Afișez 1 - 20 din 195 de rezultate

Atomizoare

Descopera produsele din aceasta categorie:

 Ce inseamna atomizor tigara electronica?

Un atomizor de tigara electronica este inima si sufletul tigarii dvs. electronice, este ceea ce creeaza norii de vapori si livreaza nicotina vaperului. Atomizoarele de tigari electronice vin intr-o gama larga de stiluri si ofera diferite niveluri de vapare pentru a se potrivi preferintelor dvs. personale. Gazduita in rezervor este o „rezistenta”, acesta este elementul de incalzire care vaporizeaza lichid-ul de tigara electronica si permite functionarea tigarilor electronice. Rezistentele pot produce mai multi sau mai putini aburi in functie de tipul utilizat sau daca tigara electronica dvs. permite modificarea setarii de putere. La e-Potion gasesti o cele mai cautate atomizoare de tigari electronice.

Ce este un atomizor sub-ohm?

Sub-ohmul se refera la rezistenta electrica a bobinajului (infasurariii firului) rezistentei situata in rezervor. Cand rezistenta data este de 1,0 ohm sau mai putin pe afisajul tigarii electronice, aceasta este clasificata ca o rezistenta cu infasurarea firului „sub-ohm”. Avantajele utilizarii sub-ohmului includ o productie si aroma crescute de aburi, dar necesita o putere utilizata mai mare pentru a realiza acest lucru, de aceea se stie ca atomizoarele sub-ohm produc un aburi mai cald.

In plus fata de producerea mai multor aburi sau vapori, atomizoarele sub-ohm livrareza mai multa nicotina catre vaper, ceea ce inseamna ca sunt necesare mai putine inhalari pentru a simti o „lovitura” din e-lichidul tau. Majoritatea vaperilor aleg sa utilizeze o nicotina mai putin concentrata atunci cand utilizeaza un rezervor sub-ohm, deoarece reduce „lovirea in gat” si permite o cantitate mai mare de inhalari.

Atomizoarele de tigari electronice de tip sub-ohm sunt in mod ideal asociate cu un mod cu un acumulator integrat sau mod cu baterie/baterii schimbabile, pentru a va bucura de experienta completa pe care aceste unitati o pot oferi.

Ce este un atomizor RTA?

Atomizatoarele RTA sau Rebuildable Tank Atomizers = Atomizoare cu rezistenta reconstruibila, ofera o optiune mai avansata pentru vaperii care doresc sa inceapa sa-si construiasca propriile rezistente. In loc sa adaugati o rezistenta de unica folosinta, RTA va solicita sa instalati fie o rezistenta prefabricata, fie una facuta de dumneavostra insiva „DIY”, in puntea de constructie (deck-ul) a rezervoarelor. Bumbacul trebuie apoi taiat la dimensiune si „infiletat” prin bobinajul rezistentei inainte de a fi introdus in carcasa rezervorului.

RTA-urile produc o aroma mult mai intensa si nori mai mari de vapori in comparatie cu rezervoarele de tigari electronice traditionale, pastrand in acelasi timp o structura usor de intretinut. In plus, trebuie doar sa inlocuiti bumbacul mai degraba decat rezistenta reala (rezistentele vor dura cel putin o luna inainte de a necesita o inlocuire), facand RTA o optiune incredibil de economica.

Ce este un Atomizor RDA?

RDA-urile sau Rebuildable Dripping Atomizers = Atomizoarele de picurare reconstruibile, nu tin e-lichid-ul ca un rezervor conventional de e-cig, in schimb insa, „picurati” e-lichid direct pe firul rezistentei pentru a satura bumbacul inainte de inhalare. RDA-urile sunt destinate vaperilor care doresc sa treaca in stadiul mai avansat de vapare, construindu-si propriile rezistente si folosind bumbac pentru a permite e-lichidului sa fie imbibat.

RDA-urile pot functiona sub o putere mare si, fara indoiala, pot crea cei mai mari nori de vapori din toate atomizoare de tigari electronice disponibile. Acestea sunt utilizate in mod obisnuit cu modurile mesh (cu rezistenta impletita) sau modurile e-cig de mare putere pentru a obtine cea mai buna experienta. Pentru mai multe detalii am pregatit acest articol despre vapare RDA VS RTA.