Bine ai venit la e-Potion.ro.

Tigara electronica in avion 2020 ?

Back to Blog
Poti lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?

Tigara electronica in avion 2020 ?

Tigara electronica in avion ?

in fiecare an, peste patru miliarde de oameni călătoresc cu un avion. Fie pentru serviciu, fie pentru vacanță, oamenilor le place să meargă pe cerul prietenos. Asta include o mulțime de oameni care vapeaza. Ceea ce ridică întrebarea, poți aduce un dispozitiv de vapat în avion? Raspunsul este da. Dar acest răspuns nu este lipsit de restricții sau nuanțe. Și politica companiilor aeriene individuale pot varia. Cu toate acestea, vom acoperi regulile pentru călătoria cu un dispozitiv de vapat și e-lichide.

Începând cu 2020, reglementările TSA pentru zborul cu țigări electronice necesită ca orice dispozitiv alimentat cu baterii să fie transportat impreuna cu persoana dvs. sau în pungi/ saci de transport inregistrate separat. Dispozitivele de vapat sau bateriile nu sunt permise în bagajele înregistrate si transportate impreun cu celelate bagaje. Pasagerilor li se permite până la 100 ml de lichid sau 3,4 uncii. Orice lichid care depășește 100 ml trebuie să fie în bagajul dvs. Înregistrat separat.

Când treceți prin securitate, scoateți dispozitivul de vapat din geanta de transport sau din buzunarul unde il tineti asupra dv. și aratați-l agenților TSA. Amintiți-vă că agentul TSA va avea decizia finală dacă va permite sau nu cu dispozitivul de vapat pe un avion. Există o mică șansă să trebuiască să vă lăsați dispozitivul la punctul de control de securitate. Poate doriți să călătoriți cu e-cig-ul dvs. de rezervă ca măsură de precauție. Cu toate acestea, dacă respectați regulile și respectați, atunci nu ar trebui să aveți nicio problemă.

Poti lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?
Poți lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?

tigara electronica in avion – Regulile de vapat conform TSA pentru 2020

Iată un rezumat al regulilor de vapat conform TSA din 2020 pentru luarea unui tigara electronica, mod sau lichid pe un avion:

 • Nu sunt permise tigari electronice, baterii sau orice alte dispozitive vapat în bagajele înregistrate si transportate in compartimentul pentru bagaje.
 • Aveți voie să vă luați dispoitivul de vapat într-un avion atâta timp cât este asupra dvs. sau il aventi in bagajul de mina.
 • Verificați cu compania aeriană individuală pentru a vă asigura că permit dispozitive de vapat pe avionul lor conform regulamentului TSA.
 • Puteți aduce e-lichid într-un avion? Da, puteți transporta până la 100 ml de e-lichid de vapat într-un avion.
 • Sticlele de e-lichid de peste 100 ml trebuie ambalate si înregistrate separat.

Trecerea prin poarta de securitate avind un dispozitiv de vapat cu tine:

• Dacă purtați un dispozitiv de vapat asupra dvs., arătați-l ofițerului TSA sau ofițerului de securitate din orice țară.

• Dacă dispozitivul se află în bagaje, scoateți-l și arătați-l la poarta de securitate înainte de al pune în tavă.

• Agentul TSA va avea puterea și va lua hotărârea finală pentru a vă permite să călătoriți cu dispozitivul.

Aceasta este lista regulilor TSA pentru zborul cu e-cigs începând cu 2020. Dar acum trebuie să discutăm câteva dintre nuanțele referitoare la călătoria cu un dispozitiv de vapat în avion. Să răspundem la câteva întrebări frecvente.

Poți lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?

Dispozitivele de vapat / tigari electronice sunt permise în avioane?

Da, urmați regulile TSA pentru zborul cu e-cigs enumerate mai sus. Nu sunt permise la bagajele de cala in compartimentul de bagaje. Dispozitivele și bateriile trebuie transportate asupra dvs. sau în pungi separate (si inregistrate separat dupa ce le-ati aratat la poarta de securitate).

Putem lua moduri de vapat într-un avion?

Da, atâta timp cât Modul este asupra dvs. sau într-o punga separat de transport. Dacă transportați baterii de rezervă, asigurați-vă că orice baterii suplimentare sunt de asemenea asupra dvs. sau într-o geantă de mana. În mod ideal, păstrați orice baterie suplimentară împreună cu celelalte electronice, cum ar fi într-o geantă pentru laptop.

Care sunt regulile pentru călătoria pe un avion cu lichidele de tigari electronice?

Pasagerilor li se permite până la 100 ml de lichid în geanta de mana. Aceasta include orice lichide, cum ar fi șamponul, o sticlă de parfum sau apă de colonie sau lichid de tigara electronica. Cantitatea totală de lichide nu poate depăși 100 ml

Putem lua un vape pen într-un avion?

Da, poți aduce un vape pen într-un avion. Un vape pen, chiar dacă este mai mic decât un mod, este încă un dispozitiv electronic de vapat și trebuie păstrat asupra persoana dvs. sau într-un bagaj de transport.

Este permis zborul cu cartușe sau capsule de vapat?

Da, pasagerilor li se permite să zboare cu capsule de vapat, cartușe sau rezistente. De fapt, e-cig-urile și cartușele de reumplere sunt foarte convenabile pentru călătorii. Am auzit că POD-urile tind să se scurgă la altitudini mari.

Este încărcătorul meu de baterii pentru Vapat permis în avion?

Da, încărcătorul de baterii pentru dispozitivele de vapat poate fi fie în bagajele de mână, fie în bagajele de cala.

Pot aduce o sursa de alimentare în avion?

Da, dar numai asupra dumneavoastra. Nu sunt permise în bagajele de cala.

Poți lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?
Poți lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?

Poti vapa in avion?

Pasagerilor nu li se permite să vapeze într-un avion. Dacă credeți că puteți strecura câteva pufuri în toaletă, gândiți-vă din nou.

Regulile și legile o arată clar.
Pot exista consecințe dure, inclusiv arestarea și amenzi de până la 4000 USD.

Dacă norul tău de vapori este confundat cu fum sau pornește un detector, avionul va fi deviat imediat pentru a efectua o aterizare de urgență.

Companiile aeriene nu ezita in a decide asta și vor devia și vor ateriza la cel mai mic indiciu al unei posibile probleme.

Dacă acel nor alb de vapori este dat de tine, consecințele ar putea fi și mai grave.

Nu vapați în avion! De asemenea, nu încercați să ascundeți dispozitivul.


Nu merită riscul. Vapatul pe ascuns într-un avion este o idee proastă. Respectați ceilalți pasageri.

Puteți să vă luați dispozitivul într-un avion, dar nu îl folosiți până nu ajungeți la sol. Poate fi greu să treci printr-un zbor de 13 ore.

În consecință, dacă sunteți într-un zbor pe distanțe lungi, ați putea dori să luați niște gumă de nicotină pentru a vă ajuta să treceți peste el.

În plus, nu aveți voie să încărcați bateriile dispozitivelor într-un avion.

În ultimii câțiva ani, au existat 48 de cazuri de incendii cu baterii de dispozitive de vapat pe aeronave.

FAA are instrucțiuni stricte cu privire la orice dispozitiv alimentat cu litiu-ion de pe o aeronavă.

– Vaping-ul nu este permis într-un avion.
– Asta include faptul ca avionul ar putea fi în zbor sau inca sa nu fi decolat.
– Nu încărcați bateriile într-un avion.

tigara electronica in avion –Cinci sfaturi pentru a calatori cu un dispozitiv de vapat

Poți lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?
Poți lua cu tine tigara electronica in avion 2020 ?

În continuare, avem cinci sfaturi pentru a vă transporta dispozitivul de vapat sau țigara electronică prin poarta de securitate a aeroportului, în avion și la destinație! Avem, de asemenea, o sugestie pentru cel mai bun e-cig cu care să călătorim și vă vom explica de ce.

Primul nostru sfat se ocupă de scurgerile de vapori. Indiferent dacă aveți un dispozitiv de vapat în buzunar sau în bagaje, scurgerile sunt frecvente în zbor. Acum o scurgere în zbor nu este periculoasă, dar face mizerie. De ce curg dispozitivele într-un avion? Din cauza a cât de sus ești. Nu, nu vorbim despre vapori de ierburi ! Vorbim despre inatimea la care zbori cu avionul!

Un avion de pasageri cu reactie, modern, zboară la peste 30.000 de picioare în altitudine. Aerul mai subțire la altitudini mai mari este mai ușor de parcurs și economisește costurile combustibilului. Cu toate acestea, presiunea aerului la inaltimea de 30.000 de picioare este mult mai mică decât presiunea aerului de la sol. De fapt, nu există suficientă presiune sau oxigen la inaltimea de 30.000 de picioare pentru a susține viața. Drept urmare, toate avioanele de pasageri se bazează pe o cabină sub presiune. Presiunea într-o cabină de avion este aceeași cu presiunea aerului la inaltimea de 10.000 de picioare deasupra nivelului mării.

Reproducind presiunea aerului la inaltimea de 10.000 de picioare satisface presiunea și oxigenul de care trebuie să fim conștienți și să ascultăm problemele de lucru ale tipului care stă lângă noi în scaunul H3. Dar presiunea aerului la inaltimea de 10.000 de picioare afectează lichidele. Lichidul se extinde atunci când există o presiune mai mică a aerului. De exemplu, un rezervor de dispozitiv de vapat umplut se va scurge, deoarece la inaltimea de 10.000 de picioare presiunea aerului permite lichidului să se extindă ușor. Ca rezultat, nu toate dispozitivele sunt potrivite pentru a fi luate intr-un avion. Prin urmare, primul nostru sfat se ocupă de călătoria cu e-lichide.

1. Luarea unui e-lichid intr-un avion

După cum se subliniază în ghidurile TSA, călătorii pot lua până la 100 ml de lichid în bagajul de mână sau în geanta de cala. E-lichid-ul de vapat mai mare de 100 ml trebuie introdus în bagajele de cala. Acum, dacă puneți o sticlă complet nouă de e-lichid de vapat în bagajele de cala, aceasta se va scurge în timpul zborului. Deoarece sticla este plină, lichidul nu se va extinde.

Înainte de a vă împacheta echipamentele de vapat și e-lichidele, verificați sticlele de e-lichid. Dacă sticla este mai plina de ¾ trei sferturi, turnati puțin e-lichid într-o sticlă de rezervă. Lăsați spațiu în interiorul sticlei pentru ca e-lichidul să se extindă. De asemenea, așezați toate e-lichidele într-o pungă cu fermoar și sigilați-le.

Aceleași reguli și legi ale fizicii se aplică oricărui lichid pentru dispozitiv electronic dintr-un rezervor de dispozitiv de vapat. Dacă transportați un rezervor mod și dispozitiv în avion într-un buzunar sau bagaj de mână, goliți rezervorul înainte de a părăsi solul. Sau cel puțin, zburați cu rezervorul dvs. de vapat cel mult pe jumătate plin. Un rezervor are multe locuri pe unde lichidul din el s-ar putea scurge. Dacă se scurge, e-lichidul conține nicotină și iar dacă ajunge cumva pe piele, spală-l imediat. Dar goliți rezervorul înainte de a decola și nu vă faceți griji!

 • Toate e-lichidele care depășesc 100 ml uncii trebuie ambalate în pungi verificate si care apoi se vor transportat in cala.
 • Nu trebuie să declarați e-lichid, asigurați-vă că este mai mic decât limita de 100 ml, daca este asupra dumneavoastra.
 • Călătorii sunt sfătuiți să își plaseze sticlele de e-lichid pe care le iau asupra lor într-o pungă sigilabilă cu fermoar iar restul lichidelor pe care le vor lasa in bagajele de cala sa fie de asemenea in pungi cu fermoar.
 • Goliți atomizorul înainte de a călători cu un dispozitiv pe un avion.

2.  Calatoria cu un dispozitiv de vapat de rezerva

Ok, poți aduce un dispozitiv de vapat în avion? Da. Am discutat pe larg acest lucru. Și nu ar trebui să existe nicio problemă. Dar există întotdeauna șansa ca un ofițer de securitate aeroportuar în cauză să vă împiedice să luați un dispozitiv pe orice zbor al unei companii aeriene. Totul se reduce la o decizie individuală luată de securitate. Poate aveți un mod quad cu funcții personalizate și ofițerul îl va nega. Este o mică șansă, dar nu știi niciodată. Spunem, de ce să riscăm.

Dacă cei de la securitate îți refuză dreptul de a-ți lua dispozitivul de vapat în avion, atunci ai trei opțiuni:

1. Sa pierzi o călătorie și sa te intorci acasă.

2. Faceti dispozitivul pachet intr-un colet autoadresat și trimiteți-vi-l prin posta acasă.

3. Permiteți celor de la securitate să vă confiste  dispozitivul și să nu-l mai vedeți niciodată.

Niciuna dintre aceste trei opțiuni nu atrage pe nimeni. Dar aveți o a patra opțiune și mai bună. Acest lucru poate părea un sfategoist din partea noastră, dar nu este. Oferim sfaturi sincere de vapare și acest lucru vă aduce beneficii. Călătoriți cu un dispozitiv de rezervă. De cele mai multe ori vei fi plecat doar cel mult o săptămână sau două. Folosiți un dispozitiv de rezervă ușor de transportat până ajungeți acasă. Alegeți un dispozitiv de rezervă simplu, mic, portabil și ușor de utilizat si să nu aiba scurgeri in timpul zborului.

3. Exista un dispozitiv care sa nu aiba scurgeri in timpul zborului?

Poți aduce un dispozitiv de vapat în avion? Da. Și acum v-am avertizat cu privire la riscul scurgerilor de e-lichid în timpul zborului. Întrebarea următoare și poate mai importantă, este, daca există creun dispozitiv de vapat care nu se scurge în timpul zborului cu un avion. Da! Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să călătoriți cu o tigara electronica de rezervă. Reveniți la elementele de bază cu un dispozitiv vape ușor de utilizat, portabil, care este ușor de ambalat și care nu se va scurge.

Un kit de Vaporesso Zero, vaporesso Podstick, ego Aio, Joyetech exceed sunt cel mai bune și mai fiabile tigari făcut vreodată și sunt ideal pentru călătorii.

4. Trecind prin poarta de securitate

Trecerea prin poarta de securitate cu un dispozitiv de vapat, rezervor, lichid și baterii este de obicei rapidă și ușoară. Cu toate acestea, ofițerii TSA sunt atenți la examinarea dispozitivelor electronice. O parte din sfaturile noastre pentru călătorie include cooperarea deplină cu TSA și deschiderea cu privire la transportul dispozitivului cu tine. Spuneți-le dacă este un dispozitiv de vapat cu lichide pe baza de nicotină, CBD, orice ar fi, fiti deschis și sincer.

De asemenea, vă sfătuim să împărțiți dispozitivul în părți componente. De exemplu, scoateți rezervorul din mod și faceți mai ușor să vă fie inspectat echipamentul de vapare. De asemenea, vă recomandăm să folosiți o husă de transport dispozitivele de vapat. Vă menține uneltele de vapat la un loc și vă permite, de asemenea, să păstrați dispozitivul în părți componente, ceea ce ajută inspecția. 

Cel puțin, asigurați-vă că aveți o husă de transport pentru bateriile suplimentare pe care le purtați.

Rezumatul sfaturilor pentru a trece prin securitate atunci când călătoriți cu un vaporizator:

 • Fii respectuos și cooperează pe deplin cu ofițerii de securitate.
 • Fii deschis și arată-ți dispozitivul de vapat.
 • Separați modul și rezervorul pentru a le prezenta pentru inspecția de securitate.
 • Folosiți o husă de transport pentru echipamentul dvs. de vapat.
 • Păstrați bateriile într-o husă de transport pentru baterii.
 • Păstrați bateriile și încărcătoarele cu alte dispozitive electronice, cum ar fi laptopurile.

5. Nu se vapeaza in avion!

Pot vapa într-un avion? Nu. Am răspuns deja la această întrebare, deci de ce o includem din nou în sfaturile noastre de călătorie? Pentru că este foarte important! Nu ne putem stresa suficient. Nu vapați în avion. Ce se întâmplă dacă vapezi într-un avion? Amenzi, poate închisoare, nu se întâmplă nimic bun. Uite, comunitatea noastră este întotdeauna afectată de tot felul de interdicții de vapat și de arome. Trebuie să ne îmbunătățim reputația în publicul larg. Dacă vapăm într-un avion, îi va speria pe toți și ne va face să arătăm rău.

Mai mult, vaparea pe un avion este ilegală. Veți avea multe probleme. Dar cel mai rău, se poate intimpla ca o gură de vapori sa fie confundata cu fum și avionul aterizeze de urgență din cauza ta, ei atunci asta va avea consecințe grave. Dacă dispozitivul dvs. declanșează o alarmă de fum, atunci vă aflați într-o gramada de probleme. Da, vaporii pot declanșa o alarmă de fum într-un avion. Nu veți auzi alarma, dar piloții o vor auzi. Nu vă puneți în pericol. Fără vapare pe ascuns, fără furisări pentru vapat în baie. Nu vapați în avion! Urmăriți un film. Cititi o carte. Mestecați niște gumă de nicotină. Dar nu vapați până nu vă întoarceți pe terra firma.

tigara electronica in avion – Zboara cu dispozitivul tau si ai o calatorie grozava!

Sfaturile noastre de vapat pentru a călători într-un avion cu e-cig-ul sau alt dispozitiv de vapat de-al nostru poate parea ceva greu de facut. Dar într-adevăr știrile sunt bune. Puteți lua țigările electronice sau alte dispozitive în avioanele cu care zburati. Am vrut să ne asigurăm că regulile și legile sunt bine înțelese, astfel încât să puteți zbura cu dispozitivele dvs. și să aveți o călătorie minunată!

Respectați legile privind administrarea securității transporturilor, colaborați cu agenții TSA și nu ar trebui să aveți probleme. Doar verificați cu fiecare companie aeriană individuală pentru a vă asigura ca totul e in ordine. De asemenea, vă recomandăm să călătoriți cu un dispozitiv de vapat de rezervă și să lăsați modul scump acasă. Va fi acolo când te vei întoarce. Luați un kit de tip vape pen sau un kit mai ieftin pentru călătoria dvs. Mai presus de toate, sa aveți o călătorie în siguranță și un timp petrecut acolo, extraordinar!

Sursa articolui

Share this post

Lasă un răspuns

Back to Blog