Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Vaal Vape - Prezentare generala  (pret, modele si arome)

VAAL Vape – Prezentare generala  (pret, modele si arome)

Ca un nou venit in scena vapingului, VAAL incearca cu siguranta sa faca o impresie. Faptul ca brandul este unul nou nu inseamna ca oamenii din spatele acestuia sunt neexperimentati. Dimpotriva, realizat cu multa cunostinta si expertiza, Vaal Vapor si-a facut aparitia cu diverse vape-uri de unica folosinta cu diferite arome si dimensiuni.

Desi designurile colorate ale Vaal atrag un anumit public de pe piata, acesta se adreseaza unui public mult mai larg acoperind o varietate foarte mare de nevoi in lumea vaperilor. 

VAAL ofera zeci de arome si diferite tehnologii inovatoare de vapat pentru a satisface fiecare gust.

Realizate cu multa atentie la detalii, calitate si artizanat, tigarile elctronice de unica folosinta ale Vaal sunt cu siguranta un produs pe care l-am recomanda, mai ales daca iti place acest tip de design.

10 puncte cheie de retinut despe VAAL

  • VAAL este un brand nou pe piata, dar cu o gama larga de produse de inalta calitate.
  • Vape-urile VAAL sunt cunoscute pentru designurile lor colorate si creative, precum si pentru varietatea de arome disponibile.
  • VAAL ofera o gama larga de vape-uri de unica folosinta, de la cele mai mici si mai subtiri, pana la cele mai mari si cu baterii mai puternice.
  • Vape-urile Vaal sunt echipate cu baterii de lunga durata si reincarcabile, asigurand o utilizare indelungata intre incarcari.
  • VAAL utilizeaza tehnologia inovatoare WideWick pentru a asigura o absorbtie cuprinzatoare a e-lichidului si un echilibru excelent intre concentratia de nicotina si aroma.
  • Vape-urile Vaal se activeaza automat prin inhalare, oferind o experienta de vapat fara probleme.
  • Gama VAAL Glaz este cunoscuta pentru designurile sale unice si pentru continutul sau mai mare de nicotina.
  • VAAL ofera o gama larga de arome, de la cele clasice cum ar fi mango sau piersica, pana la combinatii unice, cum ar fi ananas, ccocos, kiwi si mar sau aloe vera si coacaze negre.
  • VAAL este un brand de vape-uri de unica folosinta care merita cu siguranta atentia ta, oferindu-ti o varietate de produse pentru a satisface orice gust.
  • Desi VAAL este un brand nou, acesta a reusit sa se distinga prin calitatea si varietatea produselor sale, precum si prin angajamentul sau fata de inovatie si satisfactia clientilor.

 

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.