați un picurător într-un mic buton concav. Acest lucru elimină dopurile de cauciuc standard din industrie, care rareori sigilează asa cum ar trebui și sunt ușor de pierdut.
Pod Vaporesso Renova Zero
Sursa: https://www.aliexpress.com/
  • Rezistentele CCELL TC – rezistentele ceramice care conțin sârmă din oțel inoxidabil. Fiind compatibile cu controlul temperaturii, aceste rezistente pot preveni loviturile uscate sau arse. Ceramica ar trebui să ofere o aromă mai curată și o absorbție mai eficientă.
  • OMNI Board Mini – versiunea în miniatură a popularului chipset avansat va fi încorporată în sistemele de pod-friendly pentru începători.
  • Control automat al temperaturii – fără meniuri complicate de navigat, vaperii începători se vor putea bucura automat de avantajele utilizarii controlului temperaturii.

Podurile sunt concepute pentru performanță

Control automat al temperaturii este cel mai fiabil mod de a evita loviturile uscate sau arse. Tigarile electonice de tip POD sunt cu siguranta cele mai prietenoase dispozitive pentru utilizatorii și începătorii de pe piață. Este încurajator să vezi că tehnologia este căsătorită cu acel tip de dispozitiv vape.

Vaporesso ne-a incantat deja cu produse similare, cum ar fi Nexus, dar acum Renova este marca setată să-l ducă mai departe, începând cu Zero.

Lasă un răspuns