Baza tigara electronica

Baza tigara electronica e-potion 70vg 30pg 100ml
Show Filters

Afișez toate cele 18 rezultate

Afișez toate cele 18 rezultate

Baza tigara electronica – de 500 sau de 1000 ml 

O tigara electronica este alcatuita din mai multe componente, printre care si baza lichid. Aceasta este un lichid compus din glicerina vegetala (care reprezinta peste 60%) si propilen glicolic, folosit pentru alimentare. Influenteaza atat nivelul de nicotina al tigarii electronice, cat si gustul, principala diferenta fiind lipsa toxinelor regasite intr-o tigara normala si mult mai periculoasa pentru sanatate.

Pe e-potion poti sa gasesti tot ce ai nevoie pentru a iti crea tigara electronica ideala, incepand cu bazele si aromele preferate specifice, cum sunt Shortfilluri sau Nicshoturi. Pentru realizarea “retetei” perfecte, poti utiliza fie baza care include nicotina, fie baza fara nicotina, in functie de preferinte. Ai la dispozitie o gama variata, de unde poti alege intre baze de lichid de 500 ml sau de 1000 ml.  

Ce este Glicerina vegetala (VG)?

Glicerina este o substanta naturala care poate fi procesată din majoritatea tipurilor de grasimi vegetale. Glicerina utilizata in lichidele pentru tigarea electronica provine din uleiuri vegetale, motiv pentru care se numeste VG. Lichidul conceput pentru atomizoarele moderne (SUB OHM) contine in principal glicerina vegetala (VG) – aceasta poate fi de pana la 90% in volum. Daca doriti sa stiti cum este posibil ca tigarea electronica sa produca putin vapor sau „un nor” (Cloud chasing), acesta este motivul.

Un aspect important este ca procesat din uleiuri, nu este un ulei. Este o substanta uleioasa care poate fi inhalata in siguranta si care find expusa la o sursa de caldura produce vapori.
VG este un lichid incolor, netoxic, fara miros, dar cu un gust dulce. Este foarte gros si vascos, ceea ce inseamna ca lichidele cu continut ridicat de VG nu functioneaza bine la atomizatoarele mai vechi si la claromizatoarele mici – este prea gros nu permite imbibarea usoarea a rezententei. Din aceasta cauza este necesar un amestec cu substanta numita PG.
O multime de produse obisnuite contin VG. Este utilizat in industria alimentară ca indulcitor si, de asemenea, este adaugat la unele alimente pentru a le mentine umede. Multe medicamente contin aceasta substanta. Oamenii de stiinta ani de zile au efectuat studii si nicio data nu a constatat probleme legate de sanatate.
Lichidele cu o concentratie mare de VG produc multi vapori densi, dar nu produc un TH (throat hit – lovitura in gat) puternic.

Ce este Propilen glicol (PG)?

Un alt componet important al lichidului pentru tigara electronica este PG, in concentratii diferite. Unele lichide contin mai mult PG decat VG; acestea functioneaza mai bine la clearomizere si la atomizoarele mai vechi, deoarece sunt mai putin vascoase.
PG este un alcool si este, de asemenea, aproape inodor. Are un gust dulce slab, desi nu este suficient pentru a fi folosit ca indulcitor; totusi, se adauga la alimente, medicamente si alte produse alimentare.
Este adevarat ca au existat cateva probleme minore de sanatate legate de PG. A fost studiat inca din anii 1940 si este clasificat ca fiind in general sigur; inghitirea sau inhalarea nu va vor face rau. Cu toate acestea, un mic procent de oameni sunt sensibili la aceasta substanta, deci daca lichidul cu un continut ridicat de PG va face sa va simtiti rau, este necesari sa treceti la unul cu mai mult VG.
PG produce mai putini vapori vizibili decat VG, deci este nepopulara pentru cei care urmaresc cloud chasing-ul, dar este preferat persoanelor care doresc sa vapeze discret. De asemenea, transporta aromele mai bine (un gust mai pronuntat) si da mai multa lovitura in gat – TH.

Baza pentru tigara electronica este cheia unei experiente placute de vaping

 Inainte de orice, asigura-te ca tigara ta electronica este incarcata la capacitatea optima de performanta. Apoi, trebuie sa tii cont de instructiunile de asamblare care vin cu fiecare produs de acest fel, pentru o utilizare sigura si optima.

Modul de functionare al lichidului de vape este sub forma de aerosol, ceea ce inseamna ca acesta se descompune in apa si dioxid de carbon atunci cand este folosit. In functie de cantitatea de nicotina pe care o vei utiliza si de concentratia pe care lichidul de baza il va avea, vaporul eliminat va fi mai subtire sau mai gros, iar senzatia pe care o vei avea va fi una de caldura, deoarece nu se aseamana cu experienta unei tigari normale.