Show Filters

Afișez toate cele 10 rezultate

Afișez toate cele 10 rezultate

Nicotina pentru tigara electronica de la e-Potion – printre cele mai apreciate din Romania

Nicotina lichida sub forma de shot (shot nicotina) are o concentratie ridicata din aceasta substanta, insa, nu are vreo aroma. O poti folosi in combinatie cu shortfill sau arome speciale, precum  cea de fructe sau prajitura si vei creste, astfel, taria lichidului.

In oferta noastra vei gasi shoturi de nicotina pura cu o concentratie de peste 99%. Astfel, un shot de 20 mg, are in compozitia sa 0.2 ml din aceasta substanta iubita de catre fumatori. Cu ajutorul ei vei obtine mai multa flexibilitate in ceea ce priveste cantitatea pe care o folosesti. Cu cat vei adauga mai mult lichid, cu atat concentratia va fi mai crescuta si throat hit-ul mai intens. In plus, poti calcula cu exactitate cata nicotina ai consumat intr-o zi, lucru care nu e posibil in cazul tigarilor clasice.

Nicotina lichida sub forma de shoturi pentru o utilizare cat mai simpla

Iti punem la dispozitie acest produs intr-un recipient de 10 ml. Substanta folosita este de tip pharma, nu contine apa purificata, iar flaconul este obtinut dintr-un material de inalta densitate (plastic HDPE).

Baza de lichid pentru tigara electronica este cumparata de cele mai multe ori impreuna cu acest tip de produs, ceea ce ne-a determinat sa le oferim pe cele doua la pachet, pentru ca tu sa nu mai fi nevoit sa iti bati capul cu alte cautari. Comanda-ti produse de calitate pentru e-tigara ta si te vei bucura de o experienta placuta de fiecare data cand o folosesti!