Curiozitati

Cum sa te lasi de fumat!

Cum sa te lasi de fumat!

Cum sa te lasi de fumat !

Sa renunți la fumat este greu. Este deosebit de dificil când nu ai cu ce să-l înlocuiești. Acesta este unul dintre motivele pentru care milioane de fumători au apelat la vapat pentru a deveni nefumatori.

Actul de vapare este practic ca fumatul, dar fără agenți cancerigeni, gudron, monoxid de carbon și miros neplăcut. Și să înveți să vapezi este ușor. Acest lucru este valabil mai ales cu dispozitivul potrivit pentru a lasa la o parte țigările.

Dacă sunteți nou în materie de vaping, nu vă temeți. Nu veți fi bombardat cu o listă lungă de produse complicate. Și nu va fi nevoie să cunoașteți vreun dialect obscur pentru a înțelege. Am păstrat simplitatea pentru dvs., oferind în același timp o varietate de produse care pot fi mai potrivite celor care fumeaza mai mult sau mai putin.

Majoritatea tigarile electronice pe această pagină sunt pe bază de nicotină lichida. Fie că vapam nicotină sau vapam CBD, oricare sunt de preferat plasturelui cu nicotina sau gumei de mestecat cu nicotina.

Aceste metode (plasturele si guma) pur și simplu nu ne pot multumi așa cum o poate face vapatul. Un studiu științific despre vaping pentru a renunța la fumat a concluzionat, „cei care raportează că folosesc țigări electronice pentru renunțarea la fumat sunt mai predispuși să renunțe la fumat în timp decât cei care nu folosesc țigări electronice”.

Totuși, indiferent de strategie sau tactica pe care o încercați să renunțați la fumat, continuați să încercați! O puteți face. Renunțarea poate fi un proces scurt sau lung. Oricum ar fi, este un proces. Produsele de pe această pagină ar putea simplifica acest proces.

Vapatul este mai sigur?

Există o dezbatere în creștere cu privire la siguranța absolută a vapingului, dar există puține întrebări cu privire la siguranța acestuia în comparație cu fumatul. De exemplu, Public Health England (PHE) spune că țigările electronice sunt cu 95% mai sigure decât tutunul. PHE este o ramură a Departamentului de Sănătate și Asistență Socială din Regatul Unit.

Vapatul este mai sigur?

Ca parte a efortului lor de a reduce fumatul, PHE a produs un scurt videoclip pe YouTube al unui experiment pentru a demonstra diferențele vizibile ale reziduurilor din fumul de țigară față de aburii de țigări electronice. S-a observat un contrast puternic. Experimentul a fost realizat de Dr. Lion Shahab, un academician de renunțare la fumat de la University College London, și de Dr. Rosemary Leonard, jurnalist și medic generalist.

Trebuie remarcat faptul că in Anglia se susține mult mai mult vaparea decât în ​​alte părți ale lumii. Dar chiar și în SUA, Societatea Americană a Cancerului spune: „Pe baza dovezilor disponibile în prezent, utilizarea țigărilor electronice din generația actuală este mai puțin dăunătoare decât fumatul de țigări, dar nu se cunosc efectele pe termen lung ale sănătății”

Acesta este lucrul de reținut

Vapatul este mai sigur decât fumatul, dar vapatul își asumă propriile riscuri care pot să nu fie evidente imediat. Vaparea de țigări electronice exista doar de ceva mai mult de un deceniu.

Cercetatorii vor trebui sa astepte o perioadă de timp până când vapatul a cumulat o perioada de existenta suficient de lunga pentru a studia adevăratele efecte pe termen lung. Informațiile cu cel mai lung termen de cercetare despre starea de sănătate a vaperilor au fost realizate pe o perioadă de 3.5 ani.

O echipă de cercetători de la Universitatea din Catania (Italia) și Universitatea din California Los Angeles, condusă de Dr. Riccardo Polosa, a monitorizat cu atenție semnele vitale coronariene, circulatorii și pulmonare ale participantilor pe parcursul a 3,5 ani.

Oamenii de știință au monitorizat in continuu participanții pentru:

• Tensiune arteriala

• Ritm cardiac

• Greutate corporala

• Funcția pulmonară

• Simptome respiratorii

• Oxidul azotic din respirație expirat

• Monoxidul de carbon expirat

• Tomografie computerizată de înaltă rezoluție (HRCT) a plămânilor

Studiul a concluzionat că utilizatorii de țigări electronice nu au avut rezultate negative asupra sănătății pe baza a ceea ce a fost măsurat și a arătat, de fapt, rezultate care erau practic la fel cu cele ale non-utilizatorilor de tigari electronice. „Chiar și la cei care utilizau țigările electronice din greu (adică cei cu cel mai mare consum de lichidul de tigara electronica și cel mai lung istoric de vapare), nu a existat nicio indicație a apariției unei leziuni pulmonare, asa cum se si reflectă în aceste măsuri fiziologice, clinice, radiologice și inflamatorii.”

Iar aspectul unic al acestui studiu a fost acela că participanții nu fumaseră niciodată. Dacă ar fi fost fumători, nu ar fi existat nici o modalitate de a izola cauzele și efectele.

Înseamnă asta că vaporii sunt 100% siguri? Nu. Adulții care aleg să se vapeze ar trebui să fie clar că aceste tipuri de afirmații care vizeaza sănătatea nu pot fi făcute. Mai sunt lucruri de studiat. Sănătatea este o chestiune complicată și poate dura zeci de ani de cercetare pentru a înțelege pe deplin ramificațiile vapatului, dacă există. Adevărul simplu este ca cel mai sigur și mai sănătos lucru pentru a fi respirat este aerul nepoluat

6 tigari electronice sa te las de fumat !
Sursa: https://www.vaporesso.com/

Tigara electronica va ajuta să renunțați la fumat?

Nu vă putem promite că aceste dispozitive sunt garantate pentru a pune capăt obiceiului dumneavoastra de a fuma. A avea dependență de fumatul țigării este o chestiune complicată. Acestea fiind spuse, mulți dintre testerii din echipa noastră au avut succes cu produse ca acestea care i-au ajutat să renunțe.

Recomandările noastre implică o experiență directă cu aceste produse și din cunoștințele noastre despre ceea ce poate aduce beneficii unui fumător. Cei mai mulți dintre noi am fost acolo unde sunteti si dumneavoastra acum.

Cum funcționează tigara electronica?

O tigara electronica funcționează ca un sistem complet. Aceasta poate veni cu toate piesele incluse sau separate. Mergeți la orice magazin de tigari electronice și veți vedea cum se vind produsele: componentă cu componentă, până la baterii. Acest lucru vă poate oferi multă libertate, dar poate, de asemenea, să dea dureri de cap unui începător. Amestecarea și potrivirea părților dispozitivului este distractiva de făcut după ce ați învățat elementele de bază, dar nu și atunci când începeți. De aceea, îi sfătuim pe începători să se mențină la kituri de tigari electronice pentru incepatori, cum ar fi Joyetech eGo AIO din lista noastră

Cum să vapezi și să inspiri

Modul în care inspiri un vapor este important!

Dacă inhalați greșit, s-ar putea să sfârșiți prin a tusi. Sau, s-ar putea chiar să obțineți o grămadă nedorită de nicotină. Oricum ar fi, nu ar fi o modalitate bună de a începe.

Cea mai bună modalitate de a inhala un vapor este predeterminată de tipul de tigara electronica. În principiu, există două tipuri: tigari electronica „de la gură la plămân sau MTL” care fac aburii sa se simta ca o țigară și dispozitive „direct in de plămâni sau DL”, care fac aburii sa se simta ca și când ai respira adânc și ai sufla.

Tigarile electronice MTL „de-la-gură-la-plămâni”

Adesea acestea sunt tigari electronice mai mici cu nivel de nicotină ridicat, cum ar fi Pod tigara electronica Uwell Caliburn. Când trageți din dispozitiv, fluxul de aer se va simți restricționat – similar cu cel al unui pai de cafea. Acesta este conceput pentru a imita senzația de a trage dintr-o țigară.

• Trageți încet vapori în gură timp de câteva secunde

• Țineți vaporii în gura închisă pentru o secundă

• Deschideți gura și respirați vaporii în plămâni

• Expirați

Tigarile electronice DL sau DTL „direct-in-plamani”

Tigarile electronice cu acest tip de extragere sunt adesea truse mai mari, cu un nivel scăzut de nicotină. Când folositi aceste dispozitive, fluxul de aer pe care îl luați va fi ca și cum ar proveni dintr-un pai de milkshake (acesta este mai larg). Acestea sunt dispozitive fabricate pentru a produce nori mai mari de aburi, motiv pentru care nicotina este scăzută.

• Inspirați vaporul profund în plămâni

• Expirați

De ce alegem tigara electronica?

Vapatul ar trebui să fie simplu pentru începători. În special pentru fumătorii care au nevoie de ajutor. Și poate fi!

De aceea, produsele luate în considerare pentru articolul de pe pagina noastra trebuie să fie ușor de utilizat, convenabile și consecvente.

Dar întrebați pe oricine care a cumpărat vreodată o tigara electronica, vă vor spune că nu există lipsă de produse și mărci pe piață. De fapt, există un număr covârșitor de produse – și multe dintre aceste produse sunt concepute pentru pasionați.

Am creat această pagină pentru persoana care nu are timp sau interes în vapare ca hobby sau sport.

Cineva care are nevoie de ajutor nu are timp să pliveasca. Cu toate acestea, s-ar putea ca un dispozitiv reumplibil sau un dispozitiv mai complex din punct de vedere electronic să funcționeze mai bine pentru dvs. În acest caz, v-am oferit și aceste opțiuni, în special în cazul Vaporesso Zero.

Dacă primiți un astfel de dispozitiv reumplibil, va trebui să găsiți cel mai bun e-lichid pentru preferințele dvs.

Important de stiut pentru cei care cumpara tigara electronica pentru prima data

Aceste produse sunt destinate numai adulților

Produsele pentru țigări electronice (vaping) sunt o alternativă la țigările normale cu tutun și sunt vândute legal numai adulților. Vârsta federală acum pentru a cumpăra dispozitive de vapat este de 18. Dacă cumpărați online sau într-o locație fizică, vi se va cere să vă confirmați vârsta.

Nicotina prezintă un risc de dependență

Incepând cu 2018, toate produsele de vapat au obligatoriu o etichetă specifică care să indice: „Acest produs conține nicotină. Nicotina este o substanță chimică care creează dependență. ” Indiferent de sursă – vapare, terapii de înlocuire fără prescripție medicală sau tutun – nicotina este considerată extrem de dependentă.

Îngrijirea produsului

Seturile și kiturile de vapat de pe această pagină necesită întreținere putina sau deloc, dar necesită o anumită îngrijire pentru a le menține să funcționeze corect.

  • Depozitați și îngrijiți dispozitivul dvs. de vapat ca și alte dispozitive electronice. Aceasta înseamnă evitarea contactului cu apa, expunerea la temperaturi extreme pentru perioade lungi de timp și picături accidentale.
  • Păstrați atomizorul curat și ferit de praf și murdărie.
  • Utilizați numai accesorii destinate dispozitivului. În caz de deteriorare sau defecțiune, întrețineți dispozitivul numai de către tehnicieni autorizați.
  • Nu încercați să modificați sau să modificați dispozitivul, deoarece ar putea anula garanția sau poate provoca daune dvs. sau dispozitivului.

Siguranța bateriei

Toate dispozitivele de pe această pagină conțin o baterie reîncărcabilă litiu-ion. Ca și în cazul tuturor bateriilor litiu-ion conținute în dispozitivele electronice, este necesară o îngrijire adecvată pentru ca bateria să funcționeze în siguranță și corect. Siguranța bateriei este importantă.

  • Încărcați dispozitivul numai cu încărcătorul inclus și conform manualului de instrucțiuni furnizat împreună cu kitul pentru începători.
  • Nu folosiți și nu depozitați niciodată dispozitivul la temperaturi ambientale extrem de ridicate sau scăzute.
  • Dacă descoperiți că dispozitivul dvs. se încălzește mai mult decât de obicei, contactați întotdeauna asistența pentru clienți.
  • Nu lăsați dispozitivul să se încarce peste noapte și / sau nesupravegheat.
  • Depozitați întotdeauna dispozitivul într-un loc răcoros și uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Călătorind cu tigara electronica

Înainte de a zbura cu tigara electronica, asigurați-vă întotdeauna că verificați regulile și reglementările companiei aeriene. Conform TSA (Transport Security Administration), dispozitivele de vapat „pot fi transportate numai în cabina aeronavei (în bagajul de mână sau asupra persoanei dvs.)”.

În timp ce călătoriți, vaparea se încadrează în aceleași reguli ca fumatul. Vaparea este interzisă în avioane, iar nerespectarea regulilor poate duce la o arestare sau chiar la o aterizare de urgență. Este posibil să puteți vapa în aeroporturi înainte și după zbor, dar numai în zonele de fumat desemnate.

Vapatul în public

Proiectul de modificare a Legii nr. 349/2002  pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun urmărește interzicerea atât a dispozitivelor electronice de tip „țigaretă electronică” și a dispozitivelor ce încălzesc tutunul fără a produce combustia amestecului, cât și a țigaretelor clasice în spațiile publice închise.

Proiectul propune ca prin „fumat” să se înțeleagă orice consum voluntar de fum, vapori sau aerosoli, acest consum fiind interzis în spații publice închise, mijloace de transport în comun, spații închise de la locul de muncă sau în preajma locurilor de joacă pentru copii.

Deși vapatul nu este fumat, ochii legii îl privesc la fel. Dacă fumatul este interzis la o anumită unitate, este posibil ca vaparea să nu fie permisă. Verificați dacă există zone pentru fumători și, dacă nu sunteți sigur cu privire la regulile unui anumit loc, întrebați întotdeauna.

Lasă un răspuns