Despre Tigara

Tigara electronica in avion 2022 ?

Tigara electronica in avion 2022 ?

In fiecare an, peste patru miliarde de oameni călătoresc cu un avion. Fie pentru serviciu, fie pentru vacanță, oamenilor le place să meargă pe cerul prietenos. Asta include o mulțime de oameni care vapeaza cu ajotorul tigara electronica.

Ceea ce ridică întrebarea, poți aduce o tigara electronica în avion?

Raspunsul este da. Dar acest răspuns nu este lipsit de restricții sau nuanțe. Și politica companiilor aeriene individuale pot varia. Cu toate acestea, vom acoperi regulile pentru călătoria cu un dispozitiv de vapat și lichidele de tigari electronice.

Începând cu 2020, reglementările TSA pentru zborul cu țigări electronice necesită ca orice dispozitiv alimentat cu baterii să fie transportat impreuna cu persoana dvs. sau în pungi/ saci de transport inregistrate separat.

Tigarile electronice sau bateriile nu sunt permise în bagajele înregistrate si transportate impreun cu celelate bagaje. Pasagerilor li se permite până la 100 ml de lichid de tigara electronice sau 3,4 uncii. Orice lichid care depășește 100 ml trebuie să fie în bagajul dvs. Înregistrat separat.

Când treceți prin securitate, scoateți tigara electronica din geanta de transport sau din buzunarul unde il tineti asupra dv. și aratați-l agenților TSA. Amintiți-vă că agentul TSA va avea decizia finală dacă va permite sau nu cu tigara electronica pe un avion.

Există o mică șansă să trebuiască să vă lăsați tigara electronica la punctul de control de securitate. Poate doriți să călătoriți cu tigara dvs. electronica de rezervă ca măsură de precauție. Cu toate acestea, dacă respectați regulile și respectați, atunci nu ar trebui să aveți nicio problemă.

tigara electronica in avion

Regulile de vapat conform TSA pentru 2021

Iată un rezumat al regulilor de vapat conform TSA din 2020 pentru luarea unui tigara electronica, mod sau lichid pe un avion:

 • Nu sunt permise tigari electronice, baterii, apratele de tutun incalzit (GLO sau IQOS) sau orice alte dispozitive vapat în bagajele înregistrate si transportate in compartimentul pentru bagaje.
 • Aveți voie să vă luați tigara dvs. electronica, Glo sau IQOS într-un avion atâta timp cât este asupra dvs. sau il aventi in bagajul de mina.
 • Verificați cu compania aeriană individuală pentru a vă asigura că permit tigarile electronice sau aparatele cu tutun incalzit pe avionul lor conform regulamentului TSA.
 • Puteți aduce lichidul de tigara electronica într-un avion? Da, puteți transporta până la 100 ml de lichid de tigara electronica într-un avion.
 • Sticlele de lichide de tigari electronice de peste 100 ml trebuie ambalate si înregistrate separat.

Trecerea prin poarta de securitate avind un dispozitiv de vapat cu tine:

• Dacă purtați un dispozitiv de vapat asupra dvs., arătați-l ofițerului TSA sau ofițerului de securitate din orice țară.

• Dacă dispozitivul se află în bagaje, scoateți-l și arătați-l la poarta de securitate înainte de al pune în tavă.

• Agentul TSA va avea puterea și va lua hotărârea finală pentru a vă permite să călătoriți cu dispozitivul.

Aceasta este lista regulilor TSA pentru zborul cu e-cigs începând cu 2020. Dar acum trebuie să discutăm câteva dintre nuanțele referitoare la călătoria cu un dispozitiv de vapat în avion. Să răspundem la câteva întrebări frecvente.

Poți lua cu tine tigara electronica in avion 2021 ?

Tigarile electronice sunt permise în avioane?

Da, tigara electronica este permisa in avion dar nu se poate folosi tigara electronica in avion. Tigarile electronice și bateriile trebuie transportate asupra dvs. sau în pungi separate (si inregistrate separat dupa ce le-ati aratat la poarta de securitate).

IQOS sau GLO sunt permise în avioane?

Da, IQOS si GLO sunt permise in avion dar nu se poat folosi aparatele de tutun inclazit in avion. IQOS Sau GLO trebuie transportate asupra dvs. sau în pungi separate (si inregistrate separat dupa ce le-ati aratat la poarta de securitate). Nu sunt permise la bagajele de cala in compartimentul de bagaje.

Putem lua moduri de Tigara electronica într-un avion?

Da, atâta timp cât Modul este asupra dvs. sau într-o punga separat de transport. Dacă transportați baterii de rezervă, asigurați-vă că orice baterii suplimentare sunt de asemenea asupra dvs. sau într-o geantă de mana. În mod ideal, păstrați orice baterie suplimentară împreună cu celelalte electronice, cum ar fi într-o geantă pentru laptop.

Cat ml de lichid de tigara electronica am voie in avion?

Pasagerilor li se permite până la 100 ml de lichid de tigara electronica în geanta de mana. Aceasta include orice lichide, cum ar fi șamponul, o sticlă de parfum sau apă de colonie sau lichid de tigara electronica. Cantitatea totală de lichide nu poate depăși 100 ml.

Putem lua un pod de tigara electronica într-un avion?

Da, poți aduce un pod de tigara electronica într-un avion. Un pod de tigara electronica, chiar dacă este mai mic decât un mod, este însă o tigara electronica și trebuie păstrat asupra dvs. sau într-un bagaj de transport.

Pot sa imi aduc incarcatorul de tigara electronica in avion?

Da, încărcătorul de tigara electronica poate fi fie în bagajele de mână, fie în bagajele de cala.

Este permis zborul cu cartușe sau atomizoare de tigari electronice?

Da, pasagerilor li se permite să zboare cu cartușe de poduri, atomizoare de tigari electronice sau rezistente. De fapt, Vape Penurile și cartușele de reumplere sunt foarte convenabile pentru călătorii. Este recomanda sa goliti cartusele sau atomizoarele inainte de zbor pentru ca exista risk se scurgă la altitudini mari.

De ce curge tigara electronica într-un avion?

Din cauza a cât de sus ești. Nu, nu vorbim despre vapori de ierburi ! Vorbim despre inaltimea la care zbori cu avionul! Un avion de pasageri cu reactie, modern, zboară la peste 30.000 de picioare în altitudine. Aerul mai subțire la altitudini mai mari este mai ușor de parcurs și economisește costurile combustibilului. Cu toate acestea, presiunea aerului la inaltimea de 30.000 de picioare este mult mai mică decât presiunea aerului de la sol. De fapt, nu există suficientă presiune sau oxigen la inaltimea de 30.000 de picioare pentru a susține viața. Drept urmare, toate avioanele de pasageri se bazează pe o cabină sub presiune. Presiunea într-o cabină de avion este aceeași cu presiunea aerului la inaltimea de 10.000 de picioare deasupra nivelului mării. Reproducind presiunea aerului la inaltimea de 10.000 de picioare satisface presiunea și oxigenul de care trebuie să fim conștienți și să ascultăm problemele de lucru ale tipului care stă lângă noi în scaunul H3. Dar presiunea aerului la inaltimea de 10.000 de picioare afectează lichidele. Lichidul de tigara electronica se extinde atunci când există o presiune mai mică a aerului. De exemplu, un atomizor de tigara electronica umplut se va scurge, deoarece la inaltimea de 10.000 de picioare presiunea aerului permite lichidul de tigara electronica să se extindă ușor. Ca rezultat, nu toate dispozitivele sunt potrivite pentru a fi luate intr-un avion. Prin urmare, primul nostru sfat se ocupă de călătoria cu lichidul de tigara electronica.

Poti folosi tigara electronica, GLO sau IQOS in avion?

tigara electronica in avion

Pasagerilor nu li se permite să vapeze sau fumeze într-un avion. Dacă credeți că puteți strecura câteva pufuri în toaletă, gândiți-vă din nou. Regulile și legile o arată clar. Pot exista consecințe dure, inclusiv arestarea și amenzi de până la 4000 USD.

Dacă norul tău de vapori este confundat cu fum sau pornește un detector, avionul va fi deviat imediat pentru a efectua o aterizare de urgență.

Companiile aeriene nu ezita in a decide asta și vor devia și vor ateriza la cel mai mic indiciu al unei posibile probleme. Dacă acel nor alb de vapori este dat de tine, consecințele ar putea fi și mai grave.

Nu vapați în avion! De asemenea, nu încercați să ascundeți dispozitivul. Nu merită riscul. Vapatul pe ascuns într-un avion este o idee proastă. Respectați ceilalți pasageri.

Puteți să vă luați dispozitivul într-un avion, dar nu îl folosiți până nu ajungeți la sol. Poate fi greu să treci printr-un zbor de 13 ore. În consecință, dacă sunteți într-un zbor pe distanțe lungi, ați putea dori să luați niște gumă de nicotină pentru a vă ajuta să treceți peste el.

În plus, nu aveți voie să încărcați bateriile dispozitivelor într-un avion. În ultimii câțiva ani, au existat 48 de cazuri de incendii cu baterii de dispozitive de vapat pe aeronave. FAA are instrucțiuni stricte cu privire la orice dispozitiv alimentat cu litiu-ion de pe o aeronavă.

 • Vaping-ul nu este permis într-un avion.
 • Asta include faptul ca avionul ar putea fi în zbor sau inca sa nu fi decolat.
 • Nu încărcați bateriile într-un avion.

Cinci sfaturi pentru a calatori cu o tigara electronica, GLO sau IQOS

tigara electronica in avion

În continuare, avem cinci sfaturi pentru a vă transporta tigarile electronice, GLO sau IQOS prin poarta de securitate a aeroportului, în avion și la destinație!

Primul nostru sfat se ocupă de scurgerile de lichid de tigara electronica. Indiferent dacă aveți o tigara electronica în buzunar sau în bagaje, scurgerile sunt frecvente în zbor. Acum o scurgere în zbor nu este periculoasă, dar face mizerie.

Luarea unui lichid de tigara electronica intr-un avion

După cum se subliniază în ghidurile TSA, călătorii pot lua până la 100 ml de lichid în bagajul de mână sau în geanta de cala. lichidul de tigara electronica mai mare de 100 ml trebuie introdus în bagajele de cala. Acum, dacă puneți o sticlă complet nouă de lichid de tigara electronica în bagajele de cala, aceasta se va scurge în timpul zborului. Deoarece sticla este plină, lichidul de tigara electronica se va extinde.

Înainte de a vă împacheta echipamentele de vapat și lichidele de tigara electronica, verificați sticlele de lichid de tigara electronica. Dacă sticla este mai plina de ¾ trei sferturi, turnati puțin lichidul de tigara electronica într-o sticlă de rezervă. Lăsați spațiu în interiorul sticlei pentru ca lichidul de tigara electronica să se extindă. De asemenea, așezați toate lichidele de tigara electronica într-o pungă cu fermoar și sigilați-le.

Aceleași reguli și legi ale fizicii se aplică oricărui lichid de tigara electronica dintr-un atomizor de tigara electronica. Dacă transportați un atomizor de tigara electronica în avion într-un buzunar sau bagaj de mână, goliți atomizorul de tigara electronica înainte de a părăsi solul. Sau cel puțin, zburați cu atomizorul dvs. de tigara electronica cel mult pe jumătate plin. Un atomizor are multe locuri pe unde lichidul de tigara electronica din el s-ar putea scurge. Dacă se scurge, lichidul de tigara electronica conține nicotină și iar dacă ajunge cumva pe piele, spală-l imediat. Dar goliți atomizorul înainte de a decola și nu vă faceți griji!

 • Toate lichidele de tigari electronica care depășesc 100 ml trebuie ambalate în pungi verificate si care apoi se vor transportat in cala.
 • Nu trebuie să declarați lichidul de tigara electronica, asigurați-vă că este mai mic decât limita de 100 ml, daca este asupra dumneavoastra.
 • Călătorii sunt sfătuiți să își plaseze sticlele de lichide pentru tigara electronica pe care le iau asupra lor într-o pungă sigilabilă cu fermoar iar restul lichidelor pe care le vor lasa in bagajele de cala sa fie de asemenea in pungi cu fermoar.
 • Goliți atomizorul de tigara electronica înainte de a călători pe un avion.

Calatoria cu o tigara electronica de rezerva

Ok, poți aduce o tigara electronica în avion?

Da. Am discutat pe larg acest lucru. Și nu ar trebui să existe nicio problemă. Dar există întotdeauna șansa ca un ofițer de securitate aeroportuar în cauză să vă împiedice să luați o tigara electronica pe orice zbor al unei companii aeriene. Totul se reduce la o decizie individuală luată de securitate. Poate aveți un mod quad cu funcții personalizate și ofițerul îl va nega. Este o mică șansă, dar nu știi niciodată. Spunem, de ce să riscăm.

Dacă cei de la securitate îți refuză dreptul de a-ți lua tigara electronica în avion, atunci ai trei opțiuni:

1. Sa pierzi o călătorie și sa te intorci acasă.

2. Faceti dispozitivul pachet intr-un colet autoadresat și trimiteți-vi-l prin posta acasă.

3. Permiteți celor de la securitate să vă confiste tigara electronica și să nu-l mai vedeți niciodată.

Niciuna dintre aceste trei opțiuni nu atrage pe nimeni. Dar aveți o a patra opțiune și mai bună. Acest lucru poate părea un sfategoist din partea noastră, dar nu este. Oferim sfaturi sincere de vapare și acest lucru vă aduce beneficii. Călătoriți cu o tigara electronica de rezervă. De cele mai multe ori vei fi plecat doar cel mult o săptămână sau două. Alegeți o tigara electronica de rezervă simpla, mica, portabila și ușoara de utilizat si să nu aiba scurgeri in timpul zborului.

3. Exista un dispozitiv care sa nu aiba scurgeri in timpul zborului?

Poți aduce un dispozitiv de vapat în avion? Da. Și acum v-am avertizat cu privire la riscul scurgerilor de e-lichid în timpul zborului. Întrebarea următoare și poate mai importantă, este, daca există creun dispozitiv de vapat care nu se scurge în timpul zborului cu un avion. Da! Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să călătoriți cu o tigara electronica de rezervă. Reveniți la elementele de bază cu un dispozitiv vape ușor de utilizat, portabil, care este ușor de ambalat și care nu se va scurge.

Un kit de Vaporesso Zero, vaporesso Podstick, ego Aio, Joyetech exceed sunt cel mai bune și mai fiabile tigari făcut vreodată și sunt ideal pentru călătorii.

Trecind prin poarta de securitate

Trecerea prin poarta de securitate cu o tigara electronica, atomizor tigara electronica, lichid de tigara electronica și baterii este de obicei rapidă și ușoară. Cu toate acestea, ofițerii TSA sunt atenți la examinarea dispozitivelor electronice.

O parte din sfaturile noastre pentru călătorie include cooperarea deplină cu TSA și deschiderea cu privire la transportul dispozitivului cu tine. Spuneți-le dacă este un dispozitiv de vapat cu lichide pe baza de nicotină, CBD, orice ar fi, fiti deschis și sincer.

De asemenea, vă sfătuim să împărțiți tigara electronica în părți componente. De exemplu, scoateți atomizorul din mod și faceți mai ușor să vă fie inspectat echipamentul de vapare. De asemenea, vă recomandăm să folosiți o husă de transport pentru acumulatori si tigarile electronice. Vă menține uneltele de vapat la un loc și vă permite, de asemenea, să păstrați dispozitivul în părți componente, ceea ce ajută inspecția. 

Cel puțin, asigurați-vă că aveți o husă de transport pentru bateriile suplimentare pe care le purtați.

Rezumatul sfaturilor pentru a trece prin securitate atunci când călătoriți cu un vaporizator:

 • Fii respectuos și cooperează pe deplin cu ofițerii de securitate.
 • Fii deschis și arată-ți dispozitivul de vapat.
 • Separați modul și rezervorul pentru a le prezenta pentru inspecția de securitate.
 • Folosiți o husă de transport pentru echipamentul dvs. de vapat.
 • Păstrați bateriile într-o husă de transport pentru baterii.
 • Păstrați bateriile și încărcătoarele cu alte dispozitive electronice, cum ar fi laptopurile.

Nu se vapeaza sau fumeaza in avion!

Pot vapa într-un avion?

Nu. Am răspuns deja la această întrebare, deci de ce o includem din nou în sfaturile noastre de călătorie? Pentru că este foarte important! Nu ne putem stresa suficient. Nu vapați în avion.

Ce se întâmplă dacă vapezi într-un avion?

Amenzi, poate închisoare, nu se întâmplă nimic bun. Uite, comunitatea noastră este întotdeauna afectată de tot felul de interdicții de vapat și de arome. Trebuie să ne îmbunătățim reputația în publicul larg. Dacă vapăm într-un avion, îi va speria pe toți și ne va face să arătăm rău.

Mai mult, vaparea pe un avion este ilegală. Veți avea multe probleme. Dar cel mai rău, se poate intimpla ca o aburul sa fie confundata cu fum și avionul aterizeze de urgență din cauza ta, ei atunci asta va avea consecințe grave. Dacă dispozitivul dvs. declanșează o alarmă de fum, atunci vă aflați într-o gramada de probleme.

Da, vaporii pot declanșa o alarmă de fum într-un avion. Nu veți auzi alarma, dar piloții o vor auzi. Nu vă puneți în pericol. Fără vapare pe ascuns, fără furisări pentru vapat în baie. Nu vapați în avion! Urmăriți un film. Cititi o carte. Mestecați niște gumă de nicotină. Dar nu vapați până nu ajungeti la zona unde este permis fumatul sau vapatul.

Sursa articolui

Lasă un răspuns