Show Filters

Afișez 1 - 24 din 47 de rezultate

Afișez 1 - 24 din 47 de rezultate

Atomizoare tigari electronice

Indiferent de tipul de țigara electronică pe care o alegeți, va exista întotdeauna o formă de rezervor inclusă, care să conțină lichid tigara electronica necesar pentru a furniza aburi unui tigara electronica.

De la atomizoare simple de „starter” (inceptori) pina la atomizoare sub-ohm mai puternice pentru tigara electronica, există o mulțime de opțiuni diverse de vapare disponibile, fiecare permițând o experiență de vapare diferită.

Atomizoare de vapori pentru toate tipurile de tigari electronice

O tigara electronica este un dispozitiv electronic portabil care produce vapori inhalabili, cu nicotina sau fara, si arome diverse. Tigarile electronice difera in functie de capacitatea de a produce vapori, design sau putere, dar toate functioneaza pe acelasi principiu. Bateria sursa alimenteaza rezistenta care, la randul ei, vaporizeaza e-lichid intr-o incinta de dimensiuni mici numita atomizor de vapori.

Toate atomizoarele pentru tigari electronice contin e-lichid (ml), in cantitati mai mici sau mai mari, si vin cu rezistente diferite care definesc vaporii, mai discreti sau mai voluminosi. E-potion iti pune la dispozitie atomizoare pentru tigari electronice de toate tipurile, de la cele simple, potrivite pentru incepatori, pana la altele mai complexe, potrivite pentru pasionati. La noi gasesti atomizoare cu o capacitate a rezervorului de la 1,8 ml pana la 8 ml si cu valori ale rezistentei (ohm / Ω) intre 0,2 ohm si 1,8 ohm.

Atomizoare pentru tigari electronice pentru experiente vape diferite

Atomizoarele pentru tigari electronice sunt conectate electric la bateria sursa. Din acest motiv, este necesara o potrivire perfecta intre cele doua si nu doar fizic. Trebuie luata in calcul si puterea de care au nevoie pentru a functiona corect, dar si rezistenta. Ca sa-ti fie mai usor, vei gasi in descrierea fiecarui produs toate detaliile de care ai nevoie. Tot la noi gasesti si o gama variata de arome, lichide, baze si nicotina lichida pentru amestecuri din cele mai interesante.  

In lupta cu fumatul clasic, e-Potion ofera o alternativa mai putin daunatoare, cea a vapatului. Alegerea iti apartine, noi suntem aici sa te ajutam cu tot ce tine de tigari electronice si accesorii pentru ele, de la unele ieftine, pana la cele cu un pret mai ridicat si cu mai multe functii. 

Ce inseamna atomizor tigara electronica?

Un atomizor de tigara electronica este inima și sufletul țigării dvs. electronice, este ceea ce creează norii de vapori și livrează nicotină vaperului. Atomizoarele de tigari electronice vin într-o gamă largă de stiluri și oferă diferite niveluri de vapare pentru a se potrivi preferințelor dvs. personale. Găzduita în rezervor este o „rezistentă”, acesta este elementul de încălzire care vaporizează lichid-ul de tigara electronica și permite funcționarea țigărilor electronice. Rezistentele pot produce mai multi sau mai puțini aburi în funcție de tipul utilizat sau dacă tigara electronica dvs. permite modificarea setării de putere.

Ce este un atomizor sub-ohm?

Sub-ohmul se referă la rezistența electrică a bobinajului (infasurariii firului) rezistentei situată în rezervor. Când rezistența data este de 1,0 ohm sau mai puțin pe afisajul țigarii electronice, aceasta este clasificată ca o rezistenta cu infasurarea firului „sub-ohm”. Avantajele utilizării sub-ohmului includ o producție și aromă crescute de aburi, dar necesită o putere utilizata mai mare pentru a realiza acest lucru, de aceea se știe că atomizoarele sub-ohm produc un aburi mai cald.

În plus față de producerea mai multor aburi sau vapori, atomizoarele sub-ohm livrareza mai multă nicotină către vaper, ceea ce înseamnă că sunt necesare mai puține inhalări pentru a simți o „lovitură” din e-lichidul tău. Majoritatea vaperilor aleg să utilizeze o nicotină mai putin concentrata atunci când utilizează un rezervor sub-ohm, deoarece reduce „lovirea in gât” și permite o cantitate mai mare de inhalări.

Atomizoarele de tigari electronice de tip sub-ohm sunt în mod ideal asociate cu un mod cu un acumulator integrat sau mod cu baterie/baterii schimbabile, pentru a vă bucura de experiența completă pe care aceste unități o pot oferi.

Ce este un Atomizoare tigari electronice RTA? Ce inseamna RTA?

Atomizatoarele RTA sau Rebuildable Tank Atomizers = Atomizoare cu rezistenta reconstruibila, oferă o opțiune mai avansată pentru vaperii care doresc să înceapă să-și construiască propriile rezistente. În loc să adăugați o rezistenta de unică folosință, RTA vă solicită să instalați fie o rezistenta prefabricată, fie una facuta de dumneavostra insiva „DIY”, în puntea de construcție (deck-ul) a rezervoarelor. Bumbacul trebuie apoi tăiat la dimensiune și „infiletat” prin bobinajul rezistentei înainte de a fi introdus în carcasa rezervorului.

RTA-urile produc o aromă mult mai intensă și nori mai mari de vapori în comparație cu rezervoarele de tigari electronice tradiționale, păstrând în același timp o structură ușor de întreținut. În plus, trebuie doar să înlocuiți bumbacul mai degrabă decât rezistenta reală (rezistentele vor dura cel puțin o lună înainte de a necesita o înlocuire), făcând RTA o opțiune incredibil de economică.

Ce este un Atomizoare tigari electronice RDA?

RDA-urile sau Rebuildable Dripping Atomizers = Atomizoarele de picurare reconstruibile, nu țin e-lichid-ul ca un rezervor convențional de e-cig, în schimb insa, „picurați” e-lichid direct pe firul rezistentei pentru a satura bumbacul înainte de inhalare. RDA-urile sunt destinate vaperilor care doresc să treacă în stadiul mai avansat de vapare, construindu-și propriile rezistente și folosind bumbac pentru a permite e-lichidului sa fie imbibat.

RDA-urile pot funcționa sub o putere mare și, fără îndoială, pot crea cei mai mari nori de vapori din toate atomizoare de tigari electronice disponibile. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit cu modurile mesh (cu rezistenta impletita) sau modurile e-cig de mare putere pentru a obține cea mai bună experiență.