Elf Bar

Elf bar – pod-uri disposable de unica folosinta 600 pana la 1500 de pufuri

Elf bar a devenit una dintre cele mai populare tigari electronice din Romania, datorita pretului accesibil si usurintei cu care poate fi folosit, inclusiv de catre incepatorii in vaping.

Citeste mai mult

Acest dispozitiv este compact, are dimensiuni standard de 16 x 104mm, laturi rotunjite si un corp acoperit de un material moale. Datorita utilizarii eficiente si designului inovator este perfect pentru locurile inchise si calatorii. Formula lichidului este pe baza de sare de nicotina. De asemenea, se activeaza automat prin inhalare, iar mustiucul „cioc de rata” ofera o experienta de vapare extrem de confortabila si de simpla. Mai mult, datorita faptului ca este de unica folosinta, nu sunt necesare schimbari incomode ale pod-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa o arunci si sa o inlocuiesti cu una noua.

Elf bar 600 de fumuri si o multime de arome

Fiecare model are cate 600 de fumuri si este codificat in culori, dupa gustul lichidului. Varietatea de arome este extrem de mare, iar utilizatorii se pot bucura de arome de lux precum: Kiwi Passion Fruit Guava, Mint, Blueberry, Cream Tobacco, Banana Ice, Strawberry Ice Cream, Pink Lemonade, Mango, dar si flavors precum Cola, Watermelon, Peach Ice sau Blue Razz Lemonade. Capacitatea rezervorului este de 2 ml, iar tigara electronica este de tip MTL (mouth to lung), potrivita pentru cei care sunt obisnuiti cu fumatul traditional. Daca te pasioneaza tehnologia si lumea vapingului, un Puff Bar disposable pod device te va fascina cu siguranta. Alege aroma ta preferata si bucura-te de o experienta inedita!

Elf Bar Romania: A luat cu asalt piața, a apărut peste tot

Elf Bar, tigara electronica de unică folosință, a fost în ultima vreme în centrul atenției. A luat cu asalt piața de vaping și apar peste tot.

Elf Bar Sibiu

Elf Bar este atât de popular pentru că nu necesită întreținere și vin preumplute cu un lichid cu sare de nicotină de 20 mg, care livrează nicotină în fluxul sanguin pe o perioadă mai lungă de timp – cu o lovitură în gât mult mai fină decât lichidul de vapat tradițional. Elf Bar nu curge deloc; un alt motiv pentru care a devenit atât de populară în rândul utilizatorilor.

Elf Bar - Pod-uri de la 600 de pufuri - e-potion.ro
Arata filtrele

Afișez 1 - 20 din 21 de rezultate

Arata filtrele

Afișez 1 - 20 din 21 de rezultate