Lichid Tigara Electronica

Lichid tigara electronica la e-Potion

Suntem mândri că avem pe stoc o gamă largă de lichid tigara electronica de la toate mărcile de top, oferindu-vă o alegere și o calitate excepționale. În plus față de aceste mărci de vârf, ne bazăm și pe experiența de mulți ani prin propriile noastre lichide populare la nivel national, care sunt fabricate aici, în Romania, la cele mai înalte standarde.

De ce să nu explorați lumea noastră de lichide și să vă găsiți următoarul lichid de vapat pe tot parcursul zilei, fiind siguri că noi oferim doar ceea ce credem că este cel mai bun dintre cele mai bune produse.

Show Filters

Afișez 1–16 din 273 de rezultate

Show Filters

Afișez 1–16 din 273 de rezultate

Ce este lichidul pentru tigara electronica?

Pur și simplu, este o combinație de nicotină, arome, propilen glicol si glicerină vegetală, care este încălzită de firul rezistentei din țigara electronică pentru a produce aburi. Aceasta oferă o senzație care imită îndeaproape experiența fumatului unei țigări adevărate. Vaporizând lichidul de tigara electronica, de asemenea, nu veți inhala toxine și alte substanțe chimice dăunătoare regăsite în tutun. În afară de faptul că vaparea este cu cel puțin 95% mai sigură decât fumatul, lichidul de tigara electronica vine, de asemenea, într-o gamă largă de arome, așa că nu veți rămâne niciodată fixati doar pe gustul tutunului: va exista întotdeauna un nou lichid de încercat și noi amestecuri de experimentat, puteți chiar să vă creați propriul lichid cu aroma care va place!

Lichid tigara electronica la 10ml

Cea mai populară alegere pentru vaperi, gama noastră extinsă de 10 ml e-lichid oferă ceva pentru toată lumea. Fie că abia începeți călătoria de vapare, fie că aveți mulți ani de vapare în spate, lichidele noastre de 10 ml sunt disponibile în multe arome diferite.

O serie de mărci sunt disponibile la 10 ml, precum: Hangsen si Liqua.

Lichid tigara electronica – Shortfilluri

Lichidul de tigara electronica shortfill, este excelent pentru vaperii care doresc să transporte cantități mai mari din aromele lor preferate, fără a fi nevoie de mai multe sticle de 10 ml. ShortFill este furnizat fără nicotină, totuși există întotdeauna un spațiu suplimentar în fiecare sticlă pentru a adăuga un shot sau mai multe de nicotină la alegere și pentru a ajunge la nivelul de nicotina dorit.

Shortfill-ul este o soluție de e-lichid accesibilă și a devenit foarte populară în rândul vaperilor. Ca atare, oferim o gamă largă din ceea ce credem că este cel mai bun dintre cele mai cunoscute mărci, inclusiv: e-Potion, By Smokemania, Dinner lady, King’s Dew, The Juice, Flavor Madness.