Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Raspunderea companiei

La e-potion, luam raspunderea companiei in mod foarte serios. Intelegem ca practicile afacerii noastre au un impact asupra clientilor nostri, angajatilor, comunitatii si mediului inconjurator. Ca leader pe piata de tigari electronice si puff bar-uri din Sibiu, Romania, suntem hotarati sa ne conducem afacerea in mod etic si sustenabil.

Responsibilitatea produselor

Scoatem in evidenta faptul ca oferim tigari electronice, lichide si puff bar-uri de o calitate foarte buna de la branduri de top. Ne asiguram ca toate produsele noastre sunt sigure si intrunesc toate cerintele reglementarilor si standardele de calitate. Dedicarea noastra pentru a pastra calitatea si siguranta produselor nu este doar pentru a indeplini cerintele legale ci si pentru a asigura satisfactia si increderea clientilor.

Serviciul client

De la clientii nostri pleaca toate actiunile noastre. Ne luptam sa oferim o exceptionala experienta in cumpararile online pentru ei, oferind o variata gama de produse la preturi competitive. Echipa noastra intelegatoare si priceputa este intotdeauna gata sa ofere un sfat si o recomandare profetionista si asistenta clientilor nostri in calatoria lor prin vapat.

Politica de confidentialitate

Noi repectam intimitatea clientiilor nostri. Toate datele clientiilor sunt procesate si stocate in mod sigur, in conformitate cu legea protectia datelor personale. Noi folosim metode de plata online de la unul dintre cei mai mari furnizor de servicii, euplatesc.ro,  ca sa asiguram securitatea tranzactiilor. Noi nu distribuim informatiile despre clienti cu nici o terta parte fara un consimtamant explicit.

Mediul inconjurator

Chiar si in afacerea noastra online, intelegem ca avem o responsabilitate fata de mediul inconjurator. Suntem hotarati sa minimizam impactul asupra mediului prin adoptarea practicilor sustenabile in operatiunile noastre. Ne incurajam clientii sa arunce tigarile electronice de unica folosinta epuizate in mod responsabil pentru a preveni daunele asupra mediului inconjurator.

Sustinerea comunitatii

Ca o parte comunitatii din Sibiu, noi credem in a returna. Participam in mod activ la evenimentele din comunitatea noastra locala si sustinem actiunile si initiativele locale de caritate.

e-Potion este mai mult de cat un magazin online de vape. Noi suntem cetateni responsabili, dedicati in a oferi produse de inalta calitate, un excelent serviciul clienti si contribuim pozitiv in comunitatea si mediul nostru inconjurator. Credem ca procedand asa putem face o diferenta in timp ce oferim o experienta de vapat nemaiintalnita clientilor nostri.

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.