Afișez 1 - 32 din 151 de rezultate

Arome concentrate pentru lichid tigara electronica

Fruizee (13)

Full moon (36)

Mexican Cartel (11)

T-Juice (1)

Vampire Vape (8)

The Flavor (12)

e-Potion Arome concentrate (35)

Eliquid France (32)

The Perfumers Apprentice (3)

  • Despre Aroma Concentrată: Aroma concentrată este o esență utilizată pentru a crea lichidul de țigară electronică. Aceasta se adaugă la baza de țigară electronică, cum ar fi baza e-potion, cu sau fără nicotină, pentru a obține lichidul de vape.
  • Compoziție: Aroma concentrată conține propilen glicol, îndulcitor și un amestec de arome naturale și artificiale. Este de grad farmaceutic, respectând normele USP/EP pentru consumul uman (prin inhalare).
  • Restricții: Este interzisă utilizarea aromelor pe bază de ulei, alcool sau zahăr, cum ar fi cele din industria alimentară sau aromaterapia, datorită compoziției specifice.
  • Varietate: Aromele concentrate pot imita diverse gusturi: fructate, combinatii de fructe, băuturi celebre, cocktailuri, prăjituri, tutun, până la cele mentolate.
  • Tipuri de Arome: Există arome simple (cum ar fi căpșuni, mentă, tutun american, pepene) și arome mixate, unde fiecare producător dezvoltă rețete unice (exemplu: combinație de căpșuni, zmeură și pepene roșu sau biscuiți cu vanilie și nuci prăjite).
  • Dozaj: Fiecare aromă concentrată are un dozaj specific, de obicei 10%. Unele arome extra concentrate pot necesita doar 7%, în timp ce altele necesită până la 20%.
  • Beneficii e-Potion: Clienții e-Potion beneficiază de transport gratuit prin EasyBox la comenzi peste 99 lei. Produsele comercializate sunt originale, plata este securizată, oferă retur gratuit și suport dedicat pentru clienți

Descopera produsele din aceasta categorie: