Bine ai venit la e-Potion.ro.

Lichide

Tot ce trebuie să știi despre lichide de țigări electronice

Oricare ar fi motivul pentru care te apuci de vapat, fie că vrei să te lași de fumat sau pur și simplu îți place gestul, sunt unele lucruri de care să ții cont. Pe lângă aburii scoși, gustul este cel mai important element. Astfel că un lichid de țigară electronică este un element de bază de care trebuie să ții cont. Și nu vorbim doar de gust, ci și de conținutul acestuia.

Filter

Ce conține un lichid de țigară electronică

Când te gândești la lichid, faci referire în primul rând la gust. Însă, concentrația de nicotină și aburul pe care îl generează sunt poate mai important, în special atunci când vrei să te lași de fumat, deoarece acestea înlocuiesc experiența. Astfel, trebuie să ai în vedere compoziția de e-lichide pentru țigări electronice. Elementele sunt: 

  • Propilen glicol (PG) – Intensifică gustul
  • Glicerină vegetală (VG): – Produce mai mulți vapori
  • Arome
  • Nicotină

În funcție de ce efect îți dorești, poți să iei un lichid cu o concentrație mai mare de VG sau PG. De asemenea, concentrația de nicotină o setezi tu, în funcție de nevoie. Shoturile de nicotină E-Potion sunt cele mai populare de pe piața internă. Iar aroma pe care o alegi depinde doar de tine și de ce îți place. 

Cum îți faci lichidul de țigară electronică

Există două tipuri de lichide: shake and vape și arome. Cele mai comode sunt primele, deoarece de cele mai multe ori trebuie doar să adaugi nicotină și puțină bază, dacă vapezi o concertantei mică. Acestea sunt opțiunea cea mai bună pentru începători. 

Însă, În cazul aromelor, lucrurile sunt mai complicate, pentru că trebuie să le prepari dar și să le lași la maturat pentru a avea o aromă cât mai intensă. Astfel, ai nevoie de bază dar și de shoturi de nicotină. Iar pentru a obține cele mai bune lichide de țigări electronice este indicat să folosești un calculator, pentru a calcula proporțiile. De asemenea, în cazul aromelor, poți adăuga baze cu diferite  concentrații de PG sau VG, pentru rezultate mai bune. 

De unde cumperi cel mai bun lichid de țigară electronică

E-potion oferă o gamă largă de arome și lichide de la cele mai populare branduri în România. Astfel, de la noi poți cumpăra lichid de țară electronică la preț mic, dar și cele mai noi produse lansate de noi pe piață. Pe lângă colaborarea cu Smokemania, mai poți opta și pentru lichidele E-potion, care au o paletă diversă. Intră pe site-ul nostru pentru a bucura de arome noi și unice pe piață.