Nicotina Lichida

Show Filters

Afișez 1–12 din 14 rezultate

Show Filters

Afișez 1–12 din 14 rezultate

Shot nicotina, ce inseamna?

Shot nicotina contine un lichid fara aroma si cu concentratie ridicata de nicotina care este folosită pentru a crește taria lichidului pentru tigara electronica fără nicotină. Majoritatea utilizatorilor de tigara electronica care își amestecă propriile lichide sau folosesc shortfill-uri vor folosi shot de nicotina pentru a ajunge la concentratia dorită de nicotină. Shotul de nicotina poate folosit la tigara electronica singur, in combinatie cu aroma sau combinat cu shortfill.

Nicotina tigara electronica, cat trebuie să folosesc?

Shoturile de nicotina sunt folosite pentru a ajunge la concentratia de nicotina dorita, cu toate acestea, în funcție de cât nicotina adăugați, va determina concentratia lichidului.

Lichid cu nicotina, cum pot sa-l fac?

Mai jos am inclus un tabel simplu care explica cata nicotina va trebuie ca sa ajungeti la concentratia dorita :

Acest tabel este pentru a obtine un lichid de 60ml

Concentratia de nicotina dorita Cata nicotina am nevoie 
Pentru Shortfill 30, 40, 50ml
 1.5mg ½ x 18mg Shot nicotina
 3mg 1 x 18mg Shot nicotina
6mg 2 x 18mg Shot nicotina
9mg 3 x 18mg Shot nicotina

Iar la final se adauga baza lichid tigara electronica fara nicotina pentru completarea volumului.

Shot nicotină e-potion pentru țigara electronică

Dacă ai decis să te lași de țigările clasice și folosești țigara electronică, atunci știi ce înseamnă throat hit și importanța sa. Pentru acest aspect, E-potion îți pune la dispoziție un shot de nicotină foarte bun, printre cele mai apreciate de pe piața din România.

Lichid nicotina de la e-Potion

E-potion este unul dintre cei mai vechi producători de lichide pentru țigara electronică autohtoni. Cu o experiență de peste 8 ani, E-potion răspunde întotdeauna nevoilor și întrebărilor celor ce folosesc țigara electronică. 

Nicotina lichida

Shoturile de nicotina au devenit un element esențial pentru vaperii care doresc să aibă mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de e-lichid.

Cata nicotina pura contine un shot de nicotina

Nicotina pura este un lichid care vine in forma foarte concentrata, are de obicei concentratie de +99%, adica aproape de 1000mg/ml. Un shot nicotina de 18mg contine 0.18ml de nicotina pura, iar un shot nicotina de 20mg contine 0.2ml de nicotina pura.

Se adauga la lichidul (shortfill 40ml) 20ml de nicotina 18mg sau 20mg de 10ml, dupa care se agita flaconul bine timp de un minut.

Category: nicotina

Se adauga la lichidul (shortfill 40ml) 10ml de nicotina 18mg sau 20mg de 10ml si 10ml baza e-potion 60VG 40PG sau 70VG 30PG, dupa care se agita flaconul bine timp de un minut.

Category: nicotina

Se adauga la lichidul (shortfill 40ml) 5ml de nicotina 18mg sau 20mg de 10ml si 5ml baza e-potion 60VG 40PG sau 70VG 30PG, dupa care se agita flaconul bine timp de un minut.

Category: nicotina