Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Ce inseamna rezistenta tigara electronica?

Ce inseamna rezistenta tigara electronica?

Mulți utilizatori de țigări electronice se confruntă cu conceptul tehnic de rezistență, un aspect crucial al dispozitivului, dar adesea greu de înțeles. Această neclaritate poate duce la o experiență de vapat nesatisfăcătoare sau chiar la deteriorarea dispozitivului.

Fără o înțelegere corectă a rezistenței și a influenței sale asupra vapatului, utilizatorii pot întâmpina probleme precum producția insuficientă de vapori, gust ars sau chiar defecțiuni ale dispozitivului. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales pentru cei noi în lumea vapatului, și poate descuraja continuarea utilizării țigărilor electronice.

Acest articol vă va oferi un ghid clar și simplificat pentru a înțelege ce este rezistența într-o țigară electronică și cum afectează aceasta experiența de vapat. Vom explora diferite tipuri de rezistențe, modul în care se măsoară și impactul acestora asupra performanței țigării electronice. Cu această cunoaștere, veți putea alege mai ușor dispozitivele și accesorii adecvate nevoilor dumneavoastră, pentru o experiență de vapat îmbunătățită și personalizată. Dacă nu sunteți familiarizați cu termenul de vapat, vă recomandăm acest ghid detaliat despre ce este vapatul.

Ce inseamna valoarea la rezistenta tigara electronica?

Valoarea rezistentele de tigari electronice sunt masurate in ohmi.

Este posibil să fi auzit termenul de sub-ohm, ceea ce înseamnă că rezistența este mai mică de 1,0 ohm și creează o experiență de aburi mult mai intensă, în timp ce alte rezistente standard sunt clasificate ca fiind peste 1,0ohm, dar în general între 1,0-1,8ohmi.

Rezistentele sub-ohm vor deveni mai fierbinți în timp ce vapati, ceea ce, la rândul său, oferă cantități mai mari de vapori și o aromă mai intensă din e-lichidul dvs.

Acestea sunt, de asemenea, asociate cu vaparea DL (direct in plămân), în care inspirați direct în plămâni pentru a produce nori de vapori.

Rezistentele sub-ohm pot consuma, de asemenea, mai mult lichid tigara electronica decât rezistentele standard, ceea ce se datorează căldurii și vaporilor suplimentari produși.
Rezistentele standard oferă vape-rilor o experiență de vapare mai „cool”, care nu este la fel de intensă și este mai potrivită pentru cei care doresc să folosească lichid tigara electronica care conțin cantități mai mari de nicotină.

De asemenea, acestea sunt adesea asociate cu vaparea MTL (de la gură la plămâni), care imită mai mult senzația de fumat.


Este important să alegeți e-lichidul potrivit pentru a merge cu rezistenta e-cig-ului dvs.

Rezistentele sub-ohm preferă un conținut mai mic de nicotină, dar un conținut mai mare de VG.

Rezistentele standard sunt mai bine folosite atunci când sunt utilizate cu e-lichid cu nicotină mai mare, care conține mai mult PG, pentru a simula îndeaproape experiența fumatului.

Rezistenta Aramax Power 0.14 ohm, Rezistenta Aramax Power 0.14 ohm
rezistenta tigara electronica aramax

Care este durata de viata a rezistentelor?

Rezistentele de tigari electronice sunt considerate a fi un articol consumabil, acestea se degradează odată cu utilizarea și necesită o înlocuire pentru a vă menține tigara electronica în condiții normale de funcționare.

Există diferiți factori de luat în considerare atunci când vine vorba de înlocuirea unei rezistente e-cig, cum ar fi cantitatea pe care o vapați, rezistența bobinajului, setările de putere utilizate și chiar tipul de lichid tigara electronica care este vapat.

Rezistenta Voopoo Pnp-VM Mesh - 0.3ohm 
rezistenta tigara electronica voopoo pnp

Dacă utilizați țigara electronică tot timpul (utilizatorul cesta este clasificat de obicei ca un vaper greu), atunci poate fi necesar să înlocuiți rezistenta o dată pe săptămână, vaperii intermediari sunt cei care iau doar 2-4 extrageri la fiecare utilizare frecventă iar pentru acestia ar putea fi nevoie să înlocuiască rezistenta la fiecare două săptămâni, în timp ce pentru vaperii „ușori” adica cei care își folosesc tigara electronica ocazional,Durata de viață a rezistentei este greu de determinat, deoarece fiecare utilizator (vaper) este diferit, de obicei puteți spune când rezistentat trebuie înlocuită atunci când se primește o scadere notabilă a aromei, aveți un gust ars sau nu se ai produca vapori

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.