Despre Vapat

Vaparea cand este iarna

Vaparea cand este iarna

Păstrați tigara electronica funcționala în lunile reci de iarnă.

Mai ales dacă locuiți într-o zonă în care temperatura poate scădea sub zero grade celsius, este important să urmați câteva proceduri simple pentru a vă asigura că experiența dvs. de vapat rămâne pozitivă.

Nu va costa nimic să vă îngrijiți țigara electronică în mod corespunzător.

Pastrati tigara dumneavoastra calda

Puteți evita o mulțime de probleme cand vapati „pe timpul iernii” doar păstrând țigara electronică caldă.

Problemele încep să apară când tigara dvs. se răcește (bateria pierde energie, lichidul se ingroasa sau îngheață și asa apare condensul).

Dacă pur și simplu vă mențineți atomizorul cald, veți evita toate aceste probleme.

Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru fără a depune eforturi prea mari este să păstrați tigara electronica în buzunarul interior al hainei.

Este  accesibil, la indemana, fara sa va incurce totusi, iar căldura corpului îl va opri sa „sufere” de frigul extrem.

Dacă nu puteți – sau nu doriți – să-l păstrați în buzunarul interior, mai jos sunt câteva dintre cele mai bune modalități de a menține dispozitivul funcționând la o eficiență maximă în lunile de iarnă.

Evitati formarea condensului

La fel ca toate dispozitivele electronice, țigările electronice trebuie ținute departe de umezeală. Acest lucru este deosebit de dificil în timpul iernii, deoarece condensul se formează foarte ușor.

Condensul este un fenomen natural intalnit in cazul in care cantitatea de vapori de apa din aer (umiditate) se afla la limita de saturatie (100%) iar apa trece din stare gazoasa in stare lichida depunandu-se pe suprafetele reci.

Dacă aveți condens în compartimentul bateriei și la conexiunile electrice, tigara dvs. poate funcționa defectuos.

Pentru a evita acest lucru, depozitați tigara dvs. într-o cutie, borseta sau într-un saculet.

Aveti grija de bateria voastra

Temperaturile scăzute vă pot face bateria mai puțin eficientă. Totuși, este ușor să o facem sa funcționeze corect, dacă știm cum.

Frigul poate face ca bateria să se activeze lent și veți avea nevoie de mai multă putere pentru a o declanșa și a o menține funcțională.

S-ar putea să constatați că obțineți o tensiune mai mică de la baterie atunci când este extrem de rece.

Si in acest caz, depozitați tigara dvs. într-o cutie, borseta sau într-un saculet.

Nu va lasati lichidele de vapat in frig

Este puțin probabil ca lichidul pentru tigara electronica să înghețe dacă îl lăsați la rece, cu excepția cazului în care vă confruntați cu temperaturi extrem de scăzute.

Cu toate acestea, frigul poate afecta consistența e-lichidului.

Temperaturile scăzute vor face ca lichidul de vapat să fie gros și mai greu de vaporizat, in plus se imbiba foarte greu vata din rezistenta cu lichid cand este rece, așa că, dacă doriți să păstrați o experienta de vapare ușoara și plăcuta, păstrați-vă e-lichidele undeva la cald.

Folositi lichid de vapat cu o concentratie mai mare de PG

IMG 0331 1 de pe e-potion.ro
Tigara electronica iarna

Cum stim, lichidul de tigara electronica este compus din Glicerina vegetala (VG), Propilen glicol (PG), Nicotina si aroma concentrata.

Glicerina vegetala (VG) este ingredientul principal, in proportie de minim 60%, in majoritatea lichidelor in Romania.

Glicerina vegetală (VG) este un lichid gros și vâscos. Pe vreme rece, VG-ul devine mai gros, vascos și nu curge ușor. Asta înseamnă că nu se îmbibă în bumbac la fel de repede și devine mai greu la vapat.

Lichidul de tigara electronica care a fost perfect pentru dvs. vara ar putea avea nevoie de o anumită ajustare pentru a fi la fel de perfect iarna. În cazul în care VG-ul nu se imbiba indeajuns in bumbac, poate provoca „lovituri” in gat uscate, deoarece materialul de absorbție nu este saturat cu lichid.

Utilizând un raport ridicat de propilen glicol (PG), vă mențineți lichidul fluid, chiar și la rece. De asemenea, produceți mai mult „abur” atunci când vapați în frig. Unor vaperi le place așa, dar altora nu.

VG-ul este cel care produce cea mai mare parte a aburului, astfel încât, prin reducerea conținutului VG, veți reduce cantitatea de „abur” pe care o produceți.

PG-ul are, de asemenea, o temperatură de îngheț extrem de scăzută (-59 ° C sau -74 ° F), astfel încât lichidul dvs. este mult mai puțin probabil să înceapă să înghețe dacă îl lăsați afara, in cazul continutului de PG ridicat.

Un amestec 50/50 ar trebui să fie perfect pentru vaping în timpul iernii. Majoritatea atomizoarelor sub-ohm sunt proiectate pentru a fi utilizate cu lichide cu conținut ridicat de VG la temperaturi normale (20-25° C ), atunci cand ne incadram la aceste temperaturi ( suntem acasa sau intr-un loc incalzit) este recomandat un procent de minim 70% VG. Iar cand suntem afara la temperaturi mai scazute este recomandat sa folosim un amestec de 50VG/50PG.

Nu folositi mustiucuri metalice

Asta ar putea părea caraghios, dar este un mic sfat extraordinar. O mulțime de muștiucuri moderne sunt fabricate din oțel. Nu numai că sunt mici și, prin urmare, pierd rapid căldura, dar sunt de obicei izolate de restul dispozitivului de vapare.

Sunt primul lucru care se răcește. Utilizarea unui muștiuc rece poate fi neplăcută, dar nu este periculoasă. Utilizarea unui muștiuc metalic, înghețat, vă va lipi buzele de el. Este caraghios, atâta timp cât nu ești tu cel caruia i se intampla asta.

Sfatul nostru pentru dvs. – mai ales dacă locuiți într-o zonă cu temperaturi sub zero grade – este să folositi un muștiuc din plastic sau din rășină.

Bucurati-va de iarna

Dacă doriți să vă simțiți festiv în această iarnă, ce modalitate mai bună de a face asta decât să purtați cu voi un mic dispozitiv care sa dea „veselie de Crăciun”? Alegeți o rețetă delicioasă de lichid pentru a vă satisface poftele de iarnă.

Încercați lichidul nostru preferat de Crăciun, Neva By Smokemania. O rețetă probabil cunoscută de mai toată lumea, mărul copt poate fi un desert perfect pentru anotimpul rece.

Prezentat in editie limitata pe perioada iernii, NEVA o sa iti incante papilele cu o aroma placuta de mere dulci, caramelizate, crema bogata de vanilie pentru a da o consistenta placuta lichidului si scortisoara pentru a aduce spiritul sarbatorilor mai aproape de tine!

Incearca-l si nu vei regreta! 

Ia legatura cu noi

Ne place să auzim cate ceva de la clienții noștri, așa că luați legătura cu noi astăzi. Dacă mai aveți vreun sfat de top pentru a vă menține tigara electronica funcționala peste iarnă, anunțați-ne! Distribuiți această postare pe social media.

Spuneți-le tuturor cum să vapeze bine în această iarnă.

Lasă un răspuns