Show Filters

Afișez toate cele 45 de rezultate

Afișez toate cele 45 de rezultate

Ce tipuri de Elf Bar gasesti pe e-potion.ro?

Pentru ca tu sa ai parte de toate produsele pe care ti le doresti, pe site-ul nostru am pregatit o gama foarte variata de dispozitive Elf Bar. Ai posibilitatea de a selecta dintre aparate cu sau fara nicotina, in functie de preferintele tale, dar si cu 600 sau chiar 1500 de pufuri, in functie de cat de des le folosesti.
Mai mult decat atat, toate Elf Barurile dispun de arome variate, inclusiv mar, pepene, struguri, mango, capsuni, cirese sau amestecuri fructate, precum si vata pe bat, Cola, energizant sau chiar tarta de lamaie.


Prin ce se remarca Elf Bar?

Aceste articole sunt mini narghilele cu sau fara nicotina, fiind preincarcate cu arome dintre cele mai variate. Elf barurile s-au remarcat in ultima perioada in toata lumea datorita faptului ca au dimensiuni mici, putand fi pastrate cu usurinta in buzunar.


Cum functioneaza Elf Bar?

Foarte populare in randul fumatorilor care vor sa incerce noi produse ori sa evite nicotina, aceste tigari electronice de unica folosinta functioneaza pe baza de vapori. Astfel, pot fi utilizate oriunde ai merge, indiferent daca este vorba de o cafenea, un restaurant sau alte locatii.
De asemenea, acest Puff Bar are un design unic, sub forma unui tub dotat cu baterie preincarcata si bec LED albastru, care semnaleaza functionarea, dar si descarcarea dispozitivului.