Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

Vapare RDA versus RTA: Ghid complet

Vapare RDA versus RTA: Ghid complet

Vaperii experimentați fac alegeri mult mai rafinate, privind utilizarea device-urilor specifice. Un exemplu foarte bun, în acest sens, prinde contur în jurul alegerii dintre un atomizor RDA și unul RTA. Aflăm împreună astăzi ce presupune fiecare model și ce beneficii asigură în proces. 

Este important să faci alegeri bazate pe o informare corectă, de aceea, articolele noastre de blog îți arată de fiecare dată cum poți utiliza produsele de pe site într-o manieră corectă, adaptată nevoilor tale, astfel încât să te bucuri de cele mai intense experiențe de vaping. 

Să începem: 

1. Ce sunt atomizoarele RDA? 

Atomizor Hellvape Passage RDA
Atomizor Hellvape Passage RDA

Atomizoarele RDA (Rebuildable Dripping Atomizer) sunt utilizate de cei care își doresc să genereze cantități foarte mari de aburi. De cele mai multe ori, aceste elemente ale device-ului sunt utilizate în paralel cu un e-lichid pentru tigara electronica în a cărui formulă există un procent cât mai mare de VG (Glicerină Vegetală), pentru o producție de aburi generoasă. 

Atomizoarele RDA permit montarea unor rezistente de dimensiuni impresionante. Aceste elemente, cunoscute de pasionați și sub denumirea de atomizoare Drip, permit picurarea e-lichidului utilizat direct pe suprafața rezistenței, în lipsa unui tank propriu-zis. Însă pentru că nu există un rezervor în structura device-ului utilizat, atomizorul poate curge mult mai ușor. 

La fel ca alte tipuri de atomizoare, cele din categoria RDA permit practicarea principalelor două tipuri de vaping: MTL (Mouth-to-Lungs) și DTL (Direct-to-Lungs). Cei care le prefera în locul atomizoarelor RTA, susțin că experiențele de care se bucura în timpul vapatului se construiesc pe aromele intense și cantitățile mari de aburi. Un alt avantaj: rezistențele sunt reutilizabile. 

2. Ce sunt atomizoarele RTA?

Atomizoarele RTA (Rebuildable Tank Atomizer) sunt servisabile. Poate că ai mai auzit de acest termen, dacă ești un fan al vapatului. Ei bine, atomizoarele servisabile au propriul rezervor, căruia i se pot schimba periodic rezistentele. 

La fel ca cele de mai sus, produsele din această categorie sunt dedicate tuturor, atât celor care vor să producă multi aburi, cât și pasionaților de arome foarte intense. De asemenea, pot reprezenta o alegere optimă atât pentru vapatul DTL, cât și pentru vapat MTL. 

Atomizoarele RTA mai sunt apreciate pentru versatilitatea lor. De asemenea, au un cost de achiziție convenabil, reprezentând o opțiune chiar și pentru vaperii cu experiență redusă, care caută soluții economice în etapa de familiarizare cu aceste produse. Mai mult decât atât, permit libertate de alegere mult mai mare, privind materialul din care sunt realizate rezistențele. 

În privința posibilelor dezavantaje (mai ales pentru utilizatorii începători), este just sa precizam faptul că utilizarea atomizoarelor RTA necesita construirea propriilor rezistente. Mai mult decât atât, atunci când nu este așezat corect bumbacul pe acestea, poate curge e-lichid din device. 

3. Ce sunt atomizoarele RDTA?

Atomizor Steam Crave Aromamizer Plus RDTA 10ml de pe e-potion.ro
Atomizor Steam Crave Aromamizer Plus RDTA 10ml

Atomizoarele RDTA (Rebuildable Dripping Tank Atomizer) asigură arome foarte puternice și permit o utilizare economică, deoarece costul rezistențelor este redus. Produsele din această categorie de atomizoare au un caracter hibrid, prezentând caracteristici ale ambelor soluții analizate până acum. 

Mai exact, acest lucru înseamnă că atomizoarele RDTA sunt prevăzute cu un rezervor (tank) pentru e-lichid în zona de jos, dar sunt și dripper în același timp. Optând pentru o astfel de soluție, vaperii nu mai sunt nevoiți să aibă la ei de fiecare dată recipientul cu e-lichid. Însă având rezervor, șansa ca atomizorul să curgă este mai mare decât în cazul unuia de tip Drip. 

Vaperii care aleg aceste atomizoare trebuie să plaseze bumbacul pe rezistență cu mare atenție, pentru a se bucura de experiențele pe care și le doresc. De aceea, de multe ori, aceste atomizoare sunt preferate de utilizatori ale căror skill-uri în utilizare sunt mai avansate. 

4. Vaparea RDA sau RTA?

În concluzie, este foarte important să alegi o astfel de componentă pentru tigara electronica adaptată stilului tău de vaping. Un setup construit în jurul unui atomizor RTA este mai simplu de utilizat și oferă experiențe senzoriale mult mai intense. Mai mult decât atât, dacă îți dorești confort în utilizare și întreținere, atomizoarele RTA sunt ceea ce cauți. 

Ești un cloud chaser desăvârșit? Îți faci griji în privința scurgerilor cu care se poate confrunta device-ul? În acest caz, poți opta pentru un atomizor RDA. Acesta garantează atât arome intense, cât și cantități importante de aburi, datorită rezistențelor mari pe care le utilizează. Pierde puncte, însă, din cauza absenței rezervorului de stocare. 

Indiferent de alegerea pe care o realizezi la finalul acestui articol, noi avem pregătită pentru tine o ofertă de produse complexă. Avem prețuri pe care nu le poți ignora, pentru întreaga listă de modele disponibile acum pe site. Alegi cel mai potrivit atomizor pentru nevoile tale clare și îl adaugi în coșul de cumpărături, alături de alte consumabile și accesorii necesare în proces. 

Pentru alte sfaturi esențiale sau recomandări de produs, cere-ne sfatul fără nicio ezitare. Suntem bucuroși să îți oferim suportul tehnic de care ai nevoie, pentru a comanda online de pe e-potion.ro cel mai bun atomizor pentru țigara ta electronică!

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.