Cosul de cumparaturi

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00, Ne puteti suna la +40 767 116 427

Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

Cum se utilizeaza tigara electronica: bucura-te de vapat intr-un mod sigur si relaxant

Cum se utilizeaza tigara electronica: bucura-te de vapat intr-un mod sigur si relaxant

Cum se foloseste o tigara electronica? Ei bine, aceasta are un mod de utilizare foarte similar cu cel al altor dispozitive pentru fumat, precum narghileaua sau un puff bar. Tot ce trebuie sa faci pentru a o utiliza este sa apesi butonul de pe dispozitiv si sa inspiri vaporii. Chiar daca utilizarea propriu-zisa este foarte simpla, exista mai multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a prelungi durata de viata a dispozitivului si pentru a te bucura de un vapat calitativ. In acest articol vei gasi cateva sfaturi utile despre cum se foloseste tigara electronica intr-un mod sigur si eficient.

1. Tigara electronica: cum se foloseste pentru o durata de viata mai mare

Cum se utilizeaza tigara electronica: bucura-te de vapat intr-un mod sigur si relaxant de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Cum se utilizeaza tigara electronica: bucura-te de vapat intr-un mod sigur si relaxant de pe e-potion.ro

Cum folosesti o tigara electronica pentru a o pastra in stare buna cat mai mult timp? Iata cateva idei care sa iti vina in ajutor:

  • Nu supraincarca bateria. Bateriile pentru tigari electronice nu trebuie sa stea la incarcat mai mult decat este necesar. Odata ce bateria a atins 100% grad de incarcare, este o idee buna sa o deconectezi de la incarcator. Atunci cand lasi bateria in priza dupa ce incarcarea completa a avut loc, risti sa deteriorezi mai repede aceasta componenta a tigarii electronice.
  • Curata regulat bateria. Urmele si depunerile de la lichidele pentru tigari electronice pot afecta durata de viata a device-ului. Foloseste un servetel uscat sau un betisor de urechi pentru a curata usor zona bateriei ce se insurubeaza si unde apar depunerile. Nu folosi niciodata apa pentru a curata bateriile!
  • Foloseste un incarcator potrivit. Cel mai bine este sa alegi incarcatorul pe care il primesti cu tigara, insa, daca nu este posibil, atunci opteaza pentru un incarcator pentru tigari electronice potrivit si de calitate. In acest fel, bateria dispozitivului va avea parte de o incarcare corespunzatoare.
  • Schimba bateria atunci cand incepe sa se incalzeasca excesiv. Daca bateria tigarii electronice se incalzeste foarte tare atunci cand o incarci sau atunci cand o folosesti, atunci este posibil sa ai nevoie de una noua. 

2.Cum functioneaza tigara electronica si cum te poti bucura de un vapat de calitate

Cum se utilizeaza tigara electronica: bucura-te de vapat intr-un mod sigur si relaxant de pe e-potion.ro , e-potion, tigara electronica, lichid tigara electronica ,
Cum se utilizeaza tigara electronica: bucura-te de vapat intr-un mod sigur si relaxant de pe e-potion.ro

Tigara electronica functioneaza dupa un principiu simplu: bateria incalzeste lichidul cu diverse arome, lichidul fiind transformat in vapori, pe care utilizatorii ii inhaleaza. Atomizorul este componenta unde are loc incalzirea lichidului cu ajutorul unei rezistente. Pentru a te bucura de un vapat de calitate, exista cateva aspecte de care trebuie sa tii cont.

In primul rand, trebuie sa schimbi rezistentele atunci cand este necesar. Rezistenta este componenta unde are loc incalzirea tutunului. Aceasta este alcatuita dintr-o carcasa si dintr-o bucata de material absorbant. Materialul absorbant incorporeaza lichidul, pe care mai apoi il incalzeste pentru a-l transforma in vapori. Daca simti gust de ars atunci cand tragi din tigara sau daca aceasta nu mai scoate o cantitate generoasa de vapori la utilizare, atunci ai nevoie de o noua rezistenta. De asemenea, un alt semn ca ai nevoie de o rezistenta noua este gustul slab sau modificat al aromei. Rezistentele se schimba saptamanal, de doua ori pe luna sau chiar si mai rar, in functie de cat de des utilizezi dispozitivul.

In al doilea rand, trebuie sa alegi mereu lichide si arome de calitate. Lichidele si aromele pentru tigara electronica trebuie sa fie calitative pentru ca tu sa te bucuri de o super experienta si de un gust bogat. Alege produse comercializate de magazinele de profil si nu incerca lichide sau arome “homemade”. Daca schimbi des aromele, nu uita sa cureti tigara electronica mai des pentru a simti mai bine gustul aromei si pentru a evita ca resturi de produse diferite sa se amestece intre ele.

Modul in care se foloseste o tigara electronica nu este deloc complicat, iar acest lucru inseamna ca te poti bucura de vapat foarte simplu, oricand doresti si aproape oriunde, cu conditia sa folosesti corespunzator dispozitivul. Este important sa intretii componentele tigarii electronice cat mai bine, pentru a o avea un timp cat mai indelungat. Daca iti doresti sa vapezi fara griji si in siguranta, inspira-te din sfaturile de mai sus despre cum se utilizeaza acest device. 

Sursa foto: Unsplash.com

Haide pe pagina de facebookinstagram si Pinterest.

Lasă un răspuns
Transport gratuit

On La comenzi peste 150 lei

Retur rapid

In caz de retur, va asiguram ca veti primi bani inapoi cat de repede

Garantie

La toate produsele de pe e-Potion.ro

100% Plata securizata

Prin euplatesc.ro, Maestro / MasterCard / Visa