Show Filters

Afișez toate cele 41 de rezultate

Afișez toate cele 41 de rezultate

Poduri tigari electronice

e-potion.ro tine pe stoc o gamă largă de kituri de tigari electronice pentru dispozitivele „vape POD”, potrivite pentru o varietate de vaperi.

Despre Podurile de tigari electronice

Din 2015, Poduri de tigari electronice au devenit foarte populare în rândul vaperilor care caută o experiență de vapare fără probleme. Când s-a lansat Podul de tigara electronica JUUL Vape Pod, acesta nu numai că a introdus POD-urile în rindul din fata, ci a dat si naștere unei noi generații de seturi de POD-uri disponibile pentru vaperii din întreaga lume, datorită succesului său imens.

Un Vape POD de tigara electronica funcționează având o baterie și un „POD” care conține de obicei o rezistenta încorporată, deși acestea pot fi înlocuite pe anumite modele. POD-urile pot fi uneori furnizate preumplute cu e-lichid sau necesită umplere înainte de utilizare. Majoritatea capsulelor POD de vapori au baterii automate, care se activează atunci când utilizatorii inspiră, contribuind la simularea senzației de fumat.

Vaperii mai vechi au început să folosească Podurile cu e-lichide cu sare de nicotină, deoarece sistemele de POD sunt mai potrivite pentru nicotină cu concentratie mai mare și experiența generală de vapare pe care sărurile de nicotina le pot oferi.

Sunt, de asemenea, compacte și stau bine in buzunar, ceea ce poate face ca Vape POD-ul să fie dispozitivul ideal de rezervă.

Noii vaperi din întreaga lume au descoperit că sistemele Vape POD sunt introducerea ideală pentru țigările electronice și, dacă sunteți în căutarea a ceva ușor de utilizat, fără setări de reglat, atunci un Vape POD vă poate ajuta să găsiți această libertate de „fumat”!