Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Informatii privind sanatatea si siguranta

La e-Potion, noi prioritizam starea de bine mai presus de orice. Atata timp cat tigarile electronice ofera o alternativa mai putin daunatoare comparand cu fumatul traditional al tutunului si intelegand impactul potential asupra sanatatii, practicarea si folosirea in siguranta a dispozitivelor este esential pentru toti vaperii. Mai jos va redam ceea ce aveti nevoie sa stiti pentru a lua decizii informate si a vapa in siguranta:

Intelegand Nicotina:

 • Continutul de Nicotina: Tigarile electronice pot contine in compozitia e-lichidului si nicotina, o substanta care poate da dependenta. Oricum, concentratia de nicotina variaza intre diferitele produse pe care le oferim. Veti gasi optiuni cu diferite niveluri de nicotina, inclusiv variantele fara nicotina, pentru a incerca sa multumim cat mai multe preferinte si pentru a va ajuta cu livrarea optima de nicotina.
 • Impactul asupra Sanatatii: Nicotina afecteaza sistemul cardiovascular si poate creste valorile pulsului si ale tensiunii arteriale. Atata timp cat este mai putin daunatoare decat tar-ul si monoxidul de carbon gasite in tigarile traditionale, minimizarea expunerii la nicotina este un sfat de urmat pentru sanatatea dumneavoastra.

Substante Chimice si Aerosoli:

 • Compozitia E-Lichidului: E-lichidele folosite in tigarile electronice, contin in mod obisnuit propilen glicol, glicerina vegetala, arome, si nicotina. Aceste ingrediente sunt considerate sigure pentru a fi consumate, insa efectele lor dupa inhalare indelungata sunt inca studiate.
 • Toxine Potentiale: Atita timp cat tigarile electronice produc mai putine toxine decat tigarile combustibile, ele nu sunt totusi cu totul libere de substante daunatoare. Unele studii au gasit urme de matal si substante chimice in vapori care ar putea prezenta riscuri asupra sanatatii dupa o expundere indelungata.

Siguranta bateriei si incarcarea ei:

 • Incarcarea Corecta a Bateriei: Folositi pentru incarcare doar cablul pe care l-atu achizitionat impreuna cu dispozitivul. Schimband incarcatoarele cu cele de la alte dispozitive poate duce la defectarea sau distrugerea bateriei. Deconectati dispozitivul dumneavoastra de la sursa de curent odata ce este incarcat pentru a preveni supraincarcarea.
 • Ingrijirea Bateriei: Inspectati in mod regulat bateria si verificati daca prezinta semne de uzura, cum ar fu scurgerile sau umflaturile care ar putea aparea pe suprafata ei. Inlocuiti bateriile defecte imediat pentru a preveni disfunctiile sau eventualele pericole.
 • Transportul si Depozitarea: Atunci cand transportati baterii de rezerva, pastrati-le in husele de protectie pentru a preveni scurt-circuitarile. Depozitati-va dispozitivul si bateriile departe de surse de temperaturi extreme pentru a mentine sanatatea bteriilor.

Sfaturi Generale de Siguranta:

 • Tranzitia de la fumat (la vapat): Tigarile electronice sunt cele mai benefice pentru fumatorii traditionali care doresc sa treaca de la fumatul tigarilor combustibile la vapat. Daca nu sunteti un fumator, ganditi-va bine inainte de a incepe sa vapati, mi alea pentru ca exista riscul de a deveni un potential dependent de nicotina.
 • Consultati Specialistii in Sanatate: Daca deja aveti boli cu care va confruntati, sunteti insarcinata, sau alaptati, este crucial sa consultati un medic inainte de a incepe sa folositi tigara electronica.

Vapingul Responsabil:

 • Restrictii privind varsta: E-Potion a aderat in mod foarte strict la regulamentele si legile din tara noastra in ceea ce priveste vanzarea de tigari electronice. Aceste produse sunt gandite doar pentru fumatori si vaperi adulti.
 • Responsibilitatea asupra Mediului Inconjurator: Debarasati-va de componentele tigarilor electronice si ale e-lichidelor in mod responsabil. Urmati regulile locale pentru debarasarea de deseuri electronice sau a materialelor cu risc pentru a minimiza impactul asupra mediului inconjurator.
 • Curatarea Regulata: Pastrati tigara electronica sau puff bar-ul curat pentru a asigura o performanta optima. Urmati instructiunile producatorului in ceea ce priveste curatarea si mentenanta sa.
 • Evitati Distrugerea sa: Nu va expuneti dispozitivul de vapat la apa sau caldura excesiva. Protejati-l de stropire sau loviri care ar putea sa dauneze componentelor interne.
 • Vapat-ul Respectuos: Respectati zonele delimitate ca “non-smoking” pentru nefumatori si persoanele din jurul dumneavoastra. Evitati sa vapati in apropiata proximitate a copiilor sau animalelor de companie pentru a minimiza expunerea lor la vapori.

La e-Potion, noi suntem dedicati sa va oferim o experienta responsabila si imbucuratoare asupra vapatului. Prin oferirea de produse de o inalta calitate, a informatiilor usor de inteles si prin promovarea practicilor de siguranta, tintim sa asiguram sanatatea si securitatea comunitatii noastre. Tineti minte! Facand alegeri informate si aderand la folosirea dispozitivelor in siguranta si conform regulilor privind varsta este cheia experientei pozitive in vapare

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.