Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Tarek Awad

Am început povestea e-Potion atunci când am încercat prima mea țigară electronică și am intuit un viitor în acest dispozitiv.

Tarek Awad - Fondatorul brandului e-Potion in Romania

În 2012, am început povestea e-Potion atunci când am încercat prima mea țigară electronică și am intuit un viitor în acest dispozitiv. Dispozitivul meu de debut a fost DSE900. Am început să comand țigări electronice din România și apoi din China.

Am testat multe tipuri și arome până când am acumulat o mică experiență în acest domeniu. Am pornit cu un singur magazin de vapat pentru a ajuta oamenii să renunțe la fumat.

A fost dificil la început deoarece țigările electronice erau încă ceva nou. Cu toate acestea, am reușit să îi conving pe clienții mei să încerce țigările electronice și majoritatea au reușit să renunțe la fumat.

Expert E-liquide în România

În 2015, am început să-mi prepar propriul lzichid și să-l împart prietenilor și clienților fideli. Le-a plăcut ceea ce am făcut și au început să ceară un lichid personalizat sau cum îl numim noi în domeniul nostru, lichid DIY.

Așa că am decis să înființez un mic laborator unde să pot amesteca lichide pentru clienții mei. Laboratorul nostru a devenit rapid prea mic pentru ceea ce trebuia să facem, deoarece am început să vindem și baze de nicotină și arome concentrate.

Am început să colectez arome de la cele mai importante branduri din domeniul nostru precum: Capella, Twisted Vape, Inawera, Perfumers Apprentice și Flavor Art. Am început să dezvolt rețete pentru lichide.

În 2017, am lansat brandul e-Potion cu un portofoliu mic de produse: lichide de 10ml și baze de nicotină. Am reușit să le vând celui mai cunoscut canal B2B pentru vapat din România, desigur, vorbesc despre Smokemania.

Am început să dezvolt rețete grozave și am reușit să creez gama de lichide faimoasă “By Smokemania” cu cele mai cunoscute 3 lichide: Fresco, Callisto și Akashi.

Pentru gama Smokemania a ajuns la 24 de arome

În 2018, lichidul cu nicotină e-Potion de 10ml a devenit cel mai bine vândut booster de nicotină în România.

În 2020, am dezvoltat mai multe rețete pentru lichide și gama By Smokemania a ajuns la 24 de arome în total. Am decis să schimb numele site-ului web în e-Potion deoarece a devenit o marcă bine cunoscută.

Am început să citesc multe articole despre țigările electronice în diverse domenii, deoarece clienții noștri puneau multe întrebări fie despre funcționalitatea țigărilor electronice, fie despre problemele legate de sănătate sau despre unele probleme zilnice pe care le poți întâmpina în timp ce folosești țigările electronice.

Așa că am început să scriu câteva articole, care au fost simple la început deoarece nu aveam experiența necesară pentru a scrie articole detaliate.

În timp, după atâtea articole citite și după consultarea multor surse, fie din domeniile de vapat de frunte, fie de pe cele mai cunoscute site-uri de sănătate, am reușit să acopăr aproape toate subiectele importante și interesante legate de țigările electronice.

Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.