Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Care este diferenta dintre Sarea de Nicotina si Nicotina Freebase

Care este diferenta dintre Sarea de Nicotina si Nicotina Freebase

In cazul in care nu sunteti familiarizați cu sarurile de nicotina, acesta este un tip de nicotina care este absorbit de organism mai usor si va permite sa utilizati un lichid de tigara electronica cu o concentrație mai mare de nicotina, fara „lovitura dura in gat” la care v-ati putea astepta.

De obicei, cu cat este mai ridicat nivelul de nicotina lichida, cu atat mai aspru se simte „lovitura” in gat. Aceasta problema ajunge sa indeparteze o multime de potentiali vaperi, care au probleme cu obținerea cantitatii de nicotina de care au nevoie din cauza disconfortului simtit cand inhaleaza.

Daca doriti o cantitate mai mare de nicotina – si nu doriti sa vapati in mod constant (sau sa simtiti excesul de duritate) – atunci sarurile de nicotina sunt o solutie excelenta.

Sarea de nicotina este o alegere excelenta pentru vaperii care:

• Vor sa nu mai fumeze tigari.

• Doresc sa incerce vapingul, dar nu stiu de unde sa inceapa.

• Cauta mai multa nicotina și o „lovitura” in gat similara fumatului.

• In trecut, au incercat vaparea fara succes.

Sa aruncam o privire mai atenta asupra diferentelor dintre sarurile de nicotina si nicotina freebase.

Ce este nicotina „Freebase”?

Pentru a intelege sarurile de nicotina, trebuie mai intai sa intelegeti nicotina freebase sau nicotina lichida.

Nicotina freebase este nicotina in forma sa cea mai pura. Nicotina din frunzele de tutun nu este cel mai eficient mod de a o livra in corpul vostru, acesta este locul în care intervine „baza libera”.

Pur si simplu, bazarea nicotinei sau transformarea ei din starea sa naturală de sare intr-o baza, o face mai biodisponibila si se asigura ca este absorbita in plamani si creier mult mai repede. Deci, daca nicotina „freebase” este mai puternica, atunci de ce sunt atat de multi vaperi care trec la sarurile de nicotina?

Ce este sarea de nicotina?

Sarea de nicotina este pur si simplu starea naturala a nicotinei care se gaseste in frunzele de tutun. Este mai stabila si nu la fel de volatila ca nicotina „freebase”. Sarurile de nicotina pot rezista și la temperaturi mai ridicate, iar ionii nu se deplasează la fel de usor catre receptorii de nicotina ai corpului. Dacă nu este la fel de eficienta ca nicotina „freebase”, atunci de ce toata nebunia?

Care este potrivita pentru tine?

Din perspectiva vaparii, diferenta dintre sarurile de nicotina si nicotina freebase este o chestiune a efectului pe care il are asupra experientei dvs. de vapare. Exista cateva diferente notabile in utilizarea unui lichid de tigara electronica cu nicotina freebase versus saruri de nicotina.

Sarurile de nicotina ofera, in general, o „lovitura” mai fina a gatului datorita alcalinitatii lor inferioare. De asemenea, datorita modului in care sunt manipulate, sarurile de nicotina sunt si mai biodisponibile (cititi: eficiente) decat nicotina freebase.

Un alt avantaj major al sarurilor de nicotina fata de nicotina freebase este ca dispozitivele care folosesc sarurile de nicotina tind sa fie mult mai usor de utilizat, in special pentru noii vaperi. Daca doriti sa incercati saruri de nicotina sau sa experimentati lumea vaping-ului pentru prima data, Hyppe Plus este o alegere perfecta.

Practic, atunci cand vine vorba de lichid de tigara electronica, sarurile de nicotina pot face nivelurile mai ridicate de nicotina mai placute si pot face experienta mai asemanatoare fumatului de tigari traditionale. Ingredientul secret care face acest lucru este acidul benzoic.

Acest acid special realizeaza doua lucruri importante: in primul rand, permite sarurilor de nicotina să se vaporizeze la o temperatură mai scazuta și scade nivelurile de pH pentru o „lovire” mai fina a gatului; in al doilea rand, face nicotina mai biodisponibila, ceea ce inseamna ca devine la fel de usor de absorbit ca nicotina freebase.

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.