Tutun si Fumat

Ce sunt Heets-urile si cum se folosesc cu sistemul IQOS

Ce sunt Heets-urile si cum se folosesc cu sistemul IQOS

Intr-o lume in care tehnologia avanseaza rapid, chiar si fumatul a evoluat. Sistemul IQOS si Heets-urile au adus o schimbare majora in modul in care oamenii “fumeaza”. Dar ce sunt Heets-urile si cum se folosesc cu sistemul IQOS? Acest articol iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

10 puncte cheie despre Heets-uri:

 1. Heets-urile sunt unitati de tutun special concepute pentru a fi folosite cu dispozitivul IQOS.
 2. Heets-urile nu se ard, ci sunt incalzite la o temperatura controlata, reducand substantele chimice nocive.
 3. Heets-urile pot fi folosite in multe locuri unde fumatul traditional este interzis.
 4. Heets-urile sunt imbogatite cu apa, glicerina si fibra de celuloza pentru a oferi o aroma bogata.
 5. Heets-urile includ un filtru de fibra de acetat pentru a reduce cantitatea de aerosol de tutun care ajunge in gura fumatorului.
 6. Exista o varietate de arome si intensitati de Heets disponibile pe piata.
 7. Utilizarea Heets-urilor cu sistemul IQOS este un proces simplu si direct.
 8. Fiecare Heets ofera aproximativ 14 pufuri sau 6 minute de utilizare, similar cu o tigara traditionala.
 9. Sistemul IQOS si Heets-urile reprezinta o alternativa moderna la fumatul traditional.
 10. Prin incalzirea tutunului in locul arderii acestuia, Heets-urile ofera o experienta de “fumat” mai curata, cu mai putine substante chimice nocive.

Ce sunt Heets-urile?

Ce sunt Heets-urile?

Heets-urile sunt unitati de tutun special concepute pentru a fi folosite cu dispozitivele IQOS, un sistem inovator de incalzire a tutunului dezvoltat de Philip Morris International. Acestea nu sunt tigari obisnuite, ci mai degraba stick-uri de tutun compacte care sunt proiectate pentru a se potrivi perfect in dispozitivul IQOS.

Fiecare Heets contine un amestec de tutun de calitate, selectat cu grija pentru a oferi o experienta de fumat optima. Acest amestec de tutun este imbogatit cu o serie de ingrediente care ii confera un gust si o aroma placute, facand fiecare puf o experienta unica.

Unul dintre principalele avantaje ale Heets-urilor este faptul ca ele nu se ard. In schimb, tutunul este incalzit la o temperatura controlata, care este suficient de inalta pentru a elibera un aerosol de tutun, dar suficient de scazuta pentru a preveni arderea tutunului. Acest proces de incalzire reduce semnificativ cantitatea de substante chimice nocive care sunt eliberate in comparatie cu fumul de tigara traditional.

In plus, deoarece Heets-urile nu produc fum, ele pot fi folosite in multe locuri unde fumatul traditional este interzis. Aceasta face Heets-urile o optiune convenabila pentru fumatorii care sunt mereu in miscare. Mai multe informatii in acest articol: Unde poti fuma IQOS sau GLO.

Din ce sunt facute Heets-urile?

Din ce sunt facute Heets-urile?
Sursa foto: https://am.iqos.com/en/blog/58-about-heets

Heets-urile sunt produse de tutun inovatoare care combina ingrediente naturale si tehnologie avansata. Cel mai important ingredient al fiecarui Heets este tutunul natural, care este selectat cu grija pentru calitatea sa superioara. Acest tutun este apoi imbogatit cu apa, glicerina si fibra de celuloza pentru a crea un amestec de tutun care ofera o aroma bogata si o experienta de fumat placuta.

Un element cheie al designului Heets este filtrul de fibra de acetat. Acest filtru este proiectat pentru a reduce cantitatea de aerosol de tutun care ajunge in gura fumatorului, oferind astfel o experienta de fumat mai curata si mai sanatoasa.

Pentru a mentine un nivel confortabil de temperatura in timpul utilizarii, Heets-urile includ o folie speciala. Aceasta folie ajuta la distribuirea uniforma a caldurii in timpul procesului de incalzire, asigurand ca fiecare puf este la fel de gustos ca ultimul.

In plus, Heets-urile contin un strat subtire de folie intre hartie si foaia de tutun. Acest strat de folie permite glicerinei cu care este imbogatit tutunul, sa curga prin Heets, amplificand gustul final si oferind o experienta de fumat mai placuta.

Care sunt tipurile de Heets?

iqos heets de pe e-potion.ro

Heets-urile sunt disponibile intr-o varietate de arome si intensitati, oferind o experienta personalizata pentru fiecare utilizator. Fiecare tip de Heets are un profil unic de gust, care este creat prin combinarea tutunului de calitate cu o serie de alte ingrediente. Iata cateva dintre cele mai populare tipuri de Heets:

 • HEETS LAGUNA SWIFT: Menta, Tutun, Fructe tropicale.
 • HEETS TURQUOISE SELECTION: Citrice, Menta, Tutun.
 • HEETS BLUE SELECTION: Menta, Tutun.
 • HEETS SIENNA CAPS: Menta, Tutun.
 • HEETS FIIT REGULAR: Tutun.
 • HEETS FIIT MARINE: Menthol, Tutun.
 • HEETS BRONZE SELECTION: Tutun.
 • HEETS SIENNA SELECTION: Tutun lemnos.
 • HEETS RUSSET SELECTION: Tutun.
 • HEETS TEAK SELECTION: Nuca, Tutun, Vanilie.
 • HEETS AMBER SELECTION: Tutun.
 • HEETS AMBER SELECTION: Tutun, tutun lemnos.
 • HEETS SILVER SELECTION: Tutun.
 • HEETS KELLY SELECTION: Citrice, Tutun.
 • HEETS MAUVE WAVE: Afine, Tutun.
 • HEETS AMELIA PEARL: Pepene Rosu, Tutun.
 • HEETS ABORA PEARL: Mar verde, Tutun.
 • HEETS RUBY FUSE: Fructe de padure, Tutun.

 

Cum se folosesc Heets-urile cu sistemul IQOS?

Cum se folosesc Heets-urile cu sistemul IQOS?
Sursa foto: https://www.iqos.com/gb/en/blog/how-to-use-iqos.html

Utilizarea Heets-urilor cu sistemul IQOS este un proces simplu si direct. Iata un ghid pas cu pas pentru a te ajuta sa incepi:

 1. Pregatirea dispozitivului IQOS: Inainte de a incepe, asigura-te ca dispozitivul tau IQOS este incarcat complet. Daca este necesar, conecteaza-l la incarcator si asteapta pana cand indicatorul de incarcare indica o finalizarea incarcarii.
 2. Introducerea Heets-ului: Deschide pachetul de Heets si alege un stick de tutun. Introdu stick-ul de tutun in dispozitivul IQOS, asigurandu-te ca este introdus in mod corect si complet.
 3. Incalzirea Heets-ului: Apasa butonul de pornire de pe dispozitivul IQOS. O lamela de incalzire va incalzi stick-ul de tutun pana la o temperatura de aproximativ 350°C. Acest proces dureaza aproximativ 20 de secunde.
 4. Inhalarea aerosolului de tutun: Odata ce stick-ul de tutun a atins temperatura optima, poti incepe sa inhalezi aerosolul de tutun produs de incalzirea stick-ului. Fiecare Heets ofera aproximativ 14 pufuri sau 6 minute de utilizare, similar cu o tigara traditionala.
 5. Incheierea sesiunii de fumat: Cand ai terminat de fumat, scoate stick-ul de tutun din dispozitiv si arunca-l intr-un cos de gunoi. Nu uita sa incarci dispozitivul IQOS inainte de urmatoarea utilizare.

Prin urmare, utilizarea Heets-urilor cu sistemul IQOS este un proces simplu care ofera o alternativa la fumatul traditional. Cu Heets, poti sa te bucuri de gustul tutunului fara fumul si mirosul de tigara traditionala.

Concluzie

Sistemul IQOS si Heets-urile reprezinta o alternativa moderna la fumatul traditional. Prin incalzirea tutunului in locul arderii acestuia, Heets-urile ofera o experienta de "fumat" mai curata, cu mai putine substante chimice nocive. Cu o varietate de arome disponibile, exista un Heets potrivit pentru fiecare gust.

author-avatar

Despre Tarek

Fondatorul brandului e-Potion in Romania. Am cumparat prima mea tigara electronica in 2012 si de atunci a inceput calatoria mea in lumea vapatului. Din mai multe motive decat pot enumera, folosirea vape-urilor a fost o salvare pentru mine. Acum, scopul meu este sa ajut si alti fumatori sa faca trecerea.

Aricole similare

Lasă un răspuns