Tigari electronice

Show Filters

Afișez 1–12 din 163 de rezultate

Show Filters

Afișez 1–12 din 163 de rezultate

Vape Moduri & Kituri

Este minunat să constatați că doriți să treceți la țigările electronice. Poate că sunteți aici pentru a economisi niște bani. S-ar putea să fiți aici și din cauza beneficiilor legate de sănătate de care ați auzit in ofertele de vapare? Indiferent de motiv, e-Potion magazin de Tigări Electronice este aici pentru a vă ajuta. Pe această pagină veți găsi kiturile, poduri si moduri de vapare recomandate de noi  si care credem că sunt cele mai potrivite pentru a vă ajuta să vă eliberați de fumat și să vă începeți călătoria de vapat.
Merită să aveți în vedere faptul că este posibil să nu găsiți întotdeauna kitul ideal imediat, deoarece pot exista încercări și erori până să gasiti dispozitivul care vă satisface nevoile.

Kituri de tigari electronice pentru incepatori

Acest tip de tigari electronice este excelent pentru oricine caută o introducere in vapat fără stres. De obicei, cu o baterie simplă, cu funcționare cu un singur buton sau cu activarea automată a tragerii, aceste dispozitive sunt ideale pentru fumătorii „ușori” până la cei „moderati” (până la 15 tigari pe zi), care ar dori să păstreze experiența cât mai ușoară posibil.
Durata de viață a bateriei este în general de aproximativ 4-12 ore pentru acest tip de kit, însă aceasta se bazează foarte mult pe utilizarea individuală. Kituri de bază au, de obicei, atomizoare simple sau capsule preumplute, ceea ce face ca aceste produse să fie una dintre cele mai bune modalități de a face trecerea la o vapare cât mai fără probleme.
Kiturile de bază includ produse precum Aramax vaping pen, Vaporesso Renova Zero, Innokin Jem Pen.

Kituri de tigari electronice de nivel mediu

Aceste dispozitive de tigari electronice pot oferi o durată de viață îmbunătățită a bateriei și performanțe sporite în comparație cu kit-urile de bază. Destinate mai mult utilizatorilor „moderati” (15-25 tigari pe zi), aceste kituri pot ajuta la satisfacerea poftei de nicotină pe tot parcursul zilei.
Durata de viață a bateriei este mai bună: aproximativ 6-18 ore, în funcție de utilizare, iar majoritatea vor necesita reumplerea cu lichidul de tigara electronica iar rezistenta să fie înlocuită după expirare. Deși nu este la fel de simplist ca seturile de bază „plug-and-play”, este totuși destul de ușor să începeți să utilizați un kit de gamă medie, foarte puțin efort fiind necesar pentru a porni  dispozitivul si a-l pune în funcțiune.
Kiturile de start „mid-range” includ tigarile electronice, cum ar fi: Joyetech eGo AIO ECO, Innokin Endura T20-S, Joyetech Exceed D22, Innokin Zlide Tube, Aramax Power 5000mAh.

Kituri de tigari electronice avansate

Kituri de pornire avansate sunt excelente pentru a vapa toată ziua. Având o durată de viață mai mare a bateriei decât omologii lor, aceste seturi ar trebui să dureze până la o zi, în funcție de utilizare, ceea ce este ideal pentru cei care fumează peste 20 de țigări pe zi.
Aceste kituri sunt la fel de ușor de utilizat ca și selecția de gamă medie, dar pot avea setări de putere variabile pentru a modifica experiența de vapare în funcție de preferințele personale.

Exemple de kituri avansate ar include: Vaporesso Gen S, Vaporesso Luxe 2, Eleaf Rim C, Aspire Zelos 2.0 .

Vapingul se refera la inhalarea vaporilor produsi prin incalzirea unui lichid de catre un dispozitiv electronic. In prezent, exista doua tipuri de dispozitive pentru vapat, destinate consumatorilor: tigaretele electronice si produsele cu vapori de tutun. Vaporii sunt generati prin incalzire electrica.

Category: Tigara electronica

Tigaretele electronice sunt dispozitive care incalzesc un lichid ce contine, de regula, nicotina (dar nu si tutun) si il transforma in vaporii pe care ii inhalezi.

Category: Tigara electronica