Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Ar trebui sa treci de la un Vape de unica folosinta la unul re-incarcabil?

Ar trebui sa treci de la un Vape de unica folosinta la unul re-incarcabil?

Tigarile electronice de unică folosință au ajutat ca vapingul sa fie accesibil pentru milioane de oameni care altfel ar fi putut să continue sa fumeze. S-a reușit acest lucru pentru ca dispozitivele de unica folosinta au oferit o combinație de caracteristici care nu existau anterior în niciun tip de dispozitiv de vapare. Vape-urile de unică folosință sunt simple și satisfăcătoare în moduri în care dispozitivele de vapare anterioare nu erau. Ele ies din ambalaj gata de utilizare – la fel ca țigările din tutun. Un vape de unică folosință are și „o lovitura” puternica de nicotină, care este, de asemenea, un lucru important pentru cei care încearcă să renunțe.

Odată ce ai folosit cu succes Puff Bar-uri sau Elf Bar-uri pentru a te ajuta să renunți la fumat, s-ar putea să începi să te întrebi ce urmează. Probabil cunosti mulți oameni care vapează și cu siguranță ai observat că majoritatea acestor oameni folosesc kituri de tigari electronice reîncărcabile.

Ar trebui să folosesti și un vape reîncărcabil – și pierzi ceva dacă nu o faci?

În acest articol, vom aduce puțină lumină asupra comparației dintre vape-uri de unică folosință și cele reîncărcabile. Iti vom explica caracteristicile care te-ar putea face să doresti să treci la un dispozitiv reîncărcabil și iti vom explica, de asemenea, cum se va schimba experiența ta de vaping dacă faci schimbarea.

În primul rând, totuși, care ar fi unele dintre primele dispozitive pe care ar trebui să le iei în considerare dacă utilizezi în prezent un Puff Bar și te gândesti să iti cumperi primul dispozitiv reîncărcabil?

Blog e-Potion a pregatit un articol detaliat despre acest subiect, sa incepem:

1. Care sunt cele mai recomandate vape-uri reincarcabile pentru incepatori?

Este normal să te simți puțin copleșit când faci cumpărături pentru prima ta tigara electronica reîncărcabila. Există zeci de kituri de tigari electronice reîncărcabile diferite pe piață la un moment dat și este dificil să identifici caracteristicile lor si care sunt importante pentru tine dacă nu ai mai folosit niciodată un vape reîncărcabil.

Vape-urile de unică folosință sau Puff Bar-uri, prin comparație, sunt mult mai ușor de cumpărat, deoarece trebuie să te gandesti doar la aromă și puterea nicotinei. Am dori să începem acest articol prin a-ti sugera câteva dispozitive pe care credem că le vei găsi foarte satisfăcătoare și suficient de ușor de utilizat, chiar dacă nu ai mai deținut niciodată un vape reîncărcabil.

Daca doresti mai multe detalii despre tigarile electronice re-incarcabile te invitam sa citesti acest articol: Cele mai bune pod-uri pentru tigara electronica.

1.1. Uwell Caliburn G2

Pod Tigara electronica Uwell Caliburn G2

Designerii de produse de la Uwell și-au făcut primele incercari în comunitatea de vapat prin proiectarea unor atomizoare incredibil de populare, care au devenit renumite pentru calitatea lor incredibilă in pastrarea aromei. Când Uwell s-a mutat în lumea Kit-urilor de vapat, au făcut tot posibilul pentru a se asigura că dispozitivele lor vor produce aceleași arome bogate și proaspete.

Uwell Caliburn G2 poate fi prima alegere pentru calitatea aromei, dar este, de asemenea, plin de funcții pentru a-ti face experiența de vaping cât mai plăcută și flexibilă. Caliburn G2 are o funcție de vibrație haptică pentru a te anunța ce se întâmplă cu dispozitivul. Partea inferioară a cartus-ului are o rotiță de control al fluxului de aer pentru a-ti permite să selectezi puful perfect. Când vei vedea atent toate elementele de design ale lui Caliburn G2, vei înțelege cu usurinta de ce este cel mai popular mini vape re-încărcabil de pe piață.

1.2. Vaporesso Xros 3

Kit Vaporesso Xros 3 1000mAh 2ml sky silver

La cat de multe caracteristici grozave are Uwell Caliburn G2, el este puțin mai complex decât alte vape-uri reîncărcabile, deoarece trebuie să înlocuiesti periodic rezistenta dispozitivului. Deși credem că majoritatea oamenilor se vor obișnui cu procedura de înlocuire a rezistentei destul de repede, poți decide că preferi să utilizezi ceva mai simplu. Cu Vaporesso Xros 3, fiecare cartus are o rezistentă permanentă încorporată. Când nu mai esți mulțumit de aroma data de dispozitiv, nu este nevoie să iti faci griji cu privire la înlocuirea rezistentei; pur și simplu vei înlocui întregul cartus.

1.3. Aspire Flexus Q

Kit Aspire Flexus Q 700mAh 2ml Gunmetal

Este un pod mic si elegant. Acest pod elegant și compact este prima lansare a Aspire din seria Flexus. Cu o baterie încorporată de 700 mAh și o încărcare rapidă de 3A, poti obține o încărcare de până la 80% în doar 10 minute. Flexus Q are fluxul de aer reglabil și puterea de ieșire, asta înseamnă că ai controlul să vapezi așa cum iti place – fie că este MTL sau DTL. Flexus Q este un pod ușor de folosit și personalizabil, ceea ce îl face un kit de pornire excelent pentru începători, precum și pentru vaperii cu experienta.

2. De ce ar putea fi bun pentru tine un vape re- incarcabil?

Este un vape reîncărcabil potrivit pentru tine?

Acestea sunt cele mai frecvente motive pentru care oamenii trec de la vape-urile de unică folosință la dispozitive reîncărcabile:

Vape-urile reîncărcabile oferă performanțe mai bune. Dacă utilizezi deja un vape de unică folosință cu concentratia maximă de nicotină de 20 mg/ml și nu te simți mulțumit, probabil că vei fi mai mulțumit de un dispozitiv reîncărcabil, deoarece vei obține volum de aburi mai mari.

Vape-urile reîncărcabile oferă o selecție mai mare de arome ( iata aici lista noastra pentru cele mai bune arome). Există sute de lichide de tigara electronica pe piață in Romania, dar doar câteva dintre aceste arome sunt disponibile în vape-urile de unică folosință.

Vape-urile reîncărcabile sunt mai accesibile. În loc să cumperi un dispozitiv complet nou de fiecare dată când rămâi fără e-lichid, poți doar să cumperi mai mult e-lichid.

Vape-urile reîncărcabile sunt mai bune pentru mediu. Dacă nu iti reciclezi vape-urile de unică folosință, acestea ajung la gropile de gunoi – iar bateriile cu litiu-ion sunt periculoase pentru mediu.

3. Cum ti-ar putea schimba experienta de vapat un vape re-incarcabil?

Unul dintre cele mai mari puncte de referinta in vânzarea Puff-Bar-uri este faptul că sunt incredibil de ușor de utilizat. Tot ceea ce trebuie să faci este să tragi din dispozitiv până când rămâne fără e-lichid sau fara baterie și apoi ai terminat cu el. Pe de altă parte, atunci când cumperi o tigara electronica reîncărcabila, va trebui să te obișnuiesti să faci o întreținere de bază:

• Va trebui să reumpli cartusul sau rezervorul când este gol.

• Va trebui să încărci bateria când se termina.

• Va trebui să înlocuiesți capsula pod sau rezistenta când nu mai esți mulțumit de aromă.

Pentru mulți vaperi, menținerea unui vape reîncărcabil este un preț mic de plătit în schimbul numeroaselor beneficii ale dispozitivului.

Numai tu poți decide, totuși, dacă asta poate fi adevărat si pentru tine.

4. Concluzii finale despre Vapeurile de unica folosinta fata de cele re-incarcabile

Sperăm că ai găsit utilă această introducere despre vape-urile reîncărcabile și că te-am ajutat să decizi dacă trecerea de la vape-urile de unică folosință la un dispozitiv reîncărcabil este decizia potrivită pentru tine. Dacă ai decis că este momentul potrivit pentru a-ti actualiza experiența de vaping, credem că vei fi extrem de mulțumit de oricare dintre dispozitivele pe care ti le-am sugerat la începutul acestui articol. Totuși, dacă încă te simți copleșit de prea multe informatii, nu ezita să iei legătura cu noi.

De asemenea, poți vizita magazinele noastre de vape din Sibiu dacă locuiesti în apropiere. Experții noștri în vapat sunt prietenoși si abia așteaptă să itirăspundă la întrebări.

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.