Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Ce este dispozitivul cu tutun incalzit, GLO?

Ce este dispozitivul cu tutun incalzit, GLO?

În primul rând, vreau să fac observatia că în zilele noastre metodele alternative de fumat devin din ce în ce mai frecvente în lume. Destul de sigur, majoritatea acestor dispozitive alternative provin de la cei mai mari jucători de pe piață.

Astăzi vorbim despre glo ™ de la British American Tobacco.

Pentru a fi sincer, am folosit deja glo și chiar am făcut o comparație cu alte sisteme. Dar de atunci au existat mai multe evenimente cheie.

Glo ™ a fost actualizat sau, mai degrabă, restilizat, ceea ce a schimbat aspectul gadgetului. Așa că am decis să-mi actualizez și eu părerea …

Pentru cei care au stat ascunsi sub o piatra pana acum

Dacă sunteți un susținător al progresului tehnic, dar tot fumați țigări obișnuite, este timpul să va uitati in jur și să vă îndreptați atenția către versiunile moderne ale sistemelor de încălzire a tutunului. Pe scurt, în loc de țigări, ei folosesc bastoane speciale de tutun (sticks). Când utilizați dispozitivul, tutunul stick-ului nu arde, ci se încălzește (cu glo până la 240-245 de grade Celsius), eliberând un aerosol care conține nicotină.

Procesul este foarte asemănător fumatului de țigări. În același timp, nu există deloc fum (deoarece nu există arderi), mirosul nu este la fel de ascuțit ca cel de la țigări, nu există gudron care să intre în plămâni, dar există un gust de tutun și nicotină.

În plus, datorita lipsei mirosului neplacut în interiorul incaperilor și pe mâini, efectul neplăcut pentru alții este mai mic, în comparație cu fumatul țigărilor. De aceea, utilizarea sistemelor de încălzire a tutunului este permisă în multe restaurante, locuri publice și chiar în aeroporturi.

Ce este in cutia dispozitvului Glo?

Sursa https://root-nation.com/en/other-en/e-cigarettes-en/en-glo-review/

Într-o mica cutie albă elegantă din carton gros, învelita într-o pelicula transparenta pentru siguranta in transport găsim gadget-ul glo ™, o perie, un cablu microUSB și o unitate de încărcare 5V / 2A. De altfel, ultimul element este bonus, deoarece în versiunea veche lipsea încărcătorul. Progres!

Desigur exista si un manual de utilizare.

Design, material si calitatea constructiei al dispozitivului Glo

Plăcut la atingere, greu și elegant – așa il simt eu pe glo ™. Versiunea anterioară a dispozitivului, pe care am avut-o la test mai devreme, părea mult mai simplă. Au existat câteva modificări: compania a eliminat modelul radial din jurul logo-ului și de pe capacul de plastic superior și a făcut o separare vizuală a părților superioare și inferioare, utilizând diferite tipuri de finisaje. Partea superioară este lustruită, partea inferioară este mată. Dar, datorită acestei mișcări simple, glo pare mult mai interesant.

În plus, producătorul a adăugat mai multe opțiuni de culoare ale carcasei. Argintiul de oțel a dispărut, dar acum putem alege între auriu și roz (mai degrabă, auriu roz). Există, de asemenea, un negru clasic și un gri original cu albastru.

Designul dispozitivului rămâne același. Conceptul său este simplitatea și fiabilitatea. Corpul principal este metalic, cu formă simplificată, în formă de picătură în secțiune. În partea de sus și de jos există capete plate din plastic.

Nu sunt multe părți mobile. Doar două: capacul glisant superior (cu o deplasare lina), care acoperă „cutia portbagaj” pentru batoanele consumabile și clapeta inferioară pentru curățare.

Singurul buton de control este situat pe partea din față, este încadrat de un indicator LED circular care afișează 4 niveluri de stări de încărcare. Cu o scurtă apăsare a unui buton, puteți monitoriza nivelul bateriei dispozitivului.

Nu am nici cea mai mică plângere cu privire la calitatea construcției glo ™, toate detaliile se potrivesc perfect. Dispozitivul este robust, atent construit cu o formă ergonomică, plăcut tactil și stă confortabil în mână. Și acest lucru este important, pentru că îl ții în mână tot timpul.

Sticks – consumabilele

NEOSTIKS ™ seamănă mai mult cu țigările subțiri tradiționale. Dar, ca un concurent, partea de tutun este doar 50% din lungimea bățului, restul este un filtru compozit complex și un mustiuc (o piesă bucală).

Există până la cinci arome. Două tutun pur – clasic și ușor, precum și mentol, citrice și fructe de pădure.

Principiul de operare si folosinta

De fapt, glo ™ este o mică bancă de energie și un element de încălzire tubular pentru bețișoare. Încălzirea se efectuează în afara si pe întreaga suprafața a părții cu tutun a bățului. Aceasta este principala diferență între glo ™ și IQOS, în care elementul de încălzire sub formă de lamă pătrunde în bățul de tutun și îl încălzește din interior. Dar principiul de funcționare, desigur, este similar pentru ambele dispozitive. Care dintre ele este mai bun, nu pot să spun.

În ceea ce privește procesul de utilizare. Totul este foarte simplu și clar. Luăm stick-ul, deschidem supapa superioară, introducem stick-ul în „portbagaj” și apăsăm butonul unic, îl ținem timp de aproximativ 3 secunde până când vibrează. Un sfert din indicatorul circular se aprinde. Așteptăm până când este plin – aproximativ 30-40 de secunde în timp ce glo ™ încălzește bățul. Dispozitivul vibrează din nou scurt, indicând disponibilitatea pentru utilizare. O sesiune este foarte asemănătoare cu fumatul unei țigări și durează câteva minute. Sesiunea se va încheia, de asemenea, cu o vibrație scurtă; indicatorul va lumina ¼ pe indicatorul luminos. Scoatem bățul și îl aruncăm.

Mentenanta/ Intretinerea

Toată întreținerea se reduce la curățare, ceea ce se recomandă a fi facut după fiecare 20 de sesiuni de utilizare. Glo este foarte ușor de curățat. Doar deschideți capacul inferior și curățați „cutia/ portbagaj” cu peria furnizată.

Concluzie

Fumatul este rău – nimeni nu spune altfel. Dacă nu fumezi, nici măcar sa nu te gândești să începi! Dacă poți renunța – fă-o acum. Dar dacă aveți o dependență psihologică sau pur și simplu nu doriți să renunțați, încercați dispozitive moderne de încălzire a tutunului.

glo ™ aici de fata este unul dintre cele mai bune. Este elegant, fiabil și ușor de utilizat. Există o mulțime de diferite bețe/ consumbile de tutun în vânzare, ceea ce vorbește în favoarea lui Glo.

Încălzirea tutunului este o alternativă mai bună la țigările tradiționale. Este mai curat, mai puțin enervant și mai puțin dăunător. Dar alegerea este a ta.

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.