Kit-uri tigari electronice

Easy Kit Joyetech eRoll Slim 480mAh 2ml

94,90 lei

  • Livrare gratuita in 24h la comenzi peste 149 lei
  • Garantie 60 zile la neconsumabile
  • Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00
  • Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus
Checkout in siguranta garantat

payment icons

Conține:

Joyetech, recunoscut pentru inovațiile sale în domeniul țigărilor electronice, își continuă tradiția prin lansarea sistemului de vape reincarcabil eRoll Slim. Acest produs nou reprezintă un răspuns direct la cerințele consumatorilor pentru dispozitive de vapat mai elegante, compacte și eficiente. Evidențiindu-se printr-un design minimalist și caracteristici tehnice avansate, eRoll Slim se plasează rapid ca o opțiune preferată pe piața în continuă schimbare a țigărilor electronice. Astfel, Joyetech nu doar că își menține relevanța în acest sector dinamic, dar și redefinește experiența vapingului, adaptându-se cerințelor și așteptărilor actuale ale utilizatorilor.

Ce conține pachetul Easy Kit Joyetech eRoll Slim?

Ce conține pachetul Easy Kit Joyetech eRoll Slim?

Pachetul eRoll Slim de la Joyetech este compus din mai multe componente esențiale pentru o experiență completă de vapat. În primul rând, găsim bateria Joyetech eRoll Slim, cu o capacitate de 480mAh, care asigură o durată de utilizare îndelungată și fiabilă. În plus, pachetul include un cartuș Joyetech eRoll Slim Mesh cu rezistența de 1.0ohm, ideal pentru o producție optimă de vapori și un gust intens.

Pentru confortul utilizatorului, sunt oferite două tipuri de drip tips(mustiuc): Standard și Narrow 510, ambele compatibile cu Joyetech eRoll Slim. Acestea permit adaptarea dispozitivului la preferințele personale în ceea ce privește inhalarea. De asemenea, pachetul conține un cablu USB Tip C pentru o încărcare rapidă și eficientă. În final, utilizatorii vor beneficia de un manual de utilizare detaliat, care oferă instrucțiuni clare și ușor de urmat pentru o experiență optimă de vaping cu eRoll Slim.

eRoll Slim – Design și Dimensiuni

eRoll Slim - Design și Dimensiuni 

eRoll Slim, cu designul său rafinat și dimensiuni compacte, oferă utilizatorilor o experiență de vapat elegantă și eficientă. La o lungime de doar 120mm și o lățime de 16mm, acest dispozitiv este perfect pentru cei care caută portabilitate și comoditate. Forma ergonomică a eRoll Slim asigură o aderență ușoară și confortabilă, făcându-l ideal pentru utilizare pe parcursul întregii zile.

În plus, eRoll Slim vine într-o gamă variată de culori, oferind opțiuni pentru toate gusturile: auriu pentru un aspect sofisticat, negru pentru eleganță, roșu pentru o notă de dinamism, gri pentru subtilitate și albastru pentru un strop de vivacitate. Această diversitate de nuanțe permite utilizatorilor să aleagă culoarea care se potrivește cel mai bine cu stilul lor personal.

Prin combinarea unui design ergonomic, dimensiuni practice și o varietate de opțiuni cromatice, eRoll Slim se poziționează ca un dispozitiv de vapat nu doar funcțional, dar și estetic plăcut, îndeplinind așteptările utilizatorilor din punct de vedere al performanței și al stilului personal.

eRoll Slim – specificații tehnice

eRoll Slim - specificatii tehnice

eRoll Slim se remarcă prin specificațiile sale tehnice avansate care asigură o performanță remarcabilă pentru utilizatori. Dispozitivul are o capacitate a cartușului de 2ml, suficientă pentru sesiuni lungi de vapat. Puterea maximă de ieșire de 13W garantează producția constantă a unor vapori densi și aromați, oferind astfel o experiență de vapat satisfăcătoare.

Rezistența de 1.0Ω de tip mesh este ideală pentru a maximiza gustul e-lichidelor, oferind o încălzire rapidă și uniformă. Bateria de 480mAh extinde durata de utilizare, permițând vapatul pe tot parcursul zilei fără încărcare frecventă.

Un plus inovativ al eRoll Slim este funcția Smart Vibration Alert. Dispozitivul vibrează atunci când detectează atașarea cartușului său in carcasa de incărcare, oferind utilizatorilor feedback instantaneu și îmbunătățind experiența de utilizare.

Indicatorul LED pentru nivelul bateriei este ușor de interpretat: verde indică un nivel de încărcare între 100% și 70%, albastru între 70% și 30%, iar roșu semnalează un nivel sub 30%. Această funcție ajută la monitorizarea eficientă a energiei disponibile, asigurând că utilizatorii sunt întotdeauna informați.

eRoll Slim oferă, de asemenea, opțiuni duale de încărcare pentru o comoditate supremă. Suportă încărcarea magnetică wireless ultra-portabilă, permițând utilizarea în timpul încărcării prin simpla plasare în PCC (nu este inclusă in acest pachet), aceasta varianta este inclusa in Full Kit Joyetech eRoll Slim. În plus, există și opțiunea de încărcare prin USB-C, cu un curent de 5V/2A, oferind o alternativă flexibilă pentru reîncărcare. Această combinație de specificații tehnice și funcționalități inovatoare face din eRoll Slim un dispozitiv de vapat de top, care răspunde nevoilor utilizatorilor moderni prin performanță, siguranță și comoditate.

eRoll Slim -Reumplerea și Întreținerea

eRoll Slim -Reumplerea și Întreținerea

Procesul de reumplere a cartușului eRoll Slim se face ușor prin partea laterală, fiind conceput pentru a minimiza scurgerile și pentru a maximiza eficiența. Utilizatorii trebuie doar să deschidă capacul lateral și să reumple cartușul, ceea ce face întregul proces rapid și curat.

eRoll Slim este compatibil cu toate cartușele din gama eRoll Slim de la Joyetech, (acest cartuș este de unică folosință – nu permite schimbarea rezistenței – odată stricată rezistența trebuie înlocuit tot cartușul), permițând utilizatorului să umple aceste cartușe cu o varietate mare de arome și niveluri diferite de nicotină. Această flexibilitate asigură că fiecare utilizator își poate personaliza experiența de vapat după propriile preferințe.

În ceea ce privește întreținerea, este recomandat să curățați periodic conexiunile și să verificați integritatea cartușului. De asemenea, este important să păstrați dispozitivul într-un loc uscat și răcoros pentru a prelungi durata de viață a bateriei și a componentelor electronice. Prin urmarea acestor sfaturi simple, eRoll Slim va oferi o performanță de înaltă calitate pe termen lung, asigurând o experiență de vapat constantă și plăcută.

 

Informații suplimentare

Air-intake

Capacitate bateria (mah)

Capacitatea rezervorului (ml)

Culoare

, , , ,

Drip tip (mustiuc)

Material

,

Mufa de incarcare

Nivel de experienta

,

Brand

Tip acumulator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Easy Kit Joyetech eRoll Slim 480mAh 2ml”

Anunta-ma cand produsul este din nou in stoc.