Bine ai venit la e-Potion.ro.

E-potion, cel mai bun shot de nicotină pentru țigara electronică

Dacă ai decis să te lași de țigările clasice și folosești țigara electronică, atunci știi ce înseamnă throat hit și importanța sa. Pentru acest aspect, E-potion îți pune la dispoziție un shot de nicotină foarte bun, printre cele mai apreciate de pe piața din România.

E-potion este unul dintre cei mai vechi producători de lichide pentru țigara electronică autohtoni. Cu o experiență de peste 8 ani, E-potion răspunde întotdeauna nevoilor și întrebărilor celor ce folosesc țigara electronică. 

Filter

Ce înseamnă un shot di nicotina

Țigările electronice sunt o alternativă mai sănătoasă la țigările clasice. O spune un studiu al Cancer Research UK, care a demonstrat că substanțele toxice la care sunt expuși utilizatorii de țigară electronică sunt semnificativ mai mici decât cele prezente în organismul unui fumător de țigări clasice.

Pentru a preveni dependența de țigările clasice, vaperii folosesc o combinație de glicerină, propilenglicol, nicotină și arome, numit e-lichid. Nicotina pentru aceste lichide este supusă reglemetărilor legii române și a normelor UE. Astfel, un shot nicotina va trebui să fie în acord cu normele TPD (Tobacco Products Directive):

  • recipiente de 10 mg
  • capace child-proof
  • concentrație maximă 20mg/ml

Astfel, sunt asigurate atât calitatea produsului, cât și siguranța utilizatorului. 

Cum se folosește nicotina la shot

Este obligatoriu ca nicotina din recipient să fie amestecată cu bază și, de cele mai multe ori, cu o aromă. Pentru ca proporțiile să fie pe gustul fiecăruia, există calculatoare de e-lichid în care introduci cantitățile dorite și vei afla proporțiile în care trebuie amestecate. 

Unde găsesc un shot nicotina la preț decent

E-potion vinde nicshoturi atât în magazinele fizice, cât și de pe site. Pentru întrebări și sfaturi, vei găsi întotdeauna pe cineva la magazinul din Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 17. Acolo vei primi cele mai bune indicații dacă ești un utilizator începător sau vrei să renunți la fumat.