Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Cum Comand

Pentru a putea comanda online produse de la e-Potion, este necesară crearea și utilizarea unui cont valabil pe site-ul e-Potion.ro, unde trebuie să indicați corect adresa de email și numărul de telefon de contact. Acest pas facilitează o comunicare eficientă și o procesare rapidă a comenzilor dumneavoastră.

Vârsta legală pentru vapat: Conform legislației în vigoare, vârsta minimă legală pentru a putea achiziționa produse de vapat, indiferent dacă conțin sau nu nicotină, este de 18 ani. Minorilor le este interzisă achiziția de orice produse de vapat de la noi.

Toate produsele cumpărate de pe site-ul e-Potion sunt însoțite de factură și certificat de garanție (în cazul în care produsele fac obiectul unei garanții), garantând calitatea și autenticitatea lor.

Pentru comenzile plasate din orașul Sibiu, produsele se pot ridica direct de la magazinul nostru situat pe strada Calea Dumbrăvii, nr. 17. Aceasta vă oferă oportunitatea de a beneficia de consultanță specializată direct de la echipa noastră.

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.