Pentru ajutor

Suna ne la 0767116427

De ce se incinge tigara electronica?

De ce se incinge tigara electronica?

Atunci când utilizați tigara electronica, este important să înțelegeți cum funcționează, astfel încât să o puteți utiliza la maximum și să rămâneți în siguranță în timp ce faceți acest lucru.

Aceasta include totul, de la îngrijirea componentelor, cum ar fi rezistenta tigara electronica, până la a ști cum se ia un  puf în siguranță. Când luați pufuri din tigara electronica dvs, poate fi foarte ușor să vă lăsați purtați de val și să luați inhalari lungi și consecutive, dar acest lucru poate prezenta unele riscuri.

Datorită modului în care sunt proiectate tigarile electronice, alimentând rezistenta tigara electronica cu energie electrică pentru a o încălzi, tigarile electronice se pot încălzi foarte mult și, la fel ca la orice alt lucru, temperaturile ridicate pot fi periculoase. Dacă tigara dvs. electronica devine prea fierbinte, acest lucru poate produce aburi extrem de fierbinți, ceea ce vă poate provoca vătămări, deci este important să fiți atenți atunci când utilizați tigara electronica.

Există câteva motive pentru care tigara dvs. electronica ar putea fi atât de fierbinte, totuși, așa că vă vom ajuta să aflati care sunt acestea.

De ce mi se incalzeste tigara electronica?

Tigarile electronice sunt complexe, ceea ce înseamnă că există mai multe componente și mai multe motive pentru care tigara dvs. electronica poate fi extrem de fierbinte. Un motiv posibil este vaparea „in lanț”, care este atunci când luați pufuri continue din tigara electronica, fără pauză. Făcând acest lucru, rezistenta dvs electronica. nu are șansa să se răcească în mod corespunzător și, prin urmare, se poate încălzi excesiv. De fiecare dată când inhalați, rezistenta tigara electronica devine și mai fierbinte și, dacă simțiți cât de fierbinte este prin carcasă (care este concepută pentru a retine căldura), atunci tigara dvs. electronica este probabil prea fierbinte. Este foarte ușor să inhalezi in lant fără să-ți dai seama, dar este important să fi conștient de riscuri atunci când folosești o tigara electronica. Prin vaparea în lanț și încălzirea rezistentei în acest fel, este foarte posibil ca aceasta să se ardă. În timp ce luați în mod constant pufuri, vaporizați orice lichid de tigara electronica a fost absorbit de rezistenta tigara electronica, dar nu îi dați șansa de a mai absorbi lichid de tigara electronica. Acest lucru înseamnă că, cu cât luați mai multe pufuri, cu atât bumbacul din rezistenta tigara electronica va deveni mai uscat și ați putea ajunge să inhalați bumbac ars – acest lucru vă va prăji desigur rezistenta. Luând pauze mai lungi între inhalari și înlocuind în mod regulat rezistentele, puteți reduce riscul ca acest lucru să se întâmple.

Rezistenta tigara electronica

Vaparea in lanț nu este singurul lucru care poate cauza probleme cu rezistenta tigara electronica, deoarece rezistenta tigara electronica este de fapt o parte destul de delicată a dispozitivului, înseamnă că este ușor să apară si alte probleme ale ei.

Una dintre acele alte probleme este depunerea care se poate colecta în jurul bumbacului, împiedicându-l să mai absoarbă lichidul de tigara electronica. Acest lucru înseamnă că, atunci când luați un puf, este posibil să nu existe mult lichid de tigara electronica și să va alegeti cu un puf uscat. Acest lucru poate duce la aceleași probleme ca și vaparea in lanț, dacă continuați să luați pufuri, rezistenta tigara electronica dvs. se va arde.

Puterea tigara electronica

Vaparea cu putere prea mare este o altă cale rapidă care determină supraîncălzirea tigarii electronice. Cu cât este mai mare puterea, cu atât mai multă energie este furnizată rezistentei dvs., ceea ce înseamnă că este mai fierbinte într-o perioada mai scurta de timp.

De obicei, dacă sunteți un vaper Sub-Ohm, veți utiliza un mod de tigara electronica cu o valoare de rezistență tigara electronica scăzută (mai puțin de 1 Ohm) și acest lucru necesită mai multă putere.

De asemenea, dacă utilizați un atomizor tigara electronica cu acest tip de rezistenta, probabil că sunteți un pasionat de cloud chasing, deoarece acestea produc cei mai mari nori de aburi. Acest lucru înseamnă probabil că veți dori să luați pufuri lungi, pentru a obține cei mai mari nori posibili, dar dacă faceți acest lucru prea mult în succesiune rapidă, vă veți pune rezistenta tigara electronica în pericol.

Pentru a combate acest lucru, poate fi necesar să experimentați cu diferite niveluri de putere și cu rezistente de tigari electronice diferite.

Desigur, dacă sunteți un vaper cu experiență, care a început cu un tip de rezistenta tigara electronica de înaltă valoare și a progresat în mod natural către un mod de tigara electronica cu rezistență tigara electronica redusă în căutarea unor nori mai mari, nu veți reveni la inceputuri. Cu toate acestea, ar putea merita să experimentați cu un mod tigara electronica „de rezervă”, poate când sunteți pe-afară, pentru a scăpa de grija de a pune prea multă tensiune pe rezistenta dispozitivului dvs. de baza.

Bateria tigara electronice

O altă componentă cheie care ar putea determina încălzirea prea mare a dispozitivului este bateria de tigara electronica. Acesta este un pic dificil, deoarece nu există nicio soluție pentru rezolvarea problemelor decât prin înlocuire. Bateriile tigarile electronice din interiorul tigara electronicasunt proiectate să funcționeze la o temperatură internă de 78 ° C și o temperatură externă de până la 60 °, ceea ce înseamnă că dacă simțiți cât de fierbinte este bateria din exteriorul dispozitivului, atunci este deja prea fierbinte.

Acest lucru nu este ceva care ar trebui ignorat și va trebui să faceti o pauza. Apoi, ar trebui să oferiți dispozitivului șansa de a se răci înainte de a scoate bateria și de a o pune deoparte corespunzător. Dacă se întâmplă acest lucru, probabil că bateria dvs. de tigara electronica tocmai a ajuns la sfârșitul duratei sale de viață naturale.

Fluxul de aer

Vaparea cu putere mare, va face ca rezistenta de tigara electronica să se încălzească extrem de mult, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un flux de aer suficient pentru a vă asigura că vaporii nu sunt prea fierbinți pentru inhalare.

Restricționarea prea mare a fluxului de aer va însemna că vaporii nu au șansa de a fi răciti înainte de a-i inhala și poate duce la o „lovitură” neplăcută in gât.

Experimentarea cu niveluri de flux de aer și căutarea locului potrivit care vă permite să obțineți nivelul de satisfacție din fiecare inhalare, fără a provoca probleme de supraîncălzire, este ceva prin care a trecut fiecare vaper.

Știm totul despre acest lucru și înțelegem că fluxul de aer vă poate face experiența buna sau rea.

Lasă un răspuns
Garantie 60 zile

Garantie 60 zile la neconsumabile

Livrare gratuita

in 24h la comenzi peste 149lei

Expediere in aceeasi

Expediere in aceeasi zi pana la ora 16:00

Adauga o recenzie

Adauga o recenzie si castiga 100 de puncte bonus

VĂ ROG SA VERIFICAȚI VARSTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A INTRA.