Cum sa deschizi un Vape Shop?

Cum sa deschizi un Vape Shop?

Sunteți un antreprenor care se întreaba cum să deschida un Vape Shop (magazin de vapat)?

Momentul dvs. nu ar putea fi mai bun.

Poate ați văzut o mulțime de Vape Shop-uri în zona dvs. și s-ar putea să vă gândiți că nișa este deja saturată.

Ei bine, poate articolul nostru o sa va faca sa va răzgânditi!

Analistul Bonnie Herzog de la Wells-Fargo, urmărește industria vaporilor de câțiva ani. Ea este resursa de bază a industriei pentru previziunile de afaceri. Ultima sa analiză indică așteptarea dublarii cererii in industria vaporilor în următorii trei ani.

Nu este prea târziu pentru a intra în joc. Industria este atât stabilă, cât și în continuă creștere.

Regulamentele TPD pentru tigari electronice se pot schimba avand o perspectiva mai deschisă.

Dacă se întâmplă acest lucru, creșterea ar putea fi și mai mare.

Franciza Vaping Shop sau deschideți-vă propriul magazin de Vape

Există două drumuri către deschiderea unui magazin de vapat. Dacă aveți finanțare suficientă, ați putea opta pentru modelul de franciză de vaping.

Asta are argumente pro și contra. Avantajele sunt că obțineți un model de afaceri gata făcut, vă vor arata cum să deschideți un magazin de vapat, va vor da asistență pentru marketing și marca este cunoscuta.

Dezavantajele ( la unele francize ) consta in costuri suplimentare și mai puțin control.

Cealaltă opțiune este deschiderea propriului magazin de vapat, aflat în totalitate sub controlul dumneavoastră.

Îți construiești propria marcă și reputația alegând propriul stoc de produse și controlezi marketingul.

Cine știe, poate cândva vindeți voi francize ale magazinului dvs. De ce să nu ginditi in stil mare?

Finantarea unui Vape Shop

Veți avea nevoie de acces la capital și finanțare. Dacă mergeți pe ruta francizei, va trebui să aveți bani la îndemână și aprovizionarea cu marfa necesara va trebuie facuta de la francizor.

Un magazin independent de vape poate avea costuri de pornire mai mici, dar veți construi o afacere de la zero.

Luați-va ceva timp și explorați toate opțiunile dvs. de finanțare.

Nu doriți ca plățile de finanțare să vă consume toate profiturile atunci când începeți.

Dacă construiți o afacere de vape shop de la zero, este probabil ca în faza inițială să aveți nevoie de tot fluxul de numerar pe care il produceti pentru a il reinvesti inapoi în stoc și promovare.

Parteneriat sau Franciza SmokeMania

Daca te gandesti sa iti deschizi o afacere in domeniul vapatului si fie ai gasit deja o locatie excelenta sau vrei sa ai un magazin online, probabil una dintre cele mai usoare metode prin care poti sa iti dezvolti rapid afacerea este un parteneriat cu o companie locala. 


O sa discutam astazi despre parteneriatul cu SmokeMania, una dintre cele mai mari companii din domeniul vapatului din Romania, avand o gama foarte larga de produse; parteneriate directe cu producatori nationali si internationali din care putem enumara ; Aspire, Vaporesso, Liqua, Aramax, Hangsen, The Juice, Dinner Lady, Nasty Juice, King’s Dew, SvoeMesto, Dicodes, e-Potion, etc…

Avand o experienta de aproape 10 ani in domeniu si peste 100 de parteneri , cei de la Smokemania au gasit cele mai bune modalitati de a ajuta anteprenorii sa isi dezvolte propria lor afacere.

Poti alege sa devii franciza SmokeMania sau partener, ambele variante venind cu o serie de avantaje si beneficii comune dar si cateva avantaje in plus pt cei care aleg sa devina franciza SmokeMania.

Daca vrei sa ca afacerea ta sa devina franciza Smokemania, si sa te bucuri de toata expunerea brandului, trebuie sa sti ca nu exista costuri de francizare sau costuri legate de utilizarea numelui, dar sunt totusi cateva aspecte menite sa ofere clientilor aceeasi experienta in toate magazinele SmokeMania. 


Fie ca alegi sa devii partener sau francizor, o sa ai parte de consilere dedicata din parte echipei SmokeMania, lucrand impreuna cu tine pentru a gasi cele mai bune solutii, vei beneficia de ajutor de la bun inceput.


Trebuie sa sti ca exista anumite conditii ce trebuiesc indeplinite inainte sa poti devenii francizor, iar daca aceste conditii nu pot fi indeplinite, poti continua ca partener SmokeMania.

Cateva din avantajele pe care le putem enumara sunt : listarea magazinului pe site, promovare in social media, informatii cu privire la cele mai populare dispozitive si lichide, astfel incat sa beneficiezi de la deschidere de un portofoliu de produse cu rulaj foarte bun, preturi special si oferte menite sa te ajute sa iti dezvolti afacerea, posibilitatea de a comanda produse ce nu fac parte din oferta curenta (produse comandate special pentru tine) si multe altele…

Asa ca fie ca vrei sa construiesti o identitate unica a afacerii tale ( partener ) sau vrei sa te bucuri de un nume pe care consumatorii il cunosc si il cauta deja (francizor) iti recomandam sa le dai un e-mail baietilor de la SmokeMania si sa iti urmezi ambitiile.

Atenție la pericole

Odată ce deschideți un magazin de vapat și numele dvs. ajunge acolo, veți începe să primiți o mulțime de e-mailuri de la producători străini no-name care oferă prețuri cu ridicata incredibile. Dacă prețurile sunt incredibile, atunci, nu le credeți.

Probabil că aveți de-a face cu e-cig-uri false. Cea mai buna alegere pentru satisfacția clienților este să lucrați cu distribuitori autorizați care vând produse autentice.

Unii dintre producătorii de produse contrafăcute vă vor spune că vând „clone 1:1, la fel ca produsele autentice”.

Dacă vreți să va asumati riscul, asta depinde de dvs.

Dacă decideți să vindeți clone la prețuri mai mici, asigurați-vă că clienții dvs. sunt conștienți că primesc o clonă.

Dacă clientul dvs. nu știe că cumpără o clonă, vor afla când vor pleca acasă și vor verifica codul de autenticitate la achiziționarea lor.

Dacă au impresia că i-ai inselat, asta ar putea afecta reputația magazinului tău de vapori.

Cum sa alegeti o locatie pentru Vape Shop-ul vostru

Primul pas în „Cum sa deschizi un Vape Shop” este de fapt trei pași într-unul.

Locație, locație, locație!

Ați mai auzit acest lucru inainte și, așa cum este adevărat pentru imobiliare, este potrivit pentru o afacere cu amănuntul. Identificarea acelei locații va necesita cercetări de piață.

Va trebui să-ti faci temele pentru aceasta. De asemenea, va trebui să vă asigurați că locația dvs. îndeplinește cerințele de reglementare locale de stat și municipale.

Dacă sunteți familiarizați cu zona pe care ați ales-o, cu atât mai bine Am vorbit cu câțiva proprietari de magazine vape de succes despre modul în care au ales o locație.

Aceștia au spus că accesibilitatea și vizibilitatea sunt elemente cruciale. Doriți ca oamenii să vă poată găsi cu ușurință și ca oamenii care vin cu masina să vada repede magazinul.

Asigurați-vă că aveți o semnalizare clară și vizibilă. Una dintre recomandări este o locație pe colț a magazinului de vapori care poate fi abordată din două direcții.

După ce ați selectat locația fizică, doriți să vă concentrați asupra modului în care prezentați locația. Un spațiu deschis, bine iluminat și confortabil tinde să fie mai atrăgător pentru clienții care intra inaiuntru.

Cum sa faci angajarile pentru Vape shop-ul tau 

Angajații dvs. vă pot face sau distruge afacerea. Este foarte important ca personalul dvs. să cunoască vaparea și produsele.

Este imperativ ca aceștia să cunoască regulile și să nu vândă niciodată minorilor. Fara exceptii. Autoritățile de reglementare va urmăresc.

Doriți ca membrii personalului dvs. să poată comunica cu doritorii experimentați, precum și cu cineva care ar putea intra pentru prima dată într-un magazin de vapat.

Dacă este posibil, căutați angajați care cunosc și adoră vapingul. Personalul fără experiență ar trebui să fie instruit temeinic. În mod evident, întregul personal ar trebui să fie onest, orientat spre servicii, prietenos și accesibil.

Alimentati si tineti pe stoc o mare varietate de produse

Proprietarii de magazine Vape chestionați raportează că transportul unei game largi de produse le permite să deservească o bază mai largă de clienți.

S-ar putea să doriți chiar să luați în considerare adăugarea tigarilor electronice la portofoliul dvs. Evident, niciun magazin de vape nu poate stoca toate produsele fiecarei marci!

Dar când vă gândiți cum să deschideți un magazin de vape, rețineți că vaperii sunt de toate felurile.

Există: începători, vânători de arome, cloud chasing, vapers MTL, dripper-si și squonker-si.

Lista continuă. Dacă vă specializați prea mult într-un aspect al vapării, este posibil să ajungeți să trimiteți clienții în altă parte pentru a obține ceea ce-si doresc.

Amintiți-vă, concurați și cu furnizorii online care cel mai adesea pot vinde produse la prețuri pe care comercianții cu magazine fizice cu amănuntul nu le pot egala. Avantajul dvs. este comoditatea și serviciul personal.

O mare parte din această comoditate este că clienții pot obține ceea ce doresc atunci când doresc. În mod ideal, de la tine!

Urmariti-va targetele

Industria vapingului este cunoscută pentru că are marje excelente pentru comercianții cu amănuntul. Vă puteți bucura de margini foarte sănătoase, dar este recomandat să nu vă lăsați purtati prea departe.

Dacă oferiți produse premium de ultimă generație, stocați de asemenea și linii mai accesibile. Sa aveți si o gama mai economica de e-lichide pe care oamenii o pot cumpăra pe linga gamele dvs. premium.

Rețineți că concurați cu prețuri online mai mici. Nu vă lăsați purtați de profit. Ar putea funcționa împotriva dv. În plus, prețurile competitive și serviciile excelente vă vor oferi recenzii excelente de pe retele de socializare.

Web-site-uri si comert electronic pentru Vape Shop-uri 

Când ați început să vă gândiți cum să deschideți un magazin de vapat, probabil că v-ați gândit să construiți un site web.

Cu siguranță ar trebui. Un site web oferă companiei dvs. o locatie online și oferă clienților dvs. un loc în care vă pot vedea prețurile, stocul și cum să vă contacteze.

Un site de bază este un lucru, dar ce zici de un site de comerț electronic?

Un site de comerț electronic poate prelua comenzi și gestiona în siguranță plățile online.

Muncești din greu, dar orice ar fi, poți lucra doar un numar de ore pe zi. Un site de comerț electronic sau e-commerce este deschis în fiecare zi a anului și funcționează 24 de ore pe zi.

Majoritatea magazinelor vape nu au o platformă de comerț electronic. Motivul este că site-urile de comerț electronic sunt de obicei foarte costisitoare.

Ultimul pas pentru a deschide un Vape Shop

Acum sunteți gata pentru ultimul pas de deschidere a unui magazin de vapat. Distrează-te, lucrează din greu, fii flexibil la schimbări și bucură-te de „plimbare”.

Distrează-te pentru că aceasta este treaba (afacerea) ta. Sunteți într-o industrie în creștere și care va continua să crească în anii următori. Acesta este motivul pentru care trebuie sa ai încredere in posibilitati.

Ești propriul tău șef. Trăindu-ti visul. Vor fi zile proaste fara îndoială. Acest lucru este inevitabil. Sa credeți cu tarie că puteți răspunde oricărei provocări.

Muncește din greu pentru că va fi o muncă grea! Nu vor exista garanții sau scurtături. Este o competiție pentru consumatorii de vapori. Deci trebuie să concurezi.

Fiți flexibil la schimbări, deoarece produsul „hot” de astăzi va fi demodat în câteva luni. Rămâneți la curent cu tendințele.

Clienții dvs. pot fi o resursă excelentă în cazul în care cererea este în tendințe în orice moment. Bucurați-vă de plimbare!

Ați trecut de la întrebarea cum să deschideți un magazin de vapat, la a avea propria afacere. Aceasta este o realizare remarcabilă.

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.